Борисов: Няма да се кандидатирам за президент, ще сме опоненти!

С текст в социалната мрежа премиерът в оставка опроверга заявката си
Обновена: 21 апр 2021 12:40 | 21 апр 2021 12:28, Веселина Йорданова
346
Борисов: Няма да се кандидатирам за президент, ще сме опоненти!
Снимка: Facebook

Премиерът в оставка Бойко Борисов заяви, че няма да се кандидатира за президент с пост в социалната мрежа.

"Не, няма да се кандидатирам за президент! Ако оставят Радев да се бие на политическата сцена вместо тях, сме готови да сме категорични опоненти и на този кабинет на задкулисието и да се срещнем на нови избори, когато и да са те", заявява той.

Още по темата
Така той опроверга свои думи във видеото, в което при изписването си каза, че ще влезе в президентската битка, ако има служебен кабинет.

Видеото беше излъчено на живо. В него Борисов говори пред медиите.

Значи не са отговорни хора и всички ще тичат при татко Румен (Румен Радев - бел. ред.) да се бие вместо тях, каза Борисов и в отговор на въпрос дали ще влезе в президентската битка, каза: "Естествено, като отиде служебното правителство, да".

Видеото е качено отново, а текстът към него гласи:

"Ако партиите, които днес демонстрират огромно мнозинство в парламента, не направят правителство, а вкупом изтичат при президента Радев, за да им направи служебен кабинет,  това ще бъде проява на безотговорност и страх.

Задкулисните договорки вече прозират зад необяснимите монолитни гласувания в парламента. Омразата, която днес ги обединява, обаче върши работа за кратко. След това е необходимо да покажат своя капацитет.

Ние, за разлика от хората на задкулисието, ще проведем официални разговори за подкрепа на предложеното от нас правителство. Преговорният ни екип ще действа конструктивно, защото успехът на изборите и огромното доверие, което ни беше гласувано на вота, ни задължава да бъдем максимално отговорни към държавата".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
3
 
4
 
! Отговори
СороСватбата 2 част преди 3 години
2011 г. бездомния Иван Костов отиде в парламента на падналия на колене и разплакал се пред него генерал Бойко Борисов и от трибуната заяви че винаги е бил от ДПС а онуй за проклятието било шегичка
258
4
 
3
 
! Отговори
Тошко Джипкаджийчето преди 3 години
Аку спичели ше му миим стъклата на джипката безплатно.
257
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
боко и за президент на БФС да не се кандидатира, там е за другия умник-Стойкофф Христо
256
1
 
11
 
! Отговори
Qanon преди 3 години
Интересно как никой не пита Боко къв го е дръвил у чешкио пандел со Караманецо...
255
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марш в Анадола Гербераско недоразумение
254
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До реалистСега виждаме вашата протесърска диктатура.
253
0
 
18
 
! Отговори
жалко... преди 3 години
Може да сте първи по гласове, но сте последни в сърцата на БГ !!!
252
0
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
опитах се да изгледам видеото,но на третата минута "БАЯЛДИСАХ"....тоя..."""""" ПРОДЪЛЖАВА да ръси "премъдростите " си .Е,аз поне НЕ съм му аудитория.-Да се възбуди съдебно преследване с/у него и Хунтата му и ако съдът постанови че е невинен,да му дадат тиквен медал за НИЩОСЛОВЕНЕ.Ако е,то..-има си ред....не знам обаче дали има некой "с топки",който да задейства работата..
251
0
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
начи,не бил щял да са кандидатира за президентин?..Що така,бе СЛЪНЦЕ?!?!Има ли друг "по-кадърен" от теб,който да бута държавните работи?Не ни оставяй,Баштице мил!..На кого ни оставаш?!Искаме си Мутрьо за президент!!!..Най-добре,при "Бай Ставри"!Скромно,но пък ефикасно..
250
0
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
абе,как е крачето на стареца-"футбалер"?..Възстановява ли са?да са не пише и той утре "Инвалид трета степен"../ако изобщо има такава де../
249
2
 
7
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
...Boko stiga rasi "madrosti " ...ami se stiagai ...za dalga pochivka v Centralnia ....Bai Stavri te chaka i shte te dochaka !!!
248
10
 
8
 
! Отговори
обективен преди 3 години
ИТН/ излъгах този народ/ се отказаха и от намаляване на субсидията на 1 лв както и от мажоритарния вот . ЛЪЖЦИИИИ
247
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИстуканАма то и вие гледам не управлявате?
246
3
 
13
 
! Отговори
Отиваш преди 3 години
В затвора, крадец!!!
245
4
 
8
 
! Отговори
хихихи преди 3 години
"...За президентската битка предполагам ще готви Кристалина...."..........................................................................................Е, тогаз вече ще я овапца повече, отколкото с Цецка- майката на нацията.
244
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Трифонов използва златното мълчание '' .................. 'партиите на протеста' вече открито говорят на нови (поредни) избори, ... а когато и следващия парламент не им хареса - ще искат нови и нови избори, докато им хареса ?? смешни са ... А най-смешни са Бсп и Дпс представящи се за лица на промяната
243
6
 
6
 
! Отговори
Тошко Африкански преди 3 години
ВДа ви кажа честно ..може да вземем мандата,но..може и да не го вземем изобщо!То пък ако го вземем,...може пък и да го върнем!?Ако не го върнем мандата,но вече пък сме го взели...може да съставим правителство? Но може пък и да не съставим правителство:))То дето се вика..и ние самите не знаем какво да правим! Ами вие пък да не би да знаете какво ще правим!?Има такава възможност,защото ..Има Такъв Народ ИТН :)) ХА ХА ХА ХА ХА
242
7
 
14
 
! Отговори
Боко комуниста преди 3 години
скоро стана ясно че Боко е изял кашкавала от националния резерв.същий комунист - и партийна книжка има , и на бай Тошо ушите масажираше.
241
7
 
20
 
! Отговори
3 часа преди 3 години
Точно 3 часа трябваха на лъжеца Борисов да си обърне мнението на 180 градуса.Истината е че Борисов няма подкрепа освен няколко платени махали населени с мангофани.Вече няма как да спечели избори и сам да се яви.
240
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъжливото овчарче много бързо е хукнало да ходи. Знаем го ние него, днес говори едно,а утре друго, може би възрастта му си казва думата. Нека си се пенсионира човека и да не се напъва вече, време му е.