ГЕРБ изпревари ДБ, внася подписи за комисия за "Росенец"

Христо Иванов: Това е Диснилед на корупцията
65
ГЕРБ изпревари ДБ, внася подписи за комисия за "Росенец"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Христо Иванов от ДБ анонсира намерението на политическата сила за формиране на комисия в НС за изясняване на фактите и обстоятелствата около летните сараи на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган, но се оказа, че ГЕРБ вече са събрали подписи за формирането й.

Още по темата
ГЕРБ има 45 подписа, които вече са внесени в деловодството на парламента за създаването на такава анкетна комисия по случая "Росенец", обяви Тома Биково от ГЕРБ и покани депутатите от "Демократична България" да се присъединят, защото нямали нужните 48 подписа.

"Нека видим истината за това как институциите са се затваряли очите. Как не са правени проверки? Как са регистрирани обекти, които не могат да се регистрират. Нека за видим истината за този Дисниленд на корупцията", каза Христо Иванов.

Според него въпросът е в това, че в България има хора, които са над закона, че има хора с яхтено пристанище, което е регистрирано като земеделски парцел в морето.

"Въпросът е да им дълбока промяна, а не просто да сменим Бойко Борисов. Направили сме предложение за промени в Конституцията, събираме подписи, този процес не е просто някаква процедура, а това е тест за това кой иска да говорим за реформа на прокуратурата и съдебната системата в България и кой не", настоя Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не е Доган да балансира между едните и другите, ще си изподерете очите,Доган се разбира и с левите и с десните,ако не е той,ще се изпоизядете и страната ще е по-зле!И доколкото си спомням,Доган също пострада от атентата срещу него,който беше извършен през управлението на ГЕРБ.
31
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
11 години нищоправене и изведнъж - подписка. Запари им под краката и ГЕРБаджиите сега бързат да си забършат насраните зaдници...
30
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до Анонименна Ристето май още му е вътре дръжката на байрака, който Доган му ...
29
6
 
10
 
! Отговори
Не искат да броят преди 2 години
Ако преброят машинните протоколи може да се окаже, че ДБ, ИСМне влизат в НС, а ИТН не е с този резултат!
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДПС нямат нужда от изпълнителна власт или дори да бъдат в парламента за да са вътре в играта и да се съобразяват с тях. Това е партия поддържана от чужди разузнавания, създадена да обере етническото напрежение след възродителния процес. Ако ги ядосаш могат да радикализират население в определени региони, да помагат за случването на различни "случайни" неща на наша територия.
27
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Христо Иванов и ДПС са като скачени съдове.
26
0
 
2
 
! Отговори
БЕН преди 2 години
Х.И.-ДЖЕРОНИМО САВАНАРОЛА.
25
3
 
3
 
! Отговори
Машинното гласуване преди 2 години
Интересно е, че никой не каза и дума за контролнотоброене на машинните бюлетини в 93 секции и дали изобщосе състоя! НАЛИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ НЕЗНАЙНО ЗАЩО НЯМАШЕПРЕБРОЯВАНЕ НА МАШИННИТЕ БЮЛЕТИНИ, ЗА ДА СЕ ВИДИДАЛИ ОТГОВАРЯТ НА ДАННИТЕ В ПРОТОКОЛА!
24
1
 
3
 
! Отговори
БАтман преди 2 години
Камелийке ти пияна ли си?? Ти на всеки ред имаш правописна грешка или изядена буква!!!!
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комисиите включват представители на всички парламентарни групи друже. Ами ако сега комисията извади мръсното бельо на ДСБ и нейния вожд? А? И се окаже, че не ГЕРБ, а Иван Лостов, дето продаден Нефтохим с прилежаща му база на Росенец стоят зад всичко това? Опааа! Доста опорки май са разклатени. Христо Иванов си мълча за Росенец, докато не се почуства обиден, че Доган покани ББ и Курделия там, а него не. За Буджака също мълчи??!!
22
3
 
11
 
! Отговори
Майора преди 2 години
До 1Явно нещо не си разбрал,ГЕРБ още 2017год. внесе закон за мажоритарни избори , но не получи подкрепа. Много ми е интересно как ГЕРБ ги е изпреварил след като другите с иьключение на ИТН, нямат нужните гласове!Но явно тук действа не разума , а шоуто , като главния шоумен се крие, а останалите го правят.Така държава не се управлява!
21
7
 
2
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
Абе оставете го тоя мижав 40 метра плаж!Догановите сараи са неофициална турска територия и шпионска резиденция на Турция и от мижавата ни държавичка нищо не зависи а зависи от султана на на турската империя Ердоган!Това е Ердоганова територия!
20
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДБ заеха мястото на Атака в игрите с ДПС, взаимно ще си помагат.
19
4
 
20
 
! Отговори
Зоро преди 2 години
ристомаджов бойкикев как като е от толкова виден комунистически род сега се представя за десен?!?
18
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбира се че ДПС и ДБ играят заедно, едните се повишиха гласовете, а другите влязоха в парламента, тарикати брат.
17
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А анкетна комисия за къщата в Барселона кога?
16
9
 
9
 
! Отговори
Мунчо преди 2 години
Ей, много им хареса на ГЕРБиджите тоя номер, дето ги научи дебелия Делян.Правиш една комисия от свои хора и тя замазва всичко, накрая имаш и индулгенция.
15
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да разследват и досегашното правителство, най-вече защо оставиха Доган да си присвои плажа и защо не направиха абсолютно нищо по въпроса докато бяха на власт.
14
6
 
17
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Всички са срещу ГЕРБ, а ГЕРБ подкрепя всякакви предложения или дори внася предложения на т.нар.опозиционни мнозинство. Всеки плюе ГЕРБ, но никой явно не иска/не му стиска да прави кабинет. Изводът за мен е - лесно е да критикуваш и внимавай какво си пожелаваш, че при първа възможност ще си проличи какъв си.
13
3
 
10
 
! Отговори
Пеевски преди 2 години
ПИНОКИО ЯВНО Е ИЗПОЛЗВАЛ НОВИЯ СИ ИБРИК И Е ПОДПОДМИЛ на Доган наср.а.ния... сега ще трябва да повтори същото и с Шиши