Повечето желаещи да се ваксинират предпочитат РНК ваксини

България днес получи най-голямата пратка такива ваксини досега
26 апр 2021 16:31, Ния Христова
36

Традиционно за понеделник броят на новозаразените е малък - 400. България днес получи най-голямата пратка ваксини досега. 

Всеки от личните лекари ще получи по два флакона с ваксини за реимунизация на пациенти си.
Още по темата
 
"Има желаещи и то много. Повечето предпочитат РНК ваксини, но има и такива които желаят "АстраЗенека". По около 100 души имунизираме дневно, но понякога и повече", каза пред Bulgaria ON AIR д-р Васил Михайлов от Имунизационен център в Александровска болница.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Дори и д-ря ПутинАми аз съм ,,по ***" от теб затова,искам Спутник5 или новата еднократна руска ваксина,а вие си слагайте РНК.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Дори и д-ря ПутинАми аз съм ,,по ***" от теб затова,искам Спутник5 или новата еднократна руска ваксина,а вие си слагайте РНК.
23
1
 
3
 
! Отговори
НКК преди 2 години
Трябва да се спре вече с първа ,втора, трета фаза пет месеца вече ги чакаме да се начудят дали или не да се ваксинират. Ваксините седят в очакване на желаещи от фазите, а тях ги няма, други желаещи има но няма дози за тях защото чакаме фазите и се получава един затворен кръг- "параграф 22". Еврокомисията ще види за втори път, че малко се ваксинират "липса на желаещи", което не е вярно и ще ни отреже бройките и дори обаянието на бат Бойко този път няма да помогне. Стоп на фазите и който иска.1753
22
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ужасяваща комбинация - кови диот, който е и антиваксър.
21
2
 
8
 
! Отговори
До Ник преди 2 години
Много добре си го казал, но Фермерите на хора, за каквито се изживяват елитите, смятат хората точно за стока - добичета във ферма! Кастриране, евтанация, и каквото друго реши фермера! А защо не и добив на органи?!
20
3
 
8
 
! Отговори
14 до 16 преди 2 години
И да, Земята е равна, релефна плоскост която не се върти и разлите със скорост от над 1.600.000 км/ч в 4 посоки, както са ти облъчили мозъка идеите на масоните-сатанисти. Независимо, че това те дразни и не ти харесва. Факт!
19
11
 
1
 
! Отговори
До 20 Ник преди 2 години
Остави това първобитно мислене. "задължително" в случая е в смисъл на трябва да го направят, ако искат да нямат проблеми с вируса. Често се използва задължително, в смисъл, че трябва да се положат усилия нещо да се направи. Само доста изкривено мислене го свързва единсвено с концлагери. Задължително означава нещо доста просто - организацията на ваксинацията от държавата трябваше да е такава, че първи да имат възможност да се ваксинират най-възрастните. Ле-ле колко много думи вместо задължително
18
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сбъркана е ваксинацията в България. Трябва да започнат с хората над 85 години, после с тези над 80, години, следвани от над 75 години и т.н. да смъкват възрастта с пет години. С наличните малко дози сега трябваше да сме на етап ваксиниране на хората над 70 годишна възраст.
17
4
 
16
 
! Отговори
Ник преди 2 години
"задължително" има само в казармата, фермата за животни, концлагера... кой си ти да определяш кой какво да поеме в тялото си? утре могат да кажат на всички точим по 4 литра кръв с едно източване да видим колко ще го преживеят. или вадим по един бъбрек от всички, защото с един се живее по-хубаво. или задължителна лоботомия! никой не ме храни и обслужва, за да ми нарежда, нито ми е дал живота, за да го отнеме безнаказано и подмолно. който мре да мре. и, ако е моя ред, Господ така е решил.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че то неизвестно с тез ваксини от какво ухапване да се ваксинира човек като толкоз хапещи животни,насекоми и даже вируси има,че други от едно боцване с шип направо вкарват като бесове,че от кои по напред като пътуваща лаборатория за изпитания на всеки ъгъл.
15
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Принципно най-възрастните трябва задължително да се ваксинират, защото те умират най-много, ако се заразят с вируса. 75% от починалите са на възраст над 65 години. Между 58 и 65 годишните същи има много починали.
14
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 16Забрави да напишеш и че Земята е плоска, а не кръгла.
13
8
 
15
 
! Отговори
До 14 преди 2 години
Отивай да се ваксинираш тогава и недей да влизаш в ролята на морален съдник. Отчаяната ти тирада едва ли ще убеди някой да се подложи на ГМО-експеримента. Бъди сигурен в това!
12
13
 
2
 
! Отговори
Искат ама няма преди 2 години
Оня дебелия от село Банкя поръча евтиняка астра занека с рестото..прибра в дебелото шкафчеМутри вън!
11
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има две злини в случая и човек трябва да избере. Дали да се ваксинира и в голяма степен може би ще се предпази от вируса или няма да се ваксинира и вируса може да прави с енего каквото си иска. Някои хора са се вторачили в възможните последици от ваксинирането и не виждат, че другото е много по-лош вариант. Разбира се и за ваксините се пишат пълни безмислици. Много хора се ваксинираха около мен и при нито един няма някаква сериозна последица - най-много ден-два температура и отпадналост и толкоз
10
6
 
7
 
! Отговори
Астро преди 2 години
Мнооооого прооооост нароооод! За съжаление доста приятели явно ще отиват в чистилището по-рано, и за съжаление, другите ще трябва да преминем през всичко това.....!!!
9
6
 
19
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Реално, желаещите да се ваксинират (обръщам внимание, че терминът ваксинират в случая се използва в един доста широк смисъл) вече са го направили. С изключение на някои единици, които тепърва ще се решат да го направят, като цяло ваксинацията приключи. Както в ЕС, така и в България. Оттук насетне ще има все повече ваксини и все по-малко желаещи да ги инжектират.
8
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е нали точно с РНК ви чипират?Ква стана?
7
5
 
13
 
! Отговори
mRNA преди 2 години
До 1000: Експериментална ГМО терапия, все още неодобрена от FDA в САЩ, но администрирана чрез статут за Спешни Мерки, което дава Тотем за неприкосновеност на производителите, в случай, че експерименталната ГМО терапия осакати и/или убие получилите я.
6
6
 
1
 
! Отговори
1000 преди 2 години
До РНКА какво са?