Младежи и депутати от ГЕРБ пред дома на Борисов, защо?

Защитавали дома му от "готвена провокация"
696

Младежката организация на ГЕРБ, депутати и привърженици на партията се събраха пред къщата на министър-председателя в оставка Бойко Борисов в Банкя.

Те обясниха, че са там, за да защитят дома му от "готвена провокация и опит за посегателство", предаде Bulgaria ON AIR.

"Една година търпяхме, една година бяхме толерантни, една година показвахме възпитание на хора, управляващи и осъзнаващи какво означава отговорност. Но вече не", посочиха присъстващите.

Подробности вижте във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


696
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
466
7
 
8
 
! Отговори
Нищо няма преди 2 години
Да се промени. Ще става все по - зле с тия дилетанти.
465
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се ли стресират внучетата от тази тълпа, как не ги е срам да тормозят децата.
464
8
 
16
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Лъжите ви не важат- той Б.Б. е единствения който вдигна България на крака.------Прекрасно.Похвално.Но му изтече времето.
463
1
 
1
 
! Отговори
До 545 преди 2 години
Как едн файтон, бе! По спомени от протеста - тива са ПОНЕ 457832 човека. То и ние можем да протестираме, нали се сещшшшшш
462
5
 
11
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Тез що не казаха по рано че ще се събират там ,да може ние да им спретнем един контрапротест да видим кой е по силен !!
461
2
 
13
 
! Отговори
BB преди 2 години
Куку нация
460
7
 
15
 
! Отговори
До 543 преди 2 години
Даже не е и цирк а някаква пародия,не виждаш ли че са един файтон мижитурки!
459
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Софиянката Антоанета Стефанова е завършила Икономика в Свищов, в Стопанската академия Д.А.Ценов, където и магаре да завържеш, ще завърши.
458
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цирк, цирк, цирк. Калинка до калинка се подреди ли в Банкя, защо ли ми напомня на Ахмед Доган от Росенец.
457
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЕлектраЕй я си наври един кочан в герберасткия *** и пак си помисли за герберастките легиони.Гражданска война щял да прави Калинкото.
456
1
 
1
 
! Отговори
Маски за уста-очи-ум преди 2 години
Политик съм-Значи съществувам.Депутат сме-съществуваме.Унизявайки другите, те, съществуващите се покатерили в/у унизените и откъснали отнебето Истината.ПрисвоилИстината неговатаДума станала Пътят къмнея.Повярвали муте и извисени още посилно скубели отнебето остатъците от Абсолютната истина.Тогава неговите думи"Аз съмАтобанът иМетрото;Словото иЗаконът;иРазстоянието доСмъртта,чрез които ще възстановя хармонията м/у голямото спасение и малкото знание и т.с. м/у малкото спасение голямото знание.
455
17
 
11
 
! Отговори
Тъп чукундур преди 2 години
Ако требе да избирам между Баце и Славе, с вси ръце, ноги и членове съм за Баце.Надявам се, че е излишно да ви обяснявам защо !Останалите копои, разни о.з. генерали, фелдмаршали, шамани и шаманки от рода на Мая и политическите й роднини не влизат хич в сметката - они са аутсайдери и аутсайдерки.
454
5
 
6
 
! Отговори
гербер преди 2 години
Нашичките съвсем леко ви бъзикнаха,и вие се вързахте като първите ***!Айде,лека ви нощ на всички!И бъдете здрави!:))))))))))
453
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
437 Славчо чалгаря ли, смяташ да ти реши личните проблеми, ами той отсега лъже нагло електората си. Партийката му успя да си гласува високи заплати, служебните мерцедес и привилегии, на твой и на такива като теб, гръб.
452
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
433 Борисов се научи от бай Тошо, какво не трябва да прави един демократичен лидер. Дори отглупака може нещо да се научи, нали знаеш.Борисов има три успешни мандата и също толкова подадени оставки, толкова награди от най-висок ранг, от службите на най-развитите страни в света, колкото фигуранта Радев и руски слуга, за два живота неможе да получи.
451
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
433 Борисов се научи от бай Тошо, какво не трябва да прави един демократичен лидер. Дори от *** може нещо да се научи, нали знаеш.Борисов има три успешни мандата и също толкова подадени оставки, толкова награди от най-висок ранг, от службите на най-развитите страни в света, колкото фигуранта Радев и руски слуга, за два живота неможе да получи.
450
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
528 Славчо оплезения, с бръснатата глава и обеците, тагуираният, фучеше с джип, из улиците на София с много кеш, подарен му от мутрите на прехода, създадени от ДС/БКП/БСП, вашите пари, които комунистите заграбиха от държавата, докато вие нямаше какво да ядете.За Жоро Илиев и компания Славчо Учиндолски песни пееше и изнасяне концерти в тяхна чест, и песен им посвети дори. Да ви чесгит простакът, какъвто той, такива и избирателите му, излъгани, наивтици.
449
2
 
8
 
! Отговори
Що така сега преди 2 години
Къде да идат жениците. Слави ме може да ги оправи, трябва му придружител. Не им е лесно.
448
4
 
9
 
! Отговори
Члгочоклонник преди 2 години
Вече се протестира при Слави.Той изборния кодекс вече оправи. И още много ще направи.
447
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакат баце да метне пачка с евра и кои квото докачиОбещал е да раздаде за велик ден