Румен Радев: Днешният ден е мерило за обществена справедливост

Държавният глава отбеляза Международния ден на труда
1 май 2021 10:55, Петя Славова
261
Румен Радев: Днешният ден е мерило за обществена справедливост
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев отбеляза Деня на труда в социалните мрежи. Държавният глава отбеляза, че този ден е мерило за обществена справедливост. "Днес светът отбелязва Международния ден на труда и работническата солидарност. Един от празниците, които сплотяват отвъд националните граници и културите.

Още по темата

Днес светът отбелязва Международния ден на труда и работническата солидарност. Един от празниците, които сплотяват отвъд...

Публикувахте от Румен Радев в Петък, 30 април 2021 г.

Уважението към труда е мерило за обществената справедливост. У нас в много региони и в много професии трудът е недооценен. Затова бих желал да поздравя хората, които отстояват правото на достойни условия на труд и справедливо заплащане.

Общество, в което пътят към успеха не минава през труда и съзиданието, а през корупцията и клиентелизма, е обречено на постоянна криза и неудовлетвореност. От нас зависи да я преодолеем. Затова искам да благодаря на всички онези: бедни и заможни, хора на умствения и физическия труд, които с почтеност и усърдие градят и пазят България.
Честит Първи май, скъпи сънародници!", гласи постът на президента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заплатата на Радев е над 25 000 лв.
148
0
 
0
 
! Отговори
Не съм забравил... преди 2 години
Никой не съм забравил ... Всички големи цивилизации и малки, че даже и загубените ще бъдат включени....Никой няма да е забравен .... Технически проблеми - След Миязаки са Китай и Индия ...
147
2
 
45
 
! Отговори
оле, оле, и той се т преди 2 години
Ти пък Мууунчо от какъв зор отбелязваш деня на труда, да не би да си се трудил? Къде? Кога? От както си се пръкнал , всички ние те издържаме, храним те , обличаме те, дори и чорапите ти купувахме. накрая ти дадохме 200 000 лева накуп, сега ти плащаме 15 000 лева всеки месец. Ти се национален предател, заслужаваш само нашето презрение.
146
0
 
37
 
! Отговори
пенсионер преди 2 години
Когато президента изработи 40 години трудов стаж и се пенсионира с 360 лв пенсия защото другарете му ни правиха и милионери и с тези милиони си купувахме кило сирене и кашкавал ,и изнесоха парите за пенсия тогава да се слага в НАРОДА. Това което са му написали за труда и несправедливото заплащане касае само обществото което си изкарва прехраната с честен и почтен труд - той и много самозабравили се и алчни пишман политици не са в това общество.
145
3
 
6
 
! Отговори
Сори до 167 преди 2 години
Имаш ли завършен 8 ми клас?
144
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както обикновено, в думите на комуниста слуга на Москва има завоалирана истина: за червените "справедливост" е да им бъде възстановен човеконенавистния режим отпреди 89та, който изгубиха.
143
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу диктатора Радев!
142
6
 
8
 
! Отговори
До 168 преди 2 години
Имаш ли завършен 8 клас?
141
1
 
31
 
! Отговори
Ганди преди 2 години
Радеф и *** са добър тандем,ще поведат България към 3 тото място след Северна Корея и Венецуела
140
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля че герб трябва да издигне за президент примерно Николина Чакърдъкова.
139
2
 
28
 
! Отговори
Да бе! преди 2 години
Фигурантът търси обществената справедливост единствено в Президентската република по кремълски образец. Този човек не може да си представи какъв край го очаква с неговата президентска република, защото, ако с чалгари и селски протестъри можа да преметне нормалните българи, трудно ще му бъде да преметне Брюксел и особено Белия дом. Обикновен сейрджия...
138
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Великия диктаторДиктаторът май е твоят Радев, Борисов никога не си позволи да закрие ЦИК.
137
3
 
31
 
! Отговори
Ганди преди 2 години
Ей льотчик,сядай в грипена и отивай да пръскаш нивите та белким си заслужиш заплатите досега
136
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АндрейчовДаже заплатата реално му е 25 000 лв.
135
6
 
0
 
! Отговори
Много е просто: преди 2 години
Казах, че мразя всички ви, но не, че не ви уважавам. Всички си имате силните страни достойни за уважение, всички си имате своите постижения достойни за уважение, но това ни превръща нас в малките извънземни, които никой не забелязва и всички имате малко или много вина в това, особено Сорен.За това аз реших и ние да имаме своето постижение, колкото и малко да ви се струва то - 200 кв. метра (скоро) колаж от 37 хиляди години време!
134
4
 
24
 
! Отговори
Герберски трол преди 2 години
До 147. Уф, не ви ли омръзна тази стара плоча с отиването си на ГЕРБ? От 2013 я въртите на грамофона и все не се случва, а ГЕРБ се връща на бял кон. И сега ще е така, само гледай.
133
1
 
25
 
! Отговори
мерилото преди 2 години
Радев , Станишев и други социалисти какво са работили та са милионери? Май само са ограбвали работниците....
132
2
 
19
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
***, корупцията и клиентелизмът са в президентството, огледай се. Както и при новите улични диктатори, които приемат закони на коляно за една нощ, без да са питали народа дали харесват или не.
131
1
 
1
 
! Отговори
А за Сорен: преди 2 години
Не съм излъгал, мразя всички ви еднакво и това правило си има едно изключение - Сорен.Тоест Сакскобурга - него бих го удушил с голи ръце! И като осъзнаете, че сте му гласували огромно доверие, а той ви е забил по един нож в гърба на всичките ....
130
2
 
3
 
! Отговори
И както казва: преди 2 години
Един познат от близкото минало:Понякога ръката на съдбата трябва да бъде принудена, че са не издържа вече това патово състояние.От всичко най-гадно природно състояние е безветрието не мислите ли? То християнството е безветрие, ама не само то!