Румен Радев: Днешният ден е мерило за обществена справедливост

Държавният глава отбеляза Международния ден на труда
1 май 2021 10:55, Петя Славова
261
Румен Радев: Днешният ден е мерило за обществена справедливост
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев отбеляза Деня на труда в социалните мрежи. Държавният глава отбеляза, че този ден е мерило за обществена справедливост. "Днес светът отбелязва Международния ден на труда и работническата солидарност. Един от празниците, които сплотяват отвъд националните граници и културите.

Още по темата

Днес светът отбелязва Международния ден на труда и работническата солидарност. Един от празниците, които сплотяват отвъд...

Публикувахте от Румен Радев в Петък, 30 април 2021 г.

Уважението към труда е мерило за обществената справедливост. У нас в много региони и в много професии трудът е недооценен. Затова бих желал да поздравя хората, които отстояват правото на достойни условия на труд и справедливо заплащане.

Общество, в което пътят към успеха не минава през труда и съзиданието, а през корупцията и клиентелизма, е обречено на постоянна криза и неудовлетвореност. От нас зависи да я преодолеем. Затова искам да благодаря на всички онези: бедни и заможни, хора на умствения и физическия труд, които с почтеност и усърдие градят и пазят България.
Честит Първи май, скъпи сънародници!", гласи постът на президента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
21
 
! Отговори
Андрейчов преди 2 години
Къде я виждаш тая справедливост,бре президенте като ти вземаш 15,000 лева ,а аз едва 300 ?! Туй ли ти е справедливостта ?! Ама за вас.***,е важно да се приказва и да се вдига шум - все още има кой да ви вярва ...
128
3
 
3
 
! Отговори
Мен ми се струва: преди 2 години
Че всички заобикалящи ни някак си са се разбрали да ни изтрият от картата по всякакви начини и съм ви го казвал много пъти нищо лично аз не съм расист - мразя всички ви еднакво, без значение религиозна, етническа или расова принадлежност.
127
3
 
1
 
! Отговори
Същото нещо: преди 2 години
Аз к'во съм виновен, че САЩ и РФ са решили да се сбият тука чрез влияние, а Сакскобурга играе немци в тил и на двете страни и особено много на месното население, което е като малките извънземни в клипа на Моби, които никой не вижда. Все едно ни няма!
126
3
 
17
 
! Отговори
емиграция преди 2 години
До ТРЯБВА 143. Големи глупости си надраскал бе , ибрик.Хората напуснаха след Жан Виденовта зима. Тогава Борисов и понятие си нямаше от политика. Престанете да пишете лъжи. Не се връзват и никак не се вписват .Даже след 4-то мясо на Футболистите ни 1994г тръгнахме по света.Т. Е. по-рано.Не лъжте по-младите.Живи сме.
125
0
 
2
 
! Отговори
Накратко: преди 2 години
Стигаме до Колумб и сега на мен ми е обидно, че му бутнаха статуята, но може и да е за добро, защото след хилядолетие мракобесие и неща нестигащи до никъде от християнските догми, този човек се качва на три примитивни лодки и насред подигравките и с лека измама и манипулация и с риск за живота си тръгнал на запад да търси път към Азия, към Индия и Китай. Резултатът от неговата "лудост" са четири нови континента.Той е откривател този човек, каква вина има за колониални интереси или зверствата им?
124
4
 
4
 
! Отговори
По-светлозелените преди 2 години
Статията "България в "черния списък" на Русия с неприятели?" е частно парти на американофили.Другите нямат достъп!
123
3
 
30
 
! Отговори
За съжаление преди 2 години
ГЕРБ е единствената надежда да не умрем всички от глад.
122
30
 
1
 
! Отговори
Великия диктатор преди 2 години
Герб е най лошото нещо в 1300 годишна история на България!Факт!Затова в този светъл празник всички кажем дружно НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ- АМИН !да бъде и да се прекръстим три пъти .Нека 6.5 милиона наши съотечественици повтарят това по 100 пъти на ден в продължение на 100 дена и България ще стане Швейцария на балканите ,а гербераските *** ще се пен-я-вят в п-яна от зл-оба ,но доларчета нема баце ,тар-тора падна .хаххахахахааа
121
5
 
23
 
! Отговори
До 147 преди 2 години
Пич, нещо си се объркал! ГЕРБ си отива, обаче всички ще сме гладни - бъди сигурен!
120
30
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До всички *** на герб.ВАШАТА ПАРТИЯ СИ ОТИВА ЗАВИНАГИ .А ВИЕ КОЙТО СТЕ НА ХРАНИЛКА ПРИ ГЕРБ ЩЕ ОСТАНЕТЕ ГЛАДНИ. ИДВА ПРОМЯНАТА И ТЯ Е НЕЙЗБЕЖНА.БРАВО НА РАДЕВ ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН .
119
0
 
21
 
! Отговори
Моля за извинение преди 2 години
В тези светли дни не е редно да се говори тайа, но този все едно е правен в час по трудово! Не бих могла да си представя по-селска муцуна и по-голяма невнятност!
118
1
 
0
 
! Отговори
А ако е обратното: преди 2 години
Ние да сме малките извънземни капсулирани в предопределеността и никой да не може да ни види не поради същата причина, а да ни виждат като тъмен неразбираем отскоро обект, а е станал тъмен поради определянето на една точка във времепространството като точката върху която с достатъчно дългия лост ще повдигнем света, а ако сме избрали грешна отправна точка?
117
1
 
30
 
! Отговори
Срам преди 2 години
Този лицемерен празнодумец ще ми говори за социална справедливост! Аз бъхтя цял ден за 600 лв, а той не прави нищо, освен да си плете кошничката за следващите избори и налапва 15 бона.
116
34
 
3
 
! Отговори
ТРЯБВА преди 2 години
Всички Родители , баби и дядовци в България , разчитат на Президента Радев да вкара Мафията в Затвора - за да може децата и внуците им да се върнат от изгнание в Чужбина .Браво на Президента - мачкай Мафията , Народа на България те подкрепя .
115
38
 
2
 
! Отговори
БРАВО преди 2 години
Браво Президенте - мачкай Корупцията ГЕРБ - Цял един Народ разчита на тебе .
114
4
 
35
 
! Отговори
Мунчо преди 2 години
До 128Пич, дъщеря ти ще живее в мизерия..... ако остане в България.. И то заради идола ти Радев. Жив и здрав, нищо хубаво не те очаква.
113
0
 
2
 
! Отговори
Дзен будистите преди 2 години
Биха казали,че предопределените ни знания ни пречат да видим реалностите и светът и вселената и живота такива каквито са.Както в клипа на Моби с малките извънземни, които никой не забелязва от предопределеността на това,което знаем.Затова и магистралата на времето не работи по вашия начин,а как работи е много важен въпрос, чрез него са възможни много неща."Всеки творчески акт се характеризира с една невинност на възприятията освободени от катаракта на възприетите вярвания" Артур Кестлер - закон!
112
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 128"Радев е най -хубавото нещо ,което ми се е случвало след раждането на дъщеря ми!"Дъщеря ти ще намери съдбата си, заради вярванията на бащата.Какво по-прекрасно от това?Или и тя е на Запад?
111
3
 
25
 
! Отговори
червен педераст преди 2 години
надявам се общественото мерило да те прати в пандиза,където ти е местото
110
0
 
8
 
! Отговори
Истина преди 2 години
Колкото в Бг има истински вярващи християнитолкова се намират и истинско дясно, истински демократи. А американски ремсисти дал Господ...