Време за море, но колко хотели ще отворят в Слънчев бряг?

Сезонът ще е труден, прогнозират от бранша
Обновена: 3 май 2021 15:32 | 3 май 2021 15:31, Веселина Йорданова
54
Време за море, но колко хотели ще отворят в Слънчев бряг?
Снимка: БГНЕС

Труден туристически сезон тази година очаква председателят на Асоциацията на собствениците в туризма Георги Николчев.

Той е един от хотелиерите, който подобно на 70 на сто от колегите си в Слънчев бряг няма да възобнови работата на хотела си.

Още по темата
"Този сезон няма да отварям хотела, тъй като има абсолютна несигурност за гостите, които ще идват от чужбина. Голяма част от големите хотели по морето няма да отворят - някъде около 60 до 70 процента от тях", каза Николчев пред БНР.

Според него трябва да се вземат много бързи мерки от правителството за договаряне с основните туристически клиенти, които са от Великобритания, Германия, Русия, Полша.

Все още няма разработена единна регламентация на Европейския съюз за туристите, които ще движат в рамките на ЕС. Подобна регламентация се очаква евентуално в края на май или в края на юни, когато обаче вече е много късно за записвания, посочи още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: лятотуризъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Знаеш ли к'во преди 2 години
Ще ти каже попа господин премиер "Имал си бол пари платил си я!"Това е цитат от Бай *** - ама Ганьовеца е попа и винаги е бил!
38
0
 
1
 
! Отговори
Как бе? преди 2 години
Как бе??? Как ще дадеш четири милиона за семинарията бе???? Как против длъжност, конституция, мозък ще дадеш на калимявките нови дограми, мебели , всичко, щори завеси ремонт пълен на всички инсталация - тоя окачен таван ще падне, че е 50 години. И ще облъчват по цял ден: Богородица ме излекува или некой читав доктор.Проклеха те не за джипката, а за една мръсотия на Сакскобурга дето не иска да отмениш Вълчев е по-голям мъж от тебе!
37
0
 
2
 
! Отговори
Политиката на ЕС преди 2 години
Е за икономика на знанието - за едни и черна работа за други - виждате ли някой друг премиер на европейска държава да дава пари и то много пари на църква? Вместо да оправи пет училища с тях. Виждате ли тук грамотна образователна система господа?Под термина грамотно - означава хора, а не чистачки,метачки, п.ро.ститу.тки ,шофьори - не нека да ги има ама да си е техен избор , но нямате право да наричате престъпления против интелекта и човечеството реформи и да отказвате да оформим работеща такава
36
0
 
6
 
! Отговори
Ако пак почват преди 2 години
От 100 лева нощувките НЯМА ДА ОТВОРЯТ:)))
35
1
 
0
 
! Отговори
И сега ще кажете преди 2 години
Баухаус са училища по Дизайн - вярно е от абстракционизъм, до физици, музиканти, художници - ничии труд не е маловажен.Всичко наопаки е направено с цел разруха тук. И после нищо не върви - концлагеристите в Дахау, Аушвиц, и другите лагери знаеш к'ва им била работата - да мият подове, да чистят, да правят заготовки - некви такива долни работи - чистене на тоалетни, К'во ли унижение е било - пък и гладни и всеки момент мое надзирателя да извади пистолета и да ти пръсне мозъка!
34
0
 
1
 
! Отговори
В Германия преди 2 години
Има три училища за пример Баухаус - тежко финансирани, от пиле мляко, кампуса преподавателите възможност за колаборация между отделните сфери и това е тайната на Германското индустриално чудо, което е породено от иновация, която се поражда от колаборация.Преди 1989 такива опити бяха направени и работеха - бяха удобно закрити!
33
0
 
0
 
! Отговори
Сега почвам преди 2 години
Да говоря мръсно: децентрализация, индивидуални бюджети и собственост на училищата (съсобственост) всяка област по едно училище по изкуствата и към тях спортни кръжоци - моделиране, бойни изкуства, стрелба с лък, спортна стрелба и всичко това струва пари и струва точно един милиард за преструктуриране. Които нямаме и някой задигна. Всяко училище по изкуства трябва да се превърне в културния и иновативен център на града. Където всеки ученик от града посещава по интереси ... И така се спира тумор
32
0
 
0
 
! Отговори
Кво още? преди 2 години
Проблема е във висшето образование което произвежда кадри които дори и да са кадърни след това имат недостиг на оборудване, съвременна учебна среда позволяваща да бъдат застъпени и петте основни образователни процеса и всички гледат после некви зрелостни изпити - които са четири. Зубрене,зубрене,зубрене,зубрене.Във Финландия е само един след 16 по роден език. Чуйте Кен Робинсън ..това, което трябва да се направи е да няма отказ от модернизация и игрови стаи game rooms простака ще каже гей стай
31
0
 
0
 
! Отговори
Хипотеза: преди 2 години
Въз основа на това, което знам всичко друго е целено в публичното образование само не менталното и психологическо развитие на индивида. Превърнато е в поточна линия, където продукта се проверява на всеки две години без да се предвиди съвремието и че както естетиката е мъртва, ама не е, така и педагогиката е мъртва ама не е. В резултат на тези "реформи" се наблюдава спад на функционалността и увеличаване на нечии банкови сметки а буквално пет поколения са осакатени.
30
3
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
НАЛИ ПЛЮЕТЕ ПОСТОЯННО ПО РУСИЯ И ГОНИТЕ ДИПЛОМАТИ ИЗМИСЛЕНИ ШПИОНИ ИМА ДА ЧАКАТЕ РУСКИ ТУРИСТИ.
29
0
 
0
 
! Отговори
Принципно: преди 2 години
Гледай науката и мисли, кое е направено против нея. После гледай науката какво казва за царицата на всички науки изкуството и виж К'во е направено против изкуството и ми говори колко велико е рядката фекалия. После виж науката за образователните процеси:Те са пет ....в тая система има само един - запаметяване.Изследване там са експеримент,хипотеза и т.нИграИмпровизацияИнтерпретацияЗапаметяване - най-скъпият зубренето на пиедестал. Тренира паметта и осакатява функционалността без останали
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
защо говорят за слънчака,там на мутрите е гето,беше парк по соца,красота,сега не ме е грижа там какво се случва,всичко хубаво бе унищожено и няма за какво да се тревожим,за бетона и асфалта грижи в мене няма.Но за туй което беше,още ми е мъчно.Алчността човешка,света унищожава.
27
0
 
0
 
! Отговори
Предайте му: преди 2 години
Че много иска и му знам репертоара и всичко е изпотрошено и е в кофите ....или сам ще си работя как си знам и не искам помощ освен СТЕМ проектите дето сме си ги заслужили и ония религиозни *** изселени щот са в нарушение. Аз какво искам е съгласно закона, а той к'вото иска е против всякакъв закон и нищо не съм му откраднал, той сам рече и отсече нищо не става от тебе!
26
0
 
0
 
! Отговори
То много неща преди 2 години
Могат да се направят, обаче онова рядко л.а.й.н.е.н.ц.е и ония дето са му на хранилка и ония дето му се кефят ще ме натопят за пореден път за нещо дето не е така и ще се пробват да го извъртят срещу мене ....ама аз от пет години на никой нищо не правя и преди бях така ...ама да ме изкарат на резервната скамейка да правят к'вото си искат. Е всички видяхме К'во искат!
25
3
 
0
 
! Отговори
Отговор давам: преди 2 години
Защо всички мълчат за Сакскобурга и псевдонаучните определения в образованието, както и за евгенетиката.... Наука занимаваща се с генетична селекция и подобрение на човешки същества?Защото ги е страх от това откачено превратаджийско копиленце ...аз бих казал, че народите на Балканите се разбираха много по-добре преди той да се върне тримфално на сцената. Ама за малко, че повечето време е на екскурзия .... Мене ме не е страх, поставен съм в ситуация в която ме касае заради живота и работата ми
24
2
 
12
 
! Отговори
турист преди 2 години
Да ви казвам ли през къде ми е колко хотела ще отворят на Слънчака? Или вий си знаете....
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
един и същи плач.... всяка година.
22
4
 
2
 
! Отговори
Аз вдигам шум: преди 2 години
Аз вдигам скандал относно съмнителните обстоятелства довели до възобновяване на колониалният режим в България след 1989 и че има основателно съмнение, както при атентата в "Света Неделя" да бъдат натопявани невинни, но неудобни хора чрез подкупване на някой от техните, които признават вина за нещо за което другите не знаят изобщо. И ще се окаже накрая, че всички ни забаламосва един нацист.Аз винаги държа светската и гражданска позиция, което предполагам ме прави много неудобен за нечии интерес
21
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Впрегам караваната и ако не отворят Гърция отивам в Ахтопол. Има едно закътано място което не го знаят мутрите и не са го застроили. Наблизо до морето има горичка паркирам в сянката на дърветата и една седмица ще съм на море с горски въздух.А хотелите да го под вода да не дигат прах.
20
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а 35-те евра на седалка пак ще плащат данъкоплатците .