Зелените коридори за ваксини са отворени и днес

Имунизации ще се правят в пунктовете в 22 областни центъра
4 май 2021 09:12, Елка Василева
54
Зелените коридори за ваксини са отворени и днес
Снимка: архив, БГНЕС

В днешния почивен ден продължават работа откритите центрове за поставяне на ваксина срещу COVID-19.

По данни на Единния информационен портал на 4 май имунизации ще се правят в пунктовете в 22 областни центъра в страната.

В 9 часа отварят врати всички временни имунизационни пунктове в големите столични болници.

До 13 часа ще се приемат желаещи за ваксиниране във Военномедицинска академия, а до 17 часа -  в „Пирогов“ и в Александровска болница.

Пунктът в болница „Света Анна“ ще работи от 17 до 18 часа.

Подробна информация за медицинските центрове в страната с обособените зелени коридори може да се намери на интернет страницата на Единния информационен портал.

Очаква се днес в страната да пристигнат близо 274 000 дози от ваксината срещу Covid-19 на „Пфайзер/Бионтех“, припомня БНР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не ви кара да си слагате РНК ваксина. Има и АЗ.
17
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
40, не цитирате коректно. Написал съм, че преди да се пуснат ваксините на пазара, със сигурност са направени клинични проучвания, т.е. има емпирични данни за тяхната ефективност и възможни странични ефекти. Естествено тези данни се разширяват в процеса на ваксинация. Освен това, аз лично никого не смятам за злодей, но масово коментарите против ваксините са с аргументация тип "една жена във Фейсбук каза". Единици са тези, които проявяват някакъв здравословен скептицизъм.
16
5
 
5
 
! Отговори
Марио преди 2 години
До "Гост и Българин"Човекът съвсем коректо ви каза, че всеки има право на избор и никой не трябва да обвинява никого.Това за мерките и паспортите не го налагат "ваксърите" а правителствата на държавите. Живейте си както искате, но не обременявайте с болните си фантазии живота на нормалните хора.Вие"антиваксърите" не сте ненормални, но сте с лабилна психика и лесно подвеждащи се по конспиративни теории.
15
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
37, някой по-долу беше споменал Бил Гейтс и за съжаление това е масово явление, но не го вменявам на никого. Също не виждам къде е различното при новите ваксини, освен че са нови. Няма как да са пуснати на пазара без да са направени клинични проучвания. Това не е ли емпиризъм? Или ако не са минали 20-30 години от въвеждането на даден продукт, значи няма данни за него?
14
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво е различното при новите ваксини? Те също не са пуснати без съответните тестове. Далече съм от мисълта, че фармацевтичните компании са Майка Тереза, обаче да се твърди, че Бил Гейтс или който и да е има намерение да избие половината световно население чрез ваксини, е пълна глупост. Но пък всеки си знае, който иска, нека да си кара болестта с всичките и рискове и да си създаде естествен имунитет.
13
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ваксините, които са включени в имунизационния календар, също ли са вредни? За един преател питам.
12
7
 
8
 
! Отговори
Сократис преди 2 години
Човек който е твърдо убеден в правотата на мислите и действията си, не се занимава с мислите и действията на околните, когато те с нищо не нарушават собствената му свобода и спокойствие. Човек който е избрал да не се ваксинира, не трябва да се присмива и коментира тези които са избрали ваксинацията.Във случая, постоянно се намират хора, които убеждавайки другите колко вредна е ваксината, самоуспокояват себе си за ината си да не се ваксинират, като скрито обмислят и те да го направят някой ден...
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди 2 месеца Индия е похвали с рекордно ваксинирани. Днес *** като пилци от "индийски" щам. При нас третата вълна магически съвпадна с ваксинацията.И здр. министър в прав текст го каза - ваксинираните разпространяват вируса.Но за тях карантина няма.
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 20Каква е тарифата за коментари против ваксините?--------------------Сложно е, няма да го разбереш. Включва все неща които не са за лагнал мозък - Господ, личен избор, критично мислене, непримиримост с неправдата, незамърсен ген, мисъл за утрешния ден, непоносимост към овчелюдие.
9
1
 
8
 
! Отговори
Косача преди 2 години
Раддвайте се, хора! Гейтс и компания са голяма работа, накараха дегенератите сами да се редят на опашки и да се самоотсеят. Никой не беше постигал това, от Чингиз Хан през индийците които прогониха Чандала, до най великия - Сталин, който смаза 30 милиона дегенерата.Гордите наследници на нацистите, които притежават САЩ, работиха стотици години за благото на хората, което се казва "Доброволна жътва без война"Това е мечтания свят!
8
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква е тарифата за коментари против ваксините?
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да им слагат някакви маркери на тези. Няма нормалните да умираме заради тях след като започнат да ръсят чумата.
6
2
 
13
 
! Отговори
Леша преди 2 години
За какво се инжектират тези? Официалната смъртност (която е завишена от медиите) е 0.2%?Убедих се, че нормалния мозък не може да осъзнае как работи мозъка на ***. Наистина има "хора" които са свързани в матрицата и никога няма да бъдат свободни. Тези на опашките си мислят, че са свободни и сами са направили избора си, но не осъзнават, че са продукт на зомбираните си родители, програмиращата образователна система и другите ОП (органични портали) като тях.
5
14
 
4
 
! Отговори
Ваксиниран преди 2 години
Злобарите ги е яд, че не са ваксинирани и си драскат. Простолюдието е доста в България
4
5
 
12
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Свето жа свърши абдалите не !!!
3
7
 
23
 
! Отговори
Хммм преди 2 години
Щом има такъв небивал интерес, защо всеки ден ни ги рекламирате тея коридори? Дори 10 годишните осъзнават, че прехвалената стока е развалена и не бива!
2
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямало желаещи за ваксиниране ,а!? Тия дълги опашки и ваксините не достигат. Цялата им работа е такава -гербава..Коци Ботокса да се нареди на опашката за кожена ваксина...
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ко ! Не