Каракачанов: Армията е с най-високия авторитет

Четири години по-късно ще видите духа й, заяви той
65
Каракачанов: Армията е с най-високия авторитет
Снимка: БГНЕС

Четири години по-късно ще видите колко самолети има в небето, ще видите духа на армията. Това е важно на този ден. Фактът е, че ме спират хора по улиците цивилни и ми казват аз съм военнослужещ, политиката е суета. Това каза военният министър в оставка Красимир Каракачанов по повод Празника на армията.

Когато си свършим работата, това, за което си бил избран, аз съм удовлетворен, 4 години по-късно армията не само е с по-високи заплати, но има и по-голямо въоръжение, кораби, самолети и т .н ще видите българските войници не само в София, но и във Военноморския флот, специалните сили на Црънча, Сухопътни войски. Мога да кажа доволен съм от това, че самите военнослужещи са доволни, че през тези 4 г. се случиха много хубави неща за армията, добави Каракачанов.

Още по темата
Успехите за армията се изразяват в това, че днес тя може да изпълнява задълженията си и има високо самочувствие. Слава Богу, че не се наложи да изпитваме бойния потенциал на армията в реални военни действия, въпреки че около нас ситуацията е тревожна. Успех е, че армията има по-голямо самочувствие и може би армията е с най-високия авторитет от всички институции в държавата, каза още Каракачанов.

Няма как да се навакса за 4 години това, което беше пропуснато преди 30 години все пак, коментира още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
5
 
! Отговори
баико преди 2 години
след като додат новите и не крадат ,4е видите резултата и не само в армията изоб6то в българия.
49
0
 
6
 
! Отговори
те тва е политик преди 2 години
Човек да се смее ли,да плаче ли!?
48
0
 
9
 
! Отговори
полковник Колев преди 2 години
Около нас"ситуацията е тревожна"!? Какво има предвид тоя недоучил "министър" ???
47
4
 
2
 
! Отговори
SS до SS [#51] преди 2 години
ами, явно ще си ползваме нашите никове, бе.Предлагам аз да съм вече SSА, a за теб да е SS-бе, щом така и така си го ползваш и ти харесва...
46
2
 
3
 
! Отговори
SS преди 2 години
До 51 Не ползвай моя ник бе.
45
4
 
16
 
! Отговори
SS преди 2 години
що ми се струва, че всики тиа "специални сили", и изобщо цялата таа наша "армия" от има-няма 35 хил. души (барабар с готвачите и женурята там), вмигом ще се укрие само при един лек намек за започване на воена, в която те би трябвало да ни 'спасяват' и 'защитават'...
44
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При управлението на патриотите в учебниците влезе термина съвместно съжителство който смени турско робство. Дотук с ВМРО ...
43
1
 
5
 
! Отговори
Данчо от Елин Пелин преди 2 години
Нашта авияция има нужда от патриоти като Стойне от Чукурово
42
2
 
7
 
! Отговори
полковник Петров преди 2 години
Идвай Стойне,веднага те произвеждаме в чин младши лейтенант а след 10г.служба те правиме генерал полковник!!!
41
2
 
16
 
! Отговори
Играч преди 2 години
Със шкембе войвода искам да пробягам 50 метра,ако загубя му давам всичкото си имаме,ака спечеля той на мен.
40
2
 
12
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 2 години
Язека съм на 75г. шъ мъ земити ли в БГ армията? Чух че търсели такива доброволци. Оти колко и да прайте реклама,малко са младите дека се лъжат и почти нема кандидати....
39
3
 
5
 
! Отговори
До охобохо преди 2 години
Каквото и да напишеш, мнение от илитерат не мога да приема. Те и оценките ти такива - на човек, непознаващ историята и живееш в собствения си комфорт и егоизъм, непризнаващ нищо друго, освен собствения си търбух.
38
9
 
3
 
! Отговори
запасняк преди 2 години
Военните са винаги високо заплатени. При живков хем много хем и кръшкат. Сега са по малко от руските шпьони но вървят по тях и им дишат във врата.
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Скоро" ще имаме закупен един военен кораб, с който ще завладеем морето и света. А дори нефинансираните учени имат една мини-подводница, за разлика от военните, които нямат нито една!
36
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шкембе войвода разпродаде немалко военни имоти за жълти стотинки.
35
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Благодарение на Каракачанов армията се модернизира много, докато в същото време Радев се занимаваше да създава руски шпионски мрежи на наша територия!
34
1
 
10
 
! Отговори
незнайко преди 2 години
До Анонимен А ЗАЩО Е ТАКА---КОЙ Е ДОПУСНАЛ ДА ИМА НЕУВАЖЕНИЕ И ОМРАЗА КЪМ Т Н --РОДИНА
33
3
 
13
 
! Отговори
Не е нормално ! преди 2 години
Населението да бяга от страната ,а ти да диплиш армия ,тебе ли да те пази и ти ще се дигнеш някой ден само балата да става за едно имение по крайбрежието....
32
5
 
15
 
! Отговори
Не е нормално ! преди 2 години
Високопарност и хвалби ! Нито имаме ,численост нито сме високо технологични , нито имае пари за заплати ,нито има високообразовани мераклии да работят с високо технологична техника , И ако може кажи коя армия може да бъде спряна от нашата ,като макетата не ги броя .
31
5
 
12
 
! Отговори
ШКЕМБЕ ВОЙВОДА преди 2 години
ШКЕМБЕ ВОЙВОДА СИ ОПРАВИ ,,ГОЛОВАТА,, РАЗЛИКА С НЯКОЛКО СДЕЛКИ,ВКЛЮЧИТЕЛНО И СЪС САМОЛЕТИТЕ.... КУПИХМЕ СТАРИ САМОЛЕТИ КОЕТО БИХ ГО ОПРИЛИЧИЛ НА МЕРЦЕДЕС 124 СЪС ТЪЧ СКРИН...... НЕ НАПРАВИХА НИКАКВИ РЕФОРМИ В БА,А САМО ,,ЛАПАТ.. АРМИЯТА ОТДАВНА СЕ НУЖДАЕ ОТ НОВА СТРУКТУРА КАКТО НА НИВО ОТДЕЛЕНИЕ,ВЗВОД,РОТА , ТАКА И ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА НОВИ ЗВЕНА(КОНФЛИКТА НАГОРНИ КАРАБАХ) ШКЕМБЕ ВОЙВОДА Е ПОСРЕДСТВЕН ЧИНОВНИК (ХАХАХАХАХААААА БАЦЕМОБИЛА ЗАЩИТАВА БЪЛГАРИЯ)