Каракачанов: Армията е с най-високия авторитет

Четири години по-късно ще видите духа й, заяви той
65
Каракачанов: Армията е с най-високия авторитет
Снимка: БГНЕС

Четири години по-късно ще видите колко самолети има в небето, ще видите духа на армията. Това е важно на този ден. Фактът е, че ме спират хора по улиците цивилни и ми казват аз съм военнослужещ, политиката е суета. Това каза военният министър в оставка Красимир Каракачанов по повод Празника на армията.

Когато си свършим работата, това, за което си бил избран, аз съм удовлетворен, 4 години по-късно армията не само е с по-високи заплати, но има и по-голямо въоръжение, кораби, самолети и т .н ще видите българските войници не само в София, но и във Военноморския флот, специалните сили на Црънча, Сухопътни войски. Мога да кажа доволен съм от това, че самите военнослужещи са доволни, че през тези 4 г. се случиха много хубави неща за армията, добави Каракачанов.

Още по темата
Успехите за армията се изразяват в това, че днес тя може да изпълнява задълженията си и има високо самочувствие. Слава Богу, че не се наложи да изпитваме бойния потенциал на армията в реални военни действия, въпреки че около нас ситуацията е тревожна. Успех е, че армията има по-голямо самочувствие и може би армията е с най-високия авторитет от всички институции в държавата, каза още Каракачанов.

Няма как да се навакса за 4 години това, което беше пропуснато преди 30 години все пак, коментира още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
.....А ТИ С НАЙ-ГОЛЯМ КОРЕМ!!
29
24
 
9
 
! Отговори
Военнослужещ преди 2 години
Каракачанов е най-добрият военен министър от началото на прехода насам. Убеден съм че на лято пак ще е в парламента.
28
3
 
21
 
! Отговори
. преди 2 години
К'ва армия е пич??? Армията ни беше в доста лошо състояние дори, когато сложих аз - 2000 -та година. Сега е само на хартия и малко стриптизьори облечени като войници.
27
4
 
27
 
! Отговори
SS преди 2 години
Ако не дай боже стане война тия с фуражките дето ги хрантутим и вземат по 20заплати при ранно пенсиониране първи ще избягат.А за бронираните машини Самел нищо не се чува.
26
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Армията ни до 1989г. беше натъпкана с остаряла съветска техника. В поделението ,дето служех 1980г танковите ремонтчици се обучаваха на Т-34 , та даже аз влизах да си поспивам в него. Еми неудобен е....Да не споменавам ,че 1976г. в България е имало 600 генерали. В БНА, МВР, ДС ,ДОСО и тн. В армията на САЩ са били 40 Бр.
25
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 25Истинският парад в Москва не е оня с военната техника, а оня с портретите на борците за свобода, носени от техните внуци и правнуци. Ако ме жегва, когато гледам тоя парад е не защото нямаме техника, а защото нямаме гордия дух да вървим с достойнство носейки портретите на предците си, освобождавали ни от каквото и да било...Кога нашите деца ще разказват с плам кой е дядо, как баба е била мед сестра? Имаме истории, но няма кой да ги разкаже!Това ни е проблема!
24
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На малките страни армия не им трябва в 21ви век. Има 22 страни в света без армия и тях никой не ги напада. Нито някой има интерес да ни завладява и след това издържа, нито от някого ще се опазим.Трябва да се остави само охраната на границата и въздушното пространство (не да охраняват от потенциални страни агресори, а от престъпници). А спестените пари да се вложат в здравеопазването и образованието.За народ като Българският, само в образовани млади хора е единствената защита.
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди освобождението не сме имали и 1 войник, но сме имали родолюбие, то е било нашето оръжие, то ни е помогнало да създадем камбаните на нашия дух -Левски и Ботев!Днес имаме армия, но народа облича потури, харесва наргилета, танцува чалга! Дори и божествена армия няма да ни помогне, защото народът сам ще посрещне агресорите с цветя и турско кафе. Колко от вас биха излязли да се бият за България ако това се наложи, например още утре? Една шепа! Другите ще се окажете твърде заети!
22
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя вече му умря коня ,пачките които е направил не да малко ,за него също е нужно разследване ,как може да се подарят 5 милиарда на сащ ,за самолети които не съществуват !!
21
4
 
20
 
! Отговори
OhoBoho преди 2 години
Каква армия какви 5 лева виждаш ти бе човеко?Най-ненужните хора на земята в България сте вие военните , немогат нищо нито тренират нито маршеруват като хората дай им 20то число от месеца за заплати и банкети от *** до *** един дол дренки зелени човечета за нищо неставащи после като се пенсионират ,да не дава Господ някога тия хора да те пазят!!!
20
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера всеки работещ си изкара пълен работен ден,за да му усвоят от данъците за хрантутниците *** и панделки със зелени чорапи,защото дами и господа ги освободиха още на обяд виличките,да не се преумората ***,а вие пак гласувайте за нищо неработещи фуражки
19
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние сме армията!Ние - народът!Ние сме тия дето всеки ден трябва да браним българщината с делата си!Ние сме тия дето въоръжават с най-силното оръжие - любов към майчица България!Да учим децата си на правилен български език, да ги учим да пеят и обичат народни песни, не чалга!Да ги учим на история и национална гордост!Ние сме непобедимата армия!Честит празник народе!Честит празник истински българи!
18
3
 
6
 
! Отговори
Въпроска ? преди 2 години
Прав си Г-н Министър ( в оставка )Каракачанов , че" Армията е с най- висок авторитет! ". Но... дали е така за пандемичния щаб и водача на Герб агитката , които в момента на Траурния марш в памет на загиналите български воини правят поредната сбирка- седянка ?!
17
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Поредната изцепка на военния министър. От 1945 до сега армията не е направила нищо за страната и народа освен да паразитира на негов гръб"Това са абсолютни глупости!
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ти си с най-големия корем и с най-слабото кранче!
15
4
 
23
 
! Отговори
SS преди 2 години
Поредната изцепка на военния министър. От 1945 до сега армията не е направила нищо за страната и народа освен да паразитира на негов гръб.Ибрик-чиите на всяка власт.Кълняха се навремето ,че са безпределно предани на социализма и комунизма сега към NATO.Армия без военна доктрина без нац идеал с офицерски състав (най често) от селски тарикати начело с министър бивш доносник.
14
2
 
10
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
Има една поговорка "Хвалете ме уста ............" Авторитет има войн който пази родината и народа си.Наемникът си остава наемник "Който плаща той поръчва музиката"
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марширувайте на чалга и турски мехтери. Леви десни тренкеденкеде!
12
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жевеете с илюзии тия дето мислите, че до 1989 в България е имало армия! Аз съм дъщеря на военен пилот. Татко наричаше самолета летящ ковчег. Идея си нямате колко некадърност имаше в армията, колко издевателства и простотии. Често съм слушала как пилотите сядат около масата и обсъждат, че докато излетят и натовците вече ще ги чакат в базите с уиски и пура в уста. Питайте Радев дали не си го е мислил!
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-високият авторитет е моралът на нацията. А с фашизъм и сляпо отрицание и кeлeшлък това не се постига. Армията е в пълен колапс и то дори и по т.нар. "Бай Тошово време" е била пак така. На гол тумбак чифте пищови. Днешните висши офицери са лаладжии без умствен багаж. Военновъздушните сили хранят наредачковци открай време. Хора зорлем израстнали в звание, от няма и как иначе.