Зодии и любов: В кои поговорки да не вярвате?

Някои не са създадени за стабилна връзка
1
Зодии и любов: В кои поговорки да не вярвате?
IStockphoto

Повечето народни поговорки, свързани с любовта, съдържат в себе си мъдрост, натрупана с векове. И все пак не всички те могат да помогнат като решение на проблемите във вашата връзка, особено ако ги следвате сляпо. Всеки зодиакален знак си има своите специфични характеристики и спрямо тях някои от тези, иначе доста верни пословици, могат да окажат по-скоро вреда на отношенията ви.

Ето и на кои точно сентенции за любовта е по-добре да не вярвате много-много, базирано на вашия зодиакаелн знак:
 
Овен: "Ако не ме понасяш в лошите ми дни, значи не ме заслужаваш и в добрите ми дни!"
 
Тази мъдра мисъл отчасти е вярна, но не трябва й да се доверявате прекалено много, като се има предвид и вашия избухлив нрав. Не можете редовно да се отнасяте към вашия любим човек зле, с оправданието, че сте имали тежък ден и да очаквате той/тя да ви обича безусловно. Партньорът ви не е ваша боксова круша, с която да отпускате напрежението. Не бива да го наранявате, после да му се извинявате и да си мислите, че това всеки път ще минава. Не приемайте доброта му за даденост - рано или късно той ще се умори да ви прощава. Трябва да положите усилия и вие да бъдете добър партньор.
 
Телец: „Всяко нещо с времето си.“
 
Ако си мислите, че любимият ви човек ще ви чака вечно, докато вие се туткате и подреждате живота си, вместо да му обърнете повече внимание, грешите. Ако половинката ви иска да градите общото си бъдеще заедно, но вие все отлагате плановете за създаване на семейство за „след известно време“, възможно е връзката ви никога да не мине на друг етап. Ако партньорът ви смята, че не полагате достатъчно усилия във връзката ви и не инвестирате достатъчно емоции в отношенията ви, той рано или късно ще реши, че двамата просто не сте подходящи един за друг. Да, повечето неща си идват с времето, но понякога в любовта се иска спонтанност!
 
Близнаци: „Обичай така, сякаш не си бил нараняван!“
 
По принцип е лошо да пренасяш тежкия си багаж от несполучливата си предишна връзка в настоящите си любовни отношения. И все пак, ако човек не се поучи от грешките си в романтичен план в миналото, той ще продължава да допуска едни и същи грешки и в бъдеще, отново и отново. За това след раздяла пазете сърцето си за известно време, докато се излекувате от тъгата напълно. Междувременно помислете какво се е объркало във връзката ви и потърсете своята вина. Дори и след като решите, че сте готови за нова връзка, все пак бъдете малко по-предпазливи, а не се впускайте през глава. Обичайте отново, но по-зряло и по-мъдро. Във вашия случай е по-добре да се водите от поговорката: "От некачествени семена, няма да израсне добра реклота."
 
Рак: „Противоположностите се привличат."
 
Да, ама не! Във вашия случай тази противоречива сентенция по-скоро няма да доведе до стабилна връзка. Вие имате голямо сърце и сте човек, който би дал ризата на гърба сина всеки, който се нуждае от нея. Въпреки че може да бъдете привлечени от някой съвсем различен от вас, например от лошо момче, което не се интересува от никой друг освен от себе си, това не означава, че трябва да градите общ живот с него. Вие заслужавате някой, колкото е точно толкова добър и грижовен като вас. Някой, който ще ви обича със силата, с която вие го обичате.
 
Останалите от зодиака ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари