Проф. Балтов: Все още има опасност за живота на Владимир Каролев

Той е в медикаментозна кома
Обновена: 10 май 2021 12:09 | 10 май 2021 12:05, Нели Христова
195
Проф. Балтов: Все още има опасност за живота на Владимир Каролев
Снимка: БГНЕС

Има опасност за живота на Владимир Каролев, заяви директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов, който пристигна в Разлог заедно с здравният министър Костадин Ангелов, за да проследят състоянието на икономиста.

Още по темата

"Травмите на Каролев са тежки. Говорим за съчетана травма - черепно-мозъчна травма, гръдна травма и глезен. Надявам се колегите да се справят с тежкото му състояние, което към момента е със сериозен риск за живота му", каза Костадин Ангелов на специален брифинг. 

Каролев ще бъде транспортиран в "Пирогов".

"Нищо не му е липсвало в болницата. Такъв тип травма и лечение може да бъде направена само в специализирана клиника, затова се изисква транспортиране", допълни той.

"Това, което е направено тук в болницата, е най-необходимото на този етап. Колегите добре са си свършили работата. Направихме един консилиум, видях се с доктор Георгиев, който е шеф на хирургичното отделение - сложен е гръден дрейн, който е необходим зари гръдната травма и счупените ребра. Направена е томография по спешност заради черепно-мозъчната травма и има счупване на единия крак. От тук, нататък се изисква специализирано лечение", допълни проф. Балтов.

По думите му, черепно-мозъчната травма е сериозна, но още е рано да се каже как ще се развие.

В момента Каролев е в медикаментозна кома.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАМЕН Мотиката....
122
1
 
8
 
! Отговори
дедо преди 2 години
Рискувал е -претрепал се е. Всичко си има цена,дано се оправи човека!
121
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТАбе защо съдите кой и колко е увреден?!!! Спрете се най-после! Не харесвам повечето от коментарите и изявите на Каролев (когато случайно съм попадала на тях), но му желая да се оправи! А ти, който НЕ СИ УВРЕДЕН, научи граматиката - пише се съДба, а не съТба!!! Пък и пази се точно от нея, не я предизвиквай.....
120
5
 
11
 
! Отговори
Бъдете човеци! преди 2 години
Кои сте вие, че го съдите?! Ей, хора, как спите, бе??? Къде събирате тази омраза??? Защо четете като не ви интересува и не искате да ви занимават с това?! Спомнете колко акции за спасяване на "обикновени" туристи имаше през зимните месеци! Денонощно ги издирваха спасители, даже военни се включваха. Но май тогава обвинявахте спасителите, че не правили нищо... Божееее, злобен, лош народ сме!!! А сигурно сте първи в църквите с големите свещи
119
7
 
16
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 2 години
Каролев е мозъчно увреден по рождение! Останалите травми са дело на сътбата!
118
2
 
27
 
! Отговори
До бъдете човеци! преди 2 години
А този самонадеяният чевек ли е към другите? Значи той може да своеволничи, и не признава никакви правила на обществото, и когато си строши главата, всички трябва да го съжаляваме!? Като иска нека си троши главата, но да не занимават обществото с такива, а още по малко, трябва да харчат народни пари за такива. Хайде да съжаляваме и наркоманите, този по какво е по различен? Решил е да си троши главата, постигнал го е, какво сме му виновни ние?
117
11
 
9
 
! Отговори
Бъдете човеци! преди 2 години
Абе, хора! Каква е тая лошотия, омраза и злоба у някои! Не влизайте в ролята на Господ, за да съдите!!! Не поемайте грях върху себе си и поколенията ви! ЧОВЕК е пострадал! Молете се на никой от вас или близките ви да не се случи и оставете политиката настрана! Не съм одобрявала някои от коментарите му, но това е друго, няма общо с ЧОВЕЩИНАТА! А за тези, които пишат "ако беше Тошо, Гошо..." спомних си, че на един Гошо и жена му (от Видин) изпратиха специална линейка - сещате се...
116
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
уж всички равни, ама ей за какво плащаме на министрй и директори - лично да се грабнат да се грижат за някой "по-равен." А той ще им се отплати после с "финансови" грижи да препаре някой миллиард.
115
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кривоглавий Пенчу е голяма га-д. Това не е човешко същество, това е и-зрод.
114
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На 60 години да караш сплитборд...не ми се вижда много разумно, всяко нещо си има граници.
113
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помните ли Ивайло Пенчев? Беше катастрофирал миналата година със самолета си. Месец някъде преди това беше дал едно дарение от 250 000 лв може би.. не помня с детайли, но помня как го клеха по сайтовете, че в дарението имало опоменато първо да се слагат да апаратите за изкуствено дишане на ковид болни хора от неговата филма.Клеха го и го обиждаха, ама се оправи човека. След това каза, че съжалявал. Медиците са добри. Това са трамви несъвместими с живота, но често успяват да спасят хората.
112
2
 
5
 
! Отговори
Аман от мисирки! преди 2 години
Паднал от 5283 метра на 100 годишен бор,сичкото лекаре дърпат,ама он стиска щот бил ГЕЙ!Оказа се,че се спънал у чувал с пари за пенсии дето Манолова мъкнела пред БНБ,поутупал се,пил кафе от кафе автомат за 50 стотинки и тръгнал по зелена пътека да се ваксинира за COVID щот сега е модерно.
111
0
 
28
 
! Отговори
Не ми пука, преди 2 години
за този ! Кара без книжка, не спазваше карантината в Банско, имал някакво хотелче там, прави си каквото иска, а сега харчи народни пари да го лекуват. Като му е дебела главата, да си плаща масрафа! На голям отворко се прави, но Бог не прощава, такива си го получават тъпкано! Кел ешите у нас се считат за герои!?
110
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се оправи. Бъдете смирени. Не пожелавйте лошо на никой защото тов е бумеранг. Кой каквото мисли му се връща. Какво мислите за другите хора е проекция на вашето истинско аз.Бъдете преди всичко хора. Дано се оправи. Няма значение какво е бил или правил. Всеки си носи кръста сам.
109
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе това БГ-тата верно са безумно племе и за нищо не стават.Как може да се радваш че някой се е претрепал ?!? Откъде тая злоба?Да беше сериен изнасилвач - добре. Но просто защото не го харесваш?
108
2
 
18
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Дали така ще се загрижат за обикновен човек?
107
11
 
6
 
! Отговори
скот или човек преди 2 години
Как може да пожелавате смърт на друг човек и да се радвате на такова нещастие,жалки душици!?Що за хора сте?
106
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До MaxВ тоя случай най-вероятно ще го прегледа местният Индиански шаман. В Българи за специализирани грижи се искат връзки.
105
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам колко от хората които пишат по негов адрес го познават лично, но за мен Владо е един от малкото адекватни икономисти в България и много готин човек. Негативните коментари които събира са основно от зелените човечета на които постоянно им бърка в здравето като осмива безсмислените им проекти за милиони които изтичат от нашите джобове.
104
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пирогов е морга , който влезе с по-сложно заболяване пиши го умрял....