Проф. Балтов: Все още има опасност за живота на Владимир Каролев

Той е в медикаментозна кома
Обновена: 10 май 2021 12:09 | 10 май 2021 12:05, Нели Христова
195
Проф. Балтов: Все още има опасност за живота на Владимир Каролев
Снимка: БГНЕС

Има опасност за живота на Владимир Каролев, заяви директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов, който пристигна в Разлог заедно с здравният министър Костадин Ангелов, за да проследят състоянието на икономиста.

Още по темата

"Травмите на Каролев са тежки. Говорим за съчетана травма - черепно-мозъчна травма, гръдна травма и глезен. Надявам се колегите да се справят с тежкото му състояние, което към момента е със сериозен риск за живота му", каза Костадин Ангелов на специален брифинг. 

Каролев ще бъде транспортиран в "Пирогов".

"Нищо не му е липсвало в болницата. Такъв тип травма и лечение може да бъде направена само в специализирана клиника, затова се изисква транспортиране", допълни той.

"Това, което е направено тук в болницата, е най-необходимото на този етап. Колегите добре са си свършили работата. Направихме един консилиум, видях се с доктор Георгиев, който е шеф на хирургичното отделение - сложен е гръден дрейн, който е необходим зари гръдната травма и счупените ребра. Направена е томография по спешност заради черепно-мозъчната травма и има счупване на единия крак. От тук, нататък се изисква специализирано лечение", допълни проф. Балтов.

По думите му, черепно-мозъчната травма е сериозна, но още е рано да се каже как ще се развие.

В момента Каролев е в медикаментозна кома.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Светозари аз така си мислех понеже е нагъл колкото тях и почти толкова ***.
102
4
 
18
 
! Отговори
...except me... преди 2 години
На никого не желая злото, каквото и да е направил волно или неволно.Но защо ни занимават с него? Човека си има близки. Ако някой от нас падне дали ще му окажат таква грижа? Или да занимават целокупното население със състоянието му?
101
1
 
4
 
! Отговори
мери преди 2 години
Тази България има много велики "спортисти" То фудболисти с скъсани минискуси то скиори с счупени глави все отбор юнаци с празни калпаци да се вземеш на сериозно че си повече от това което си води до това да си в безпомощно състояние . дано се въстанови великия планинар
100
1
 
40
 
! Отговори
От цирка преди 2 години
Нямам нищо напротив да се покаже нужната загриженост и уважение към пострадслият човек, но понякога циркът прекалява с номерата. Директор на Пирогов, здравен министър, отиване до Разлог,айде малко по-полека. Когато хората умираха пред Пирогов, нямаше кой да им помогне , а сега - каква загриженост?
99
11
 
12
 
! Отговори
Край преди 2 години
Дано съм лош пророк но след тоя удар в главата ще става само за депутат на Слави.
98
0
 
15
 
! Отговори
Скиорчето преди 2 години
Тези хора едно не разбраха, че с планината шега не бива! Искаш ли адреналин , има и по-безопасни дейности. Другото- хората са казали :-Всяко нещо с възрастта си.
97
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
заяви директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов, който пристигна в Разлог заедно с здравният министър Костадин Ангелов, за да проследят състоянието на икономиста.Този "икономист" най-вероятно е препрал няколко милиона на КОЙ-то трябва, че цялата "държава" на мутрата го спасява по команда от тиквата? Те да пътуваха така за всеки пациент тези министърчета и докторчета !
96
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави днес не обещавам ама така ше ви ОправяЦаря вчера що не взема да ви Оправя за няколко дниБългар в чужбина и тук - НЕ БЪДЕТЕ---- Н А И В Н И
95
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, на 59 годишна възраст освен спортно ходене или просто дълги разходки друго не се препоръчва!На тази възраст счупиш ли крайник заздравяването ще е дълъг и непълен процес, а този се е изпотрошил целия!!!!
94
5
 
42
 
! Отговори
кратко и ясно преди 2 години
Каролев не е виден икономиста видим мошеникзатова вие сте бедни, а той богат
93
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Нищо не му е липсвало в болницата. Такъв тип травма и лечение може да бъде направена само в специализирана клиника, затова се изисква транспортиране"Хем нищо не му липсва, хем му трябва специализирана клиника? Та кое от двете е бре докторе? И така и така бяхте в Разлог, прегледахте ли някой от другите пациенти или само "нашито момче"?
92
2
 
37
 
! Отговори
чак пък толкоз преди 2 години
Толкова за зор за това телевизионно дрънкало, забърсало некой друг лев по време на мадридския шмекер
91
1
 
17
 
! Отговори
Светозар преди 2 години
Досега винаги съм мислел, че Каролев е кадър на БСП. Не знам защо. А той бил демократ. Колко заблуден съм бил. Е, какво пък, човек цял живот се учи.
90
0
 
35
 
! Отговори
Max преди 2 години
Ако с бай Георги от петия етаж се случи същото дали ще му пратят същите специалисти да се грижат за него???
89
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано се оправи човека нищо лошо какъвто и да е не му желая злото. Ще ми се само консилиуми от министри и професори директори на болници да се събират и за другите от простолюдието.
88
3
 
20
 
! Отговори
Пр. БАЛТОВ преди 2 години
Аз за под 5000 евра не си мърдам пръста, ама за тоя Каролев ме изпратиха със заплахи и шутове с Ангелов двамата да го лекуваме
87
1
 
41
 
! Отговори
Доц Мангъров преди 2 години
От кога здравен министър и директор на пирогов изнасят брифинги за пациент, явно е наш човек
86
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Противен човек !
85
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо да напълним шкафчетата,а през 2023 г.,ако остане нещо ,ще има и за хеликоптер...Сигурен съм,че в шкафчето на Баце имаше поне за няколко оборудвани хеликоптера за спасителни цели...
84
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един медиен шут по-малко.Отдавна не го слушам.Де да можеше всички в медиите да ходят на Пирин за сноуборд!