Проф. Балтов: Все още има опасност за живота на Владимир Каролев

Той е в медикаментозна кома
Обновена: 10 май 2021 12:09 | 10 май 2021 12:05, Нели Христова
195
Проф. Балтов: Все още има опасност за живота на Владимир Каролев
Снимка: БГНЕС

Има опасност за живота на Владимир Каролев, заяви директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов, който пристигна в Разлог заедно с здравният министър Костадин Ангелов, за да проследят състоянието на икономиста.

Още по темата

"Травмите на Каролев са тежки. Говорим за съчетана травма - черепно-мозъчна травма, гръдна травма и глезен. Надявам се колегите да се справят с тежкото му състояние, което към момента е със сериозен риск за живота му", каза Костадин Ангелов на специален брифинг. 

Каролев ще бъде транспортиран в "Пирогов".

"Нищо не му е липсвало в болницата. Такъв тип травма и лечение може да бъде направена само в специализирана клиника, затова се изисква транспортиране", допълни той.

"Това, което е направено тук в болницата, е най-необходимото на този етап. Колегите добре са си свършили работата. Направихме един консилиум, видях се с доктор Георгиев, който е шеф на хирургичното отделение - сложен е гръден дрейн, който е необходим зари гръдната травма и счупените ребра. Направена е томография по спешност заради черепно-мозъчната травма и има счупване на единия крак. От тук, нататък се изисква специализирано лечение", допълни проф. Балтов.

По думите му, черепно-мозъчната травма е сериозна, но още е рано да се каже как ще се развие.

В момента Каролев е в медикаментозна кома.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
9
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
Хареса ми коментар 70:"Явно само Каролев знае номера на тайната сметка у швейцарската банка."Явно си прав!
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Kaролев = българският Шумахер.
61
2
 
17
 
! Отговори
БезБрой Ститии за преди 2 години
Каролев, явно е много важен човек, но според сайтовете с информация за фирмите му са взели над 1 000 000 000, да Милиард, пари от Обществени поръчки! Важен е!!
60
0
 
0
 
! Отговори
Krom преди 2 години
До Анонимен 49 - нито съм задал въпрос, нито техния отговор ме интересува. Просто намирам, че не е редно и го казвам. Както и много други. Не виждам Вас това с какво Ви подразни по точно?
59
1
 
20
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Тома Биков беше ли в линейката? Той е навсякъде вече, като малкия мук е
58
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Мъко,мъкоАми, нито един. За разлика от вашето бригадирско движение, когато измряха хиляди. Държахте ги без храна и вода като в конлагери и те умираха.Питай Пеньо Пенев.
57
1
 
18
 
! Отговори
До Въпрос преди 2 години
Затова куцо и сакато се опитва да пробие по партийна линия и да печели пари! Така беше преди, така е и сега. Сега е по-лесно, че има много партии, а и корупцията е узаконена! Без оглед на средства!
56
2
 
30
 
! Отговори
Док преди 2 години
Само да попитам, бай Данчо от село Горно Нанадолнище ако падне и пострада по същия начин дали цар Тиква ще изпрати министъра на здравеопазването и шефа на Пирогов да го прегледат? Заради бай Данчо питам.
55
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сата НАТОАбе, защо вие не сте отишли тогава в Разлог, ами чатите глупости тука?
54
3
 
17
 
! Отговори
Мъко,мъко преди 2 години
А колко хора са загинали по строежите му? Без договори,без компенсации..Така е.Искал бързо да стане богат-банкрут..Дългове..На чужд гръб искарвал охолен живот..Бог забавя-но не Забравя.
53
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Т.ШакСигурно, ти им светиш и знаеш по добре от всички,нали?
52
0
 
5
 
! Отговори
От бореца преди 2 години
Възможността да оцелее е опасност за всеки нормален човек.!.
51
1
 
26
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Рабирам, че ако си известен се правят всички усилия - спасители, професори идват в Разлог, прехвърлят го веднага в София и т.н. Дано има късмет! Ако си неизвестен - загиваш и не те търсят! какво стана с младия сноубордист преди около 2 месеца???
50
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако се е премятал и зависи колко пъти при премятането си е ударял главата оцеляването му виси на косъм. Мозъка удари не понася. Той е пехтия която при най макият удар реагира. Не случайно черепа на главата е най здрав за да пази мозъка. По интересното е защо на 60 години е тръгнал сам в планината. Какво си е мислил че е със същата физика с която е бил на 30 години ли. Нито физиката нито акъла са му на 30 годишен. Ако е рекъл Бог ще прескочи трапа. Иначе отива в Ада. Много злини е направил.
49
2
 
5
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 години
Баце пратил здравния министър и шефа на Пирогов да оценяват състоянието на Каролев...Защо ги е пратил?Явно не е за да го спасяват, иначе би пратил специалисти и Кугъра, да го транспортират до София, а не да го лангъркат с линейка по разнебитените Му магистрали.А може би за да довършат работата?
48
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може ли да пускате брифинг на 2 часа. Българския народ се вълнува от здравословното състояние на Каролев. Стискаме палци, дано оцелее. Личната грижа на Ангелов и Балтов ни дава надежди. Бойче, мини на свиждане в Пирогов молим
47
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пускаш непровокиран русофобски пост във Фейсбук за деня на Победата, кармата те застига веднага.
46
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сата НАТОТака е в режима на Тиквата.Не удобните се отстраняват.Той тиквата има опит в държавна сигурност.
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДО GGНякак си по-хуманно е да го бяха убили.Сега ще се мъчи до живот ако оцелее.
44
1
 
6
 
! Отговори
GG преди 2 години
Пътник е