Риби, Телец... Кои зодии отбягват без проблем?

Някои са твърде стеснителни
10 май 2021 22:36, Екип на Tialoto.bg
9
Риби, Телец... Кои зодии отбягват без проблем?
IStockphoto

Едва ли някой обича да бъде игнориран, но това се случва непрекъснато. Пренебрежението оставя доста неприятни усещания, сякаш сте наказани поради някаква неизвестна причина. Това може да се отрази неблагоприятно и на самочувствието ви, ако остави чувството, че никой не обръща внимание на нуждите или присъствието ви.

На всеки повече или по-малко се случва да игнорира хората около себе си, но има някои знаци в зодиака, които са професионалисти в това отношение. Кои са те?

Риби
 
Ако сте много непостоянни и всявате хаос, където и да се появите, Рибите ще ви игнорират. Те обичат хора, които са внимателни, стабилни и не са импулсивни.
 
Ако сте непохватни, винаги говорите и никога не слушате, не се учудвайте, в случай, че представителите на тази зодия започнат да странят от вас и дори се опитат да забравят, че съществувате.

Телец
 
Когато се преструвате, че всичко е наред и никога не споделяте истинските си мисли и чувства, Телците вероятно ще започнат да ви игнорират. Те харесват истинските хора, които споделят чувствата си и не се преструват, че всичко е наред, когато не е така.
 
За тях времето и енергията са много ценни и ако преценят, че не сте искрени, няма да искат да губят времето си с вас.

Рак
 
Ако за вас най-важни са парите и купуването на скъпи вещи е по-ценно от новите преживявания и емоции, най-вероятно ще бъдете игнорирани от родените под този знак.
 
Раците влагат толкова много енергия в скъпите за тях хора и каузи, че всъщност нямат излишни сили, които да губят за нещо по-плитко.
 
Още интересни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg  

9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Скарида преди 1 месец
Щото ядете само свинско, бройлери и прясно размразено агнешко по Великден, а морската храна и телешкото са много по-полезни.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
диваци сме
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Меркурий като върти плочата си ретро и гадно, тъй ше е
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
13тата зодия скакалец кво прави