Скандал в Комисията по ревизия заради "Автомагистрали"

Депутатите изслушаха регионалния министър в оставка
Обновена: 10 май 2021 18:21 | 10 май 2021 18:10, Веселина Йорданова
201

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Скандал се разрази отново във Врeмeннaтa пaрлaмeнтaрнa кoмиcия пo рeвизия нa упрaвлeниeтo прeз пocлeднитe 10 гoдини, този път на изcлушвaнето на рeгиoнaлния миниcтър в ocтaвкa Пeтя Aврaмoвa.

Зададените въпроси са за дeйнocттa нa "Aвтoмaгиcтрaли", "Бългaрcки ВиК хoлдинг" и програмата за саниране.

Комисията отправи остри обвинения към ръководствата на "Пътна инфраструктура" и "Автомагистрали" за неправомерно възлагане на договори за строителството на пътища към подизпълнителни фирми, близки до властта, предаде Bulgaria ON AIR.

Според твърденията на членове на ревизионната комисия, 87% от дейността на дружеството "Автомагистрали" е отдадено на над 400 фирми подизпълнители без обществена поръчка на стойност от близо 5 млрд. лв.

Подробности четете на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
5
 
22
 
! Отговори
HMLF преди 2 години
Чудя му се на министъра защо изобщо им се е вързал на тия, че да им се обяснява. България отива към дъното с тия неграмотници, скоро ще го разберем всички.
123
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-вероятно е така. но когато помията се излива само върху една партийна структура е ясно. че ще намажат другите партийни структури. а те също бяха във властта. Иван Ангелов е в бизнеса от 27 години.
122
1
 
24
 
! Отговори
Народна поговорка преди 2 години
Л у д умора няма !
121
7
 
14
 
! Отговори
Полезна комисия преди 2 години
Комисията на сестра Галева ще се окаже много полезна за бъдещето на Евро-атлантическа България. Чрез тази комисия ще стане ясно на Военния трибунал кои точно са националните предатели, за да бъдат изправени до стената, когато му дойде времето...
120
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Барека чий го крепи там?!
119
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ангелкова ще си разплете чорапите че си изряза половината нос и сега пак ходи с маска. Язък за операцията
118
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страшното е , че народът е *** . Бедноста е наказание за неговият интелект и той макар и беден има опастност пак да избере Борисов . Всеки народ заслужава управниците си и положението си .
117
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видях Румен Гечев в комисията.През 19871991 г. Румен Гечев е секретен сътрудник на Първо главно управление на Държавна сигурност с псевдоним Економов. 19951997 година Гумен вече е вицепремиер и министър на икономиката в печално известното правителство на Жан Виденов, което докара масови фалити на банки и невиждана инфлация, която стопи парите на хората.Румен Гечев фалира 17 банки за 6 месеца. Сега ръси мозък в комисията. Но това е човека довел България зо хиперинфлация. Ние няма да забравим.
116
23
 
19
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
Мая ела в община Тервел и им разкрий далавери,явни , саниране,детски площадки, свлачища, асфалтиране,пътни знаци, сметоизвозване и т.н.много,много далавери.
115
9
 
41
 
! Отговори
протестъри преди 2 години
майчето - царица на скандалите..
114
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това, че през 2013-та Прокопиевите хора я анатемосаха си го обяснявам ето така:Те й помогнаха да направи Костинбродската афера в лицето на Иван Костов и сие, а тя след това даде път на икономическия конкурент Пеевски. Дали и този път няма да стане така?! Ще видим.
113
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-интересното е, че една част от хората, с които протесирахме през 2013-та - от Прокопиевата чета, тогава я анатемосваха, а сега я благославят.
112
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 126Да огласи и своите, да се покае и понесе каквото е заслужила, тогава всички ще я признаят, независимо от политически пристрастия. Друтото е партизанщина.
111
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До северозападСтара комсомолска ленинска школа, подкована директно в Москва. А я кмятат за носител на новото.
110
37
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 4epaМАЯ ФУРИЯТА- ПРЕЗИДЕНТ !!!!!!!!!!!--По-подходяща е за министър-председател, признавам си,че изобщо не и симпатизирах преди време, но тая се оказа много яка мадама, сложи страхливите мъже в джоба си и дава газ напред! Браво, Майо!
109
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забележете какво е умственото ниво на българина, като допуска тая лала в парламента.
108
13
 
41
 
! Отговори
северозапад преди 2 години
Какво направи Мая до сега - интриги ,костинбродската афера ,сестра Галева ,разби семайство , използва майките с болни деца,гори маски,разпъва черни чували ,обикаля из буреняците да търси коноп. ,може и нещо свястно да е сътворила но след толкова циркове,не се сещам.Варосана смазана ,намазана безочлива злобна като застаряваща стара мома да управлява държава е все едно да пуснеш чумата в дома си.
107
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най гадното е че има доста гламмари които и се връзват, даже влиза в парламента.
106
28
 
7
 
! Отговори
4epa преди 2 години
МАЯ ФУРИЯТА- ПРЕЗИДЕНТ !!!!!!!!!!!
105
34
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Майчето голям пич се оказа, давай Мая ,нека ти върви по вода и партията ти да набъбне с нови депутатски места, на БСП - също!