Скандал в Комисията по ревизия заради "Автомагистрали"

Депутатите изслушаха регионалния министър в оставка
Обновена: 10 май 2021 18:21 | 10 май 2021 18:10, Веселина Йорданова
201

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Скандал се разрази отново във Врeмeннaтa пaрлaмeнтaрнa кoмиcия пo рeвизия нa упрaвлeниeтo прeз пocлeднитe 10 гoдини, този път на изcлушвaнето на рeгиoнaлния миниcтър в ocтaвкa Пeтя Aврaмoвa.

Зададените въпроси са за дeйнocттa нa "Aвтoмaгиcтрaли", "Бългaрcки ВиК хoлдинг" и програмата за саниране.

Комисията отправи остри обвинения към ръководствата на "Пътна инфраструктура" и "Автомагистрали" за неправомерно възлагане на договори за строителството на пътища към подизпълнителни фирми, близки до властта, предаде Bulgaria ON AIR.

Според твърденията на членове на ревизионната комисия, 87% от дейността на дружеството "Автомагистрали" е отдадено на над 400 фирми подизпълнители без обществена поръчка на стойност от близо 5 млрд. лв.

Подробности четете на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МАЯ, ДРЪННИ СЕ!
163
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МАЯ, ДРЪННИ СЕ!
162
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ИзбирателМАЯ БИЛА СЕМПЛА.Е,вие определано сте голяма работа и хич не сте семпъл,бих казала,че със сигурност сте невзрачен и безличен,но пък добре веете герберското знаме.
161
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Давай Мая!Изкарай и кирливите ризи!
160
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази Мая не става. Недоразумение... жълта работа
159
3
 
8
 
! Отговори
без другарски съд? преди 2 години
Какво ще правим сега, когато няма да има другарски съд, къде ще се дене председателката му Мая Мутрата? Тя не може да живее без скандали, лъжи ,клевети и публика. Може бе по-често ще я канят в БТВ, защото тя е любимка на Люба Ризова, няма да я оставят без изяви.
158
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бившият шеф в Мултигруп проф. Стоян Денчев:Мая Манолова имаше една приятелка Анелия, която я беше довела в УНИБИТ (след като Мая стана депутат) за това да ѝ кажа няколко думи как да се държи.
157
3
 
10
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
Защо позволихме на една провинциална, семпла, истерична женица ,обременена с мутренски дела -сестра Галева - да създаде държавен хаос и да облужва престъпни олигарси , които са ограбили българите ???????????/?????????????????????????????????????????
156
1
 
13
 
! Отговори
Чиновник преди 2 години
Депутатът Трифонов, в коя комисия се е записал? Преди изборите не млъкваше, а откакто суверена му даде власт, се крие като мишка.
155
4
 
8
 
! Отговори
Много правилно преди 2 години
Сега ГЕРБ и Бойко са виновни ,крадливи и корумпирани! За предишните няма да говорим, те бяха честни и добри и затова България цъфна и върза! Сега идват избори, ще си изберем ново правителство, нов президент! Но аз питам всички тук плюещи, какво ще направите след 4 години! Аз мисля, че истерията ще се повтори, както през тези 30 години Демокрация! Доказано е, че крадеца вика дръжте крадеца! Затова по-малко плюнки!
154
10
 
7
 
! Отговори
висок преди 2 години
На изборите всички ще гласуваме за "Изпразни се в Мая"!
153
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Импотентния главатар на мафията в България,приемащ .роститутки за подаръци в дома си от днес е в историята...Бай Ставри ще утешава бай *** 2 и мъжките ласки ще заместят тези от спалнята на голия премиер...
152
6
 
22
 
! Отговори
Галевица преди 2 години
Hяма закон който да регулира шакънията на тази злобна, сбръчкана кюстендилска cливa и обкръжението и !
151
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още не е разпуснат парламента и комисията за разкриване безобразията на хунтата на Борисов трябваше да продължи да работи и днес...
150
6
 
12
 
! Отговори
Да преди 2 години
Това са само част от големите далавери.Вижте какво става и в малките общини.Както беше казал Хайтов: "Краде се яко в тая държава от Министър председателя до последния горски"
149
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Мая...герберастите са втрещени и сащисани в нокдаун...нищо чудно ИЗПРАВИ СЕ ...МУТРИ ВЪН...да станат първа политическа сила...между другото чакаме клипче от затвора с Борисов,а може и директно включване с 200...
148
5
 
19
 
! Отговори
КУХА АФЕРИСТКА преди 2 години
До оле майко МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИШ КОЕ ТОЧНО СА ПРАВИЛИ- ЗАЩОТО НА МЕН МИ СЕ ЗАГУБИ СЮЖЕТНАТА ЛИНИЯ В ОБЪРКАНОСТТА НА ЛИПСАТА НА ФАКТИ, А ПОСЛЕ В ОТРИЧАНЕТО, А СЛЕД ТОВА В ОТРИЧАНЕТО НА ЗАБЪРКАНИТЕ- МИНЬО- ТОЙ ТОГАВА 2017 Г НЕ Е БИЛ В В АРЕСТА, ОСВЕН МАНОЛОВА ДА ТВЪРДИ, ЧЕ ОБИЧА ДА ХОДИ В АРЕСТА ЗА ДА ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ НАД НЕГО- МНОГО ЗЛЕ НАГЛАСЕНО В СТИЛ КОСТИНБРОД.
147
5
 
14
 
! Отговори
ОТ АФЕРИСТКА АФЕРИ преди 2 години
ИМАМЕ ВЪПРОС- ВИДЯХМЕ КАК ЕДНИ ЕДРИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА НЕЩО СИ КОЛКО СА БИЛЕ РЕКЕТИРАНИ- ЗАЩО НЕ СА ПОДАЛИ ЖАЛБА В ПОЛИЦИЯТА, А СА ТОЛКОВА РАЗГОВОРЛИВИ ПРЕД ТАЯ"КОМИСИЯ", СЛЕД ТОВА ЗАПОЧВАТ ДА ОТРИЧАТ ВСИЧКО, КОЕТО СА КАЗАЛИ, ПОСЛЕ ХОРАТА НАМЕСЕНИ В РАЗКАЗИТЕ ИМ СЪЩО ОТРИЧАТ ДА СА ПРЕХОЖДАЛИ ВЪВ ВРЕМЕТО/МИНЬО СТАЙКОВ В АРЕСТА ОТ 2018Г, А ЖИЧКАДЖИЯТА ГО ГЛЕДАЛ ЯНУАРИ 2017Г- ТА КАК СЕ СЛУЧВАТ ТЕЗИ РАЗКАЗИ С ХОРЪР ЕЛЕМЕНТИ.
146
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имате ли идея колко противен е този на снимката на хората с неговото двуличие и лазене?
145
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То може и другите преди ГРОБ да са крали но такава ламя като тях не е имало,при това нагла,безпардонна и цинична до безподобие...бих прибавил и шизофренна, имайки предвид пожарникаря охранител на Т.Живков,в момента с блуждаещ поглед на лисица хваната на тясно,бясно оглеждаща се и изпаднала в безизходица...