Ангелов предаде на Кацаров: Сега ние ще гледаме отвън и ще критикуваме

"Тръгваме си с изпълнен дълг към българските граждани"
12 май 2021 12:53, Красимир Ангелов
82
Ангелов предаде на Кацаров: Сега ние ще гледаме отвън и ще критикуваме
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Без официална и открита за медиите церемония премина предаването на властта в здравното министерство. Макар да дойдоха заедно, да говори с журналистите излезе само вече бившият министър Костадин Ангелов.

"Предадох всичко, обяснил съм всичко! Сега ние ще гледаме отвън и ще критикуваме или ще хвалим, зависи от резултатите", посочи проф. Ангелов и допълни:

Още по темата
"Тръгваме си с изпълнен дълг към българските граждани".

На въпрос как ще коментира факта, че го наследява един от най-големите му критици, проф. Ангелов заяви: "Никога не съм се опасявал от критика, пожелавам успех на д-р Кацаров. Отвън нещата изглеждат лесни. Пожелавам му успех".

Заместник-министри в здравното министерство ще са бившият управител на Здравната каса д-р Димитър Петров, бившият депутат и директор на Центъра за спешна помощ д-р Александър Златанов и началникът на Инфекциозното отделение за лечение на пациенти с COVID-19 в Александровска болница д-р Тома Томов.

Имената им бяха публикувани в сайта на оглавяваната от служебния министър Стойчо Кацаров неправителствена организация Център за защита на правата в здравеопазването, съобщава БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
6
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен21Нищо не става от теб БСП - не си актуален, непрекъснато омотаваш някакви полуистини с лъжи, само общи приказки...Защо да дават ББ с ръце в джобовете, когато това не ги интересува повече - те го даваха така само докато го свалят, т.е. докато той сам си отиде...Сега вече им остава само да го досмачкат с лъжите си, но за съжаление, истината е тази, която работи и техните манипулации се трупат върху греховете им...
20
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ангелов предаде на Кацаров: Сега ние ще гледаме отвън и ще критикуваме"Стига ми само да си стоите отвън, друго не ме интересува.
19
10
 
9
 
! Отговори
до 25 преди 2 години
Починалите българи са твои поклонници, на които ти внушаваше че няма вирус и няма нужда от ваксини. Има разлика.
18
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато всеки ден излиза статистика с починалите от ковид българи, няма нужда от повече коментари....
17
6
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен18Къде точно я видя тази злоба, БСП! Без общи приказки, значи...Все ти се привиждат твоите проблеми в другите - толкова си зле със зрението...Сигурно няма по-големи диоптри вече като за теб - винаги си най-напред в лошото, та и сега да не останеш по-назад...
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се надяваме че професора е от тия министри, които ще гледат от вън на ставащото щото може да има гледащи от вътре на случващото се.
15
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българинът си е поръчал омразата - изначално.
14
5
 
10
 
! Отговори
До13 Др Хаус преди 2 години
Беше. Ама като кихна два пъти побегна в болницата, лежа като цар и блокира леглото за някой нормален човек
13
3
 
4
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Не се учете от калпазаните! Помнете какво искате и защо сте там - не да се заяждате като уличници, а да решавате проблемите на Държавата и Обществото - нека те да приемат вредни противодържавни закони и ги дайте директно на прокуратурата...Човек трябва да се бори и отстоява истината, а не да се пързаля по чужди пързалки...
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименАми да, то с тази здравна каса и бърза помощ цъфнахме и вързахме. Сега е ред на цялата здравна система. Интересно, чии калинки са били, че са ги назначили на тези постове.
11
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един объркан и зашаматен народ. Когато нещо върви, не идеално, но върви, обича да си разваля всичко.
10
3
 
5
 
! Отговори
До доктор12 преди 2 години
Няма конфликт на интереси. Не е луд тоя който яде баницатаЧестито. Какво да ги правим сега мутрите
9
12
 
14
 
! Отговори
д-р ХАУС преди 2 години
КАЦАРОВ беше до крайност ПРОТИВ МАСКИ и каквито и да са мерки... да видим кога ще го привикат в Европа-та за инструктаж с чембери
8
6
 
15
 
! Отговори
Доктор преди 2 години
Я сега да видим Стойчо Кацаров колко дела води в момента срещу МНЗ. Сега ще съди себе си ли???Това шизофрения ли е или "вяра" в съдебната система
7
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заместник-министри в здравното министерство ще са бившият управител на Здравната каса д-р Димитър Петров, бившият депутат и директор на Центъра за спешна помощ д-р Александър Златанов-------------------Повече няма какво да се каже.
6
9
 
20
 
! Отговори
Колко са ми смешни преди 2 години
До сега говореха как не трябвало да се критикува, трябвало да се работи за общото благо. Сега изведнъж започнаха да се държат като деца, започнаха да заплашват с критики и какво ли още не. Най-смешно от всичко е, че всичко, за което нападат опонентите им - го правят и самите те. Действително много смешни, жалки хорица.
5
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като унищожихте икономиката като за след война, едва ли можете да давате акъли.
4
7
 
10
 
! Отговори
до АНОНИМНИТЕ преди 2 години
до Анонимен 1А ТВОЕТО МЯСТО Е В ПСИХИАТРИЯТА, защото си спрял да си пиеш хапчетата и си преминал на пиене на домашна ракия
3
16
 
16
 
! Отговори
made in РадеФ преди 2 години
Здравей Русия, Здравей Северна Корея, .... ... Чао , Чао , Чао Европа.
2
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министърът се справи много добре. Сега ще видите пародията.