Ангелов обвини Кацаров в три лъжи, свързани с пандемията

Ексминистърът притеснен, че темпът на имунизиране ще намалее
174
Ангелов обвини Кацаров в три лъжи, свързани с пандемията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бившият здравен министър Костадин Ангелов заяви, че служебният министър Стойчо Кацаров е изрекъл три лъжи на пресконференцията в Министерския съвет днес.

Още по темата
"Било му казано, че лични предпазни средства и дезинфектанти били получени в секционни комисии след изборите. 
Фактите са: Всички лични предпазни средства и дезинфектанти са доставени в съответните изборни администрации повече от две седмици преди деня на вота (на 16-ти, 17-ти, 18-ти март)", опроверга Ангелов в пост в социалната мрежа.

По думите му не е вярно и че всички европейски държави са започнали ваксинационните си кампании срещу Covid-19 с възрастните хора над 65 години. 


Той посочи, че Германия, Италия, Нидерландия, Полша, Гърция, Румъния, Латвия, Унгария, Сърбия, Турция, Русия приоритетно са имунизирали медицинския персонал.

Ангелов изтъкна и че е лъжа, че 20% от имунизираните у нас са над 60-годишна възраст.


"Ваксинираните български граждани над 60-годишна възраст към момента са 543 897 души! Или казано с прости думи - половината от хората с поставени поне една доза ваксина срещу КОВИД-19 са на възраст над 60 години", каза той и прогнозира, че с промяната на ваксинационния план рискуваме драстично намаляване на темпа на имунизиране.

Ангелов заяви и че недоумява защо "зелените коридори" за ваксиниране отпадат от понеделник до четвъртък, след като имаме достатъчно количества ваксини.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Калинките на Радев ще ни закопаят за нула време.
99
9
 
15
 
! Отговори
до 105 преди 2 години
И в Германия , Англия , Гърция , Шатите , Япония , Австралия и тнт го носят тоя *** на устата .И от тях ли се мислиш за по-умен?Кауна и чалгаря ли са най-умните и красиви виросолози от целия свят , според седемте ти мозъчни клетки ?
98
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще си го преместя фара от другата страна на борда.
97
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербавите замениха дебелия шал на устата с един купешки пар.ал, носен в задния джоб с месеци. Но важното е да капе в касичките. И тоя пар.ал пазел повече от шала.
96
11
 
16
 
! Отговори
до 96 преди 2 години
Третата национална катастрофа я докараха 1944г шумкарските ти приятелчета и сибирската империйка.И още няма отърване от вас.
95
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Angelov ja se varni v aleks.bolniza mn kradeni mimioni be ja varvi da vidisch kade sa tia miliono v reanimazia li sa v wc na bolnizute ti si dr kade si ragnal v politikata stiga si se slahal na kumunista boku demokrata toi schte se opravi ama ti kosata schte ti okapi ot politi4eski sttes ne si politik a dr
94
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление ботокса е прав.
93
16
 
16
 
! Отговори
Х преди 2 години
Пиле шарено, една година ти лъжеше, или си сменяше мнението като своя вожд по три пъти на ден. Ама тогава се перчеше с българския модел, за който Европа говорела и се възхищавала
92
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе аре скрии те се бе крадци лъжци и цербери егати наглите алчни типове.
91
15
 
16
 
! Отговори
Мазника с ботокса преди 2 години
Леле колко е нагъл ама то от гербав какво друго да очакваш..
90
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори и да допуснаха някой грешки и пропуски,тези хора поеха върху плещите си атаката и напора на вируса.Бяха подложени на изключително напрежение като знаеха,че цялата отговорност се пада на тях.Как е възможно да си съвършен и безупречен,когато се сблъскваш с напълно непознат казус?! Как е възможно да угодиш на тълпата,която непрекъснато те критикува от двете страни на полюса?! Да не говорим,че и висши политици всяваха хаос и объркване с неаналитичните си мнения! Респект към Ангелов !
89
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знаем кои е лъжеца и кои ни издигна на челните места и докара 3та национална катастрофа с лъжите те си .
88
13
 
16
 
! Отговори
ххх преди 2 години
Къде са великите прокурори и съдии в България ?? Гражданина Ботокс защо не е в ареста?? Продажни медии 120 място в света !!!
87
11
 
9
 
! Отговори
До 91 преди 2 години
Съболезнования за вашата лична загуба.Тежко е и разбираемо, че искате да обвините някой друг за трагедията!Но дали другите са виновни!?
86
11
 
10
 
! Отговори
гражданин на София преди 2 години
Много червено-розови тролчета!Разпасали сте се като комунистите след 9.09.44 г.!Хората ви видяха какво представлявате!Само, че сме 2021г. и вашето няма да стане!!!Малко остава до момента на истината 11.07.2021 г.
85
8
 
10
 
! Отговори
До обидно е.... преди 2 години
Много е обидно без съмнение. Маската обезличава и унижава човека.Не визирам операционната зала а в живота. То може би това е целта уравниловка, неуважение и подчинение.Медиите ги налагат но забележете че точно те не носят маски и мутрите и администрацията тоже.
84
17
 
18
 
! Отговори
ПОЗОР преди 2 години
АНГЕЛОВ СКРИЙ СЕ И СЕ ЗАСРАМИ, ПОЛОВИНКАТА МИ ЗАГУБИ БЕБЕТО НИ ОТ КОВИД ПО ВРЕМЕ НА ПРЕКРАСНОТО ТИ КОМПЕТЕНТНО СЪРВАЙВЪРСКО МИНИСТЕРСТВАНЕ, НАЛИ БЕШЕ ДОКТОРА В СЪРВАЙВЪР, ГЕЛЕМ ОПИТ ГОЛЕМИ ЯЙЦА, А СЕГА Е С ДЕПРЕСИЯ И НА ХАПЧЕТА. БЛАГОДАРИМ ТИ НЯМА ДА НИ ЛИПСВАШ!!!! ЦЯЛАТА ВИ БОРБА С КОВИДА БЕШЕ ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА ЕДНО НИЩО!
83
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е Ангелов, тоя само лъже.
82
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами, то слугите на Москва сега ще лъжат наред, и където могат ще провалят ваксинацията. Не може в Русия ваксинираните да са по-малко! Трябва СПЕШНО да спрем да ваксинираме, да не дразним руснаците!
81
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама какво го цитирате този ботокс?! Достатъчно простотии направи!