Ангелов обвини Кацаров в три лъжи, свързани с пандемията

Ексминистърът притеснен, че темпът на имунизиране ще намалее
174
Ангелов обвини Кацаров в три лъжи, свързани с пандемията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бившият здравен министър Костадин Ангелов заяви, че служебният министър Стойчо Кацаров е изрекъл три лъжи на пресконференцията в Министерския съвет днес.

Още по темата
"Било му казано, че лични предпазни средства и дезинфектанти били получени в секционни комисии след изборите. 
Фактите са: Всички лични предпазни средства и дезинфектанти са доставени в съответните изборни администрации повече от две седмици преди деня на вота (на 16-ти, 17-ти, 18-ти март)", опроверга Ангелов в пост в социалната мрежа.

По думите му не е вярно и че всички европейски държави са започнали ваксинационните си кампании срещу Covid-19 с възрастните хора над 65 години. 


Той посочи, че Германия, Италия, Нидерландия, Полша, Гърция, Румъния, Латвия, Унгария, Сърбия, Турция, Русия приоритетно са имунизирали медицинския персонал.

Ангелов изтъкна и че е лъжа, че 20% от имунизираните у нас са над 60-годишна възраст.


"Ваксинираните български граждани над 60-годишна възраст към момента са 543 897 души! Или казано с прости думи - половината от хората с поставени поне една доза ваксина срещу КОВИД-19 са на възраст над 60 години", каза той и прогнозира, че с промяната на ваксинационния план рискуваме драстично намаляване на темпа на имунизиране.

Ангелов заяви и че недоумява защо "зелените коридори" за ваксиниране отпадат от понеделник до четвъртък, след като имаме достатъчно количества ваксини.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
19
 
15
 
! Отговори
Kit Chelin преди 2 години
Ангелов не се хаби. Как пък всички гербери сте по телевизиите само да критикувате и държите сметка на новите министри, които няма и седмица да управляват. Ти сам се опровергаваш, ваксинирани са малко над 500 хил. души, а пенсионерите са над 2.1 мил. Кой лъже сега? Няма отърване от вас, дадена ви е задача непрекъснато да се изявяване по всички медии и да "громите" правителството със всякакви средства. И не само на вас, но и на прислужните ведии, които вече започнаха атаките по най недостоен начин
79
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А за твоите лъжи за камиони и чували с трупове нещо да кажеш? Тогава много смело плашехте хората. Не че и сега не го правите. Малко ли лъжи изрекохте?
78
9
 
21
 
! Отговори
До 69 преди 2 години
Я пак помисли!Медиците изнемогваха,разболяваха се ,умираха ,имаше случаи цели семейства,лекари от бърза помощ и докога да чакат?Лечението зависи от тях ,колко много сектори се преустроиха в ковид отделения и колко много *** протестъри на олигарсите тормозеха лекарите ,стимулираха безотговорността,горяха маски за да провалят усилията и застрашат живота на хората.И така,като самите се заразиха влязоха нагло при същите хора на които пречеха,та като баровци да ги лекуват.Протестърските ***
77
10
 
7
 
! Отговори
Оффффф! преди 2 години
Първият, който се ваксинира в тази държава, беше тоя *** на снимката.
76
14
 
12
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
Aнгелов обеща и зелени коридори за ботокс и брЕтони
75
12
 
15
 
! Отговори
гост преди 2 години
До АнонименКак противен , я какъв красавец всички трансджендъри и хомо си падат по него.
74
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човек който е паднал толкова ниско че да служи на Тиквата няма никакъв кредит на доверие.
73
17
 
8
 
! Отговори
Бахмааму! преди 2 години
А пък колко милиони, че и милиарди пропиляха и окрадоха тия заради измисленото грипче, просто не е за вярване!
72
9
 
12
 
! Отговори
Нов-Стар преди 2 години
Няма нов-стар.Има НАСТОЯЩ министър. И по мои сведения, НАСТОЯЩИЯ министър не е човека на снимката?
71
5
 
15
 
! Отговори
до ? преди 2 години
За мисирките си прав. Вечно хващат някой от улицата да говори глупости, особено в либералната демокрация да лъжат и да мажат и разните му там НПО та.
70
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новите министри" дръж ми шапката "са абсолютни кукувци.Чудят се какво да измислят без дори да се замислят колко трудно се управлява пандемия във всяка една държава,нещо което не се е случвало последните 100 години в такъв мащаб.Това правителство и щаба денонощно без почивка трябваше да решават спешно с какъв ресурс да се помогне,преустрои производство в момент когато всички затвориха границите и казаха оправяйте се сами.Днешните временни спуснати нищо не разбраха от здравна и икономическа криза,
69
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя на снимката е толкова противен! Наглец! Новото правителство да не се церемони с тоя, да бъде отстранен!
68
13
 
15
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Рязко започнах да симпатизирам на Кацаров, който и да е той.
67
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На това дори не е нужно някой да му отговаря. Такова размазване направи с шефа си на държавата, че 30 години затвор ще са му малко!
66
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато гербава амеба ти кажеш добър ден, погледни дали слънцето е изгряло или луната.
65
9
 
10
 
! Отговори
Зъл Пинчер преди 2 години
Бойко, извикай пудела си довечера, да го погалиш и да му дадеш наградка-лакомство, защото е много послушен. Добро куче! Уаф! УаФ!
64
8
 
5
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 2 години
Редно беше първо да се ваксинират най-старите и болните, а след това и медиците. Не беше редно и все още не е редно да се ваксинират преболедувалите, при положение, че в началото ваксините не достигаха. Тъкмо допряха до старите през март и министърът откри зелени коридори, за да се ваксинират онези, които искат да почиват в Гърция, а не рисковите групи. Редът на възрастните дойде чак сега.На съвестта на Ангелов тежат хиляди мъртви старци.Всъщност, коя съвест?
63
10
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Погледнете го само как се подхилква! снимката казва всичко!
62
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно така - да се махнат зелените коридори - никво ваксиниране!Да се махнат и маските и всякакви ограничения!Тея от Германия, Англия , Щатите , Австралия , Гърция , Япония и тнт са тъ-пи и про-сти.Учиндолския виросолог каза че всичко е конспирация!Нъл тъй?
61
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тоя пич,само в едно изречение,съдържаше три лъжи!Министър на хартия,Винету командваше парада.