Рашков за схемата в Пловдив: Престъпници с и без пагони

Министърът: Сигнали за подслушване? Към Бюрото за контрол на СРС-та!
96
Рашков за схемата в Пловдив: Престъпници с и без пагони
Снимка: БГНЕС

Ръководството на пловдивската дирекция на МВР поема Петър Тодоров, дългогодишен служител в дирекцията, съобщи служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Той пристигна в Пловдив, като обяви пред състава промените, които обеща още вчера.

Още по темата
Поводът за това стана ареста на полицейски служители от трето районно управление, включително и директорът, разследвани за престъпления срещу правосъдието, корупционни практики и оказван чадър върху наркоразпространение и проституция.

Случилото се е удар срещу авторитета на МВР, удар, който се отразява на всички служители, които работят и в Пловдив, подчерта Рашков. Той изтъкна обаче, че е проведена добра оперативно-издирвателна дейност от страна на дирекция "Вътрешна сигурност", предаде БНР. Рашков високо оцени и работата на прокуратурата по случая.

Става въпрос за престъпници с пагони, и за такива без пагони, каза той. И посочи, че няма достатъчно информация за размера на цялата престъпна схема. Очаква се това да стане известно в следващите седмици.

В отговор на въпрос за изнесената днес информация от съпредседателя на "Демократична България" Атанас Атанасов за подслушвания на опозиционни политици по време на кампанията за вота на 4 април, Бойко Рашков каза, че сигналите за това трябва да се отнесат към Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства и че той няма информация за това.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
До 50. Това звучи като оперативна на Рашков, Георги Попов и Радев. Да видим кой кого ше сложи на дръвника.
45
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОПГ начело с Гешев и Борисов, преследват изнудвано от тях лице, като определят като ОПГ. Нека се замислим. Коя е в същност опасната ОПГ. Май тази с Пеевски, Борисов и Гешев. Божков може и да не е цвете за мирисане, но като се замисля за мащабите на извършеното от основната ОПГ ми изглежда като гимназист. Удара трябва да е върху Гешев. Най опасната мутра, поради положението, което заема. На него главата трябва да е на дръвника. И в буквалния и в преносния смисъл. Защото Пеевски се покри и си кротува. Тиквата се сниши. Но този плъх Гешев безчинства. Той и продажните прокурори край него. В център
44
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само митинги, шествия и протести срещу Радев, Рашков и пионките му от новите партии!Всички те са се впили като кърлежи в снагата на българския народ.По примера на предшествениците им на 09,09.1944 те в момента малтретират, бият, унижават, подслушват и задържат хора, които в последните години се доказаха като професионалисти на постовете, които заемат.На тяхно место Радевци инсталираха културисти, членове на олигархични кръгове, бивши криминални престъпници и хора с висящи дела в съда.
43
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко емигрира защото Гешев обръща палачинкатаСега той е обвиняем
42
15
 
11
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Жалко, че няма такъв Рашков в образованието да поразвърти малко метлата. Почти всички директори на училищата са активисти на партията на Винету. Окопали са се здраво. Нямат мърдане. Днес сина ми каза, че в училище в коридора на училището има календар на партията.
41
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БАНкоМогат да го напишат, но нека да напишат и коментар за аферата Батко и Братко за магистрала Тракия 2005 г., за Цанков камък 2007 г, за Белене и други афери по времето на Тройната коалиция. Тогава Бойко Рашков неше шеф на Националната Следствена Служба.Той не може да не е знаел, за тези злоупотреби, вие как мислите, господине?
40
4
 
11
 
! Отговори
Уплах преди 2 години
Ко туй нещо на снимката бря!?!
39
8
 
5
 
! Отговори
От народа преди 2 години
Ето до това е довели Борисов, герб, Доган, тома Биков, Цветанов, Пеевски и още много престъпници. Корупцията стигна до ниските нива в държавата. Трябва да се обсъдят тези, да им се изземат имоти и в затвора до края на живота им.
38
8
 
5
 
! Отговори
SS преди 2 години
ЖЕЛЕЗЕН Е!
37
4
 
10
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Агента просокатор Гном отново излиза с някакви сигнали за някакви подслушвания и сигнализира министъра, а не прокуратурата. Ето това е доказателството за общия Ченгесарски генезис на превратаджийска та сбирщина, оглавена от Фигуранта. Тия за това са учили, да създават хаос интриги, да ескалират и безредици, те водуха опита за преврат.
36
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков, ходи си в Москва да се разпореждаш! Тук е България!
35
10
 
4
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
НАПИШЕТЕ ЦЕЛИЯ КОМЕНТАР НА МИНИСТЪР РАШКОВ ЗА ...... : ,, ЗАРАЗИТЕЛНИЯ ПРИМЕР НА ПРЕСТЪПНИК С ДЖИПКАТА , ШКАФЧЕТА , КЮЛЧЕТА И МИЛИОНИ В ПАЧКИ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ И ДРЕБНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ С ПАГОНИ , НЕГОВАТА ПАПЛЯЧЧКОТИНА "
34
7
 
7
 
! Отговори
DDD преди 2 години
Слабо, много слабо и беззъбо го давате, на батко ГЕРБ-авите тролченца!... Ако продължавате в същия дух, няма да има кинти, да знаете!... Плам трябва да лъха от постовете ви, плам! Работа, работа, и пак работа!... Колко пъти трябва да ви го повтаря Винету?!?...
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До от ЛондонА 50 паунда ще вземеш ли на ръка като миналия път?
32
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков, още ли не си сменил и чистачката?
31
5
 
7
 
! Отговори
изнервен преди 2 години
Уф, на гнома Атанасов поредните "достоверни" сигнали. Колкото и онези 70 милиона в "Александровска".
30
1
 
8
 
! Отговори
гледна точка преди 2 години
До от Лондон. Хе-хе, видя се, че има промяна, ама към много по-лошо (виждали сме го това). А иначе, ти си гласувай от Полски Тръмбеш (където всъщност си), за когото си искаш. Той *** неведнъж настъпва мотиката.
29
3
 
9
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Георги Попов идва в София утре и започва процесът по обявяването му за честен и рекетирани бизнесмен Защо точно сега? Вече министърът е от нашите и ще се от плати на господарите си от ченгесарскта мафия, която отново превзема държавата. Този е толкова борец с престъпността,, колкото Черепа е честен бизнесмен.
28
3
 
8
 
! Отговори
гражданин преди 2 години
До АнонимеН. Ами мога да ти кажа, че яко си се объркал. Първо, "Галошш интернешънъл" винаги е била червена, второ, дъщерята на Райчев е в "Има такъв из.род". А иначе усещам, че си запълнен до гушата от злоба към ГЕРБ и не те интересува, че с новите варвари държавата върви към ужасна диктатура и тотален хаос.
27
5
 
7
 
! Отговори
Серсемин преди 2 години
Само Съдът може да каже дали някой е престъпник или не. А не милиционера комунист др. Б. Рашков. Щото така преди не- много време, един друг милиционер каза на един бивш министър при ареста му, че е престъпник и след това му платихме няколко стотин хиляди евро обещетение щото съда го оправда, а той осъди държавата в Страсбург.