Рашков за схемата в Пловдив: Престъпници с и без пагони

Министърът: Сигнали за подслушване? Към Бюрото за контрол на СРС-та!
96
Рашков за схемата в Пловдив: Престъпници с и без пагони
Снимка: БГНЕС

Ръководството на пловдивската дирекция на МВР поема Петър Тодоров, дългогодишен служител в дирекцията, съобщи служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Той пристигна в Пловдив, като обяви пред състава промените, които обеща още вчера.

Още по темата
Поводът за това стана ареста на полицейски служители от трето районно управление, включително и директорът, разследвани за престъпления срещу правосъдието, корупционни практики и оказван чадър върху наркоразпространение и проституция.

Случилото се е удар срещу авторитета на МВР, удар, който се отразява на всички служители, които работят и в Пловдив, подчерта Рашков. Той изтъкна обаче, че е проведена добра оперативно-издирвателна дейност от страна на дирекция "Вътрешна сигурност", предаде БНР. Рашков високо оцени и работата на прокуратурата по случая.

Става въпрос за престъпници с пагони, и за такива без пагони, каза той. И посочи, че няма достатъчно информация за размера на цялата престъпна схема. Очаква се това да стане известно в следващите седмици.

В отговор на въпрос за изнесената днес информация от съпредседателя на "Демократична България" Атанас Атанасов за подслушвания на опозиционни политици по време на кампанията за вота на 4 април, Бойко Рашков каза, че сигналите за това трябва да се отнесат към Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства и че той няма информация за това.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Иван наистина е неграмотен. "СЪС" се изписва когато следващата дума е със "С". С пагони. Иван с Димитър. Иван СЪС Станимир.
5
2
 
7
 
! Отговори
До неграмотният-Иван преди 2 години
Иванчооо, Иванчооо ще те връщаме във втори клас,ама иначе и съвети даваш!
4
8
 
29
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
Ами,мутра ги управляваше и ръководеше г-н Рашков! Ти какво очакваш? Мутренският стил,бързо се прихваща уви! Дуловско беше др Борисов преди 1989 г,такъв беше и през " управлението" си чрез Групировката си взела ( откраднала) властта до днес!-:((( А той къде и защо се покри?-:) Или трепери,какво ще открие служебното правителство?-:)
3
16
 
4
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Пише се "СЪС" и без пагони! Но вие сте си неграмотни...
2
10
 
25
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
МВР, ПРОКУРАТУРАТА И СЛЕДСТВИЕТО СА ПРОГНИЛИ ОТ ПРЕСТЪПНОСТ И ТОВА ВСЕКИ ГО ЗНАЕ!!!________-НО ПРИ ГЕРБ ТАЗИ ПРЕСТЪПНОСТ ТАМ БЕШЕ НАЙ-ГОЛЯМА!
1
2
 
14
 
! Отговори
Гарванът грачи преди 2 години
Грозно зловещо....