Рашков за схемата в Пловдив: Престъпници с и без пагони

Министърът: Сигнали за подслушване? Към Бюрото за контрол на СРС-та!
96
Рашков за схемата в Пловдив: Престъпници с и без пагони
Снимка: БГНЕС

Ръководството на пловдивската дирекция на МВР поема Петър Тодоров, дългогодишен служител в дирекцията, съобщи служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Той пристигна в Пловдив, като обяви пред състава промените, които обеща още вчера.

Още по темата
Поводът за това стана ареста на полицейски служители от трето районно управление, включително и директорът, разследвани за престъпления срещу правосъдието, корупционни практики и оказван чадър върху наркоразпространение и проституция.

Случилото се е удар срещу авторитета на МВР, удар, който се отразява на всички служители, които работят и в Пловдив, подчерта Рашков. Той изтъкна обаче, че е проведена добра оперативно-издирвателна дейност от страна на дирекция "Вътрешна сигурност", предаде БНР. Рашков високо оцени и работата на прокуратурата по случая.

Става въпрос за престъпници с пагони, и за такива без пагони, каза той. И посочи, че няма достатъчно информация за размера на цялата престъпна схема. Очаква се това да стане известно в следващите седмици.

В отговор на въпрос за изнесената днес информация от съпредседателя на "Демократична България" Атанас Атанасов за подслушвания на опозиционни политици по време на кампанията за вота на 4 април, Бойко Рашков каза, че сигналите за това трябва да се отнесат към Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства и че той няма информация за това.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не живея в София град, а в провинцията. Веднаж пътувах с колата до София и там ми замениха, както обясних , само малкия талон. В цялата страна върлува пандемия и сега понеже съм без ГТП не мога да пътувам с колата до София, а с автобус. Там ще чакам 3-4 часа, а не съм в първа младост. Ще си платя още веднаж заради небрежността на служителите от служба КАТ.Докато премина ГТП ако ме спре някоя "фуражка" ще ме глобят заради несвършената работа от същата тая служба! В тая държава КАТ-аджия да си!
65
0
 
1
 
! Отговори
КАТ издевателство преди 2 години
Повечето престъпници са с пагони. М.г. на 28 август замених стара газова бутилка с нова, извадих документ и отидох в РДМВР-София област за смяна на големия и малкия талон на леката си кола.Смениха малкия талон , за големия - или нямашше, или нямаше заповед за замяна. Отивам преди няколко дни на ГТП, но проверяващите там отказаха преглед, понеже на големия талон (стария) не е нанесена ***.Аз ли съм виновен, че КАТ не са си свършили работата! Защо не ми смениха и големия талон?!Как ще мина на ГТП?
64
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прокуратурата обвини Бойко Башков в лъжа. Да влиза обратно в бункера, от където изпълзя заедно с партизаните от ДС. Диктатора да си гледа пенсията и да не ни занимава със себе си.
63
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПРЕСЛЕДВАНЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ОПОНЕНТИ СЕ НАРИЧА ДИКТАТУРА!
62
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
67- ГЕРБАВИТЕ КАЗВАШ- АЗ ПЪК МИСЛЕХ, ЧЕ ПОЛИЦИЯТА СЕ ЗАНИМАВА С ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ, ЗАЩОТО ДРУГОТО Е ПОЛИТИЧЕСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ И СЕ НАРИЧА ФАШИЗЪМ.
61
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво господин Рашков!Мачкайте гербавата плява!
60
5
 
6
 
! Отговори
SS преди 2 години
някой тук беше писал, че буда е емигрирал? А къде? - това е интересно...
59
1
 
0
 
! Отговори
SS до [#64] преди 2 години
SS до [#64] т.нар. "SS"Аз нали ти предложих, за да се различаваме, аз да съм 'SSA', a ти 'SS-бе', тъй като си обичаш и неотменимо си ползваш 'бе'-то... :)
58
1
 
0
 
! Отговори
SS преди 2 години
До 43. Не ползвай моя ник бе !!
57
10
 
9
 
! Отговори
Стиви преди 2 години
Лицето на промяната-70 годишен комунист,лъжлив и повратлив!
56
12
 
12
 
! Отговори
Рашков-комунист преди 2 години
Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.
55
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази престъпна група е само една малка частица от цялата мафия.Герберската *** си мислеха,че Държавата им е бащиния и по тертипа на техния бос,разполагаха с нея така като и боса им на практика разполагаше с тях самите и с парите ограбени от Държавата(съпортите,покровителствата,митниците,съдилищата и насилието)Истината винаги излиза наяве,колкото и да се мъчеха да я скрият.Наркотици,проституция,кражби на бизнеси,убийства и масово ограбване на Народа.Тия гадове надскочиха себе си,като си повяр
54
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Утре дясната ръка на Божков си прибира в България след година криене в Дубай. Доказателство, че режима на комунистите е менажиран от Божков.
53
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОК, а нещо Доган няма ли да провери, хидроинженерство -Цанков Камък излязла над един МИЛИАРД, за ТЕЦ Варна, за Пристанището, за сараите и яхтеното пристанище и за още хиляди неща. НО явно другарите от ДС не се пипат, нали така партизанско чадо?Много разтеглива представа за законност имаш. Нещо за зулумите на Тройната Коалиция да провериш, за заменките за милиарди?Ех Рашков, момче за поръчки стана, ниско падна другарю.
52
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунист да унищожава диктатура. Тука има празноглавци!
51
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЖороРашков от 30 години не е виждал Черепа, а до вчера Черепа беше в карето карти на Бойко,докато и него не бастисаха аверите му от карето карти и го удариха с балтията!Искат само да рекетират и грабят,а да не създават нищо,абсолютно нищо ,населението и пенсионерите едвам оцеляват,за да има пачки,оргии и кюлчета за прасетата!
50
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Давай Рашков,стеб сме,стискаме ти палци, искаме промяна,свобода,демокрация и унищожаване на диктатурата!
49
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В "Афера" пише, че пак назначават хора близки на ГЕРБ- роднини,близки приятели, герберски заместници,шуробаджанащина на макс,а народа да пие студена вода,вярно ли е?
48
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На снимката виждаме един изкривен от злоба човек. Между другото, баща му на Рашков е партизанин и след девети септември е изтезавал и убивал българи.
47
3
 
9
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Това звучи като мечтата на Черепа, репресирания честен светец, да видим дали напразно си е давал от честно изкарани те пари за протести