ВМРО: Спрете "София прайд", демонстрация на групово психично отклонение

Ще бъдат похарчени хиляди левове за охрана на това аморално събитие
Обновена: 20 май 2021 11:38 | 20 май 2021 11:30, Камелия Цветанова
553
ВМРО: Спрете "София прайд", демонстрация на групово психично отклонение
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Карлос  Контрера към Фандъкова: Изберете София с нормалните ли ще бъде или с ненормалните
Общинският съветник от ВМРО с остра декларация срещу „София прайд“

„София прайд“ не бива да бъде допускан, защото е вредно и аморално събитие, което струва стотици хиляди левове на гражданите само за охраната му, смята общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.

Още по темата

„София прайд“ е целенасочена демонстрация на групово психично отклонение. Столична община всяка година участва и съучаства в тези аморални действия, скочи  той по време за заседание на СОС.

Контрера настоя кметът Йорданка Фандъкова да заеме „страната на нормалността“.

„От „Патриоти за София“ ще поискаме и МВР, СДВР да си влязат във функциите и откажат да охраняват това безумие. Ако няма опасност за обществения ред, що щат хиляди полицаи  да пазят прайда?! Нали няма заплаха за обществения ред?! Нали било просто любов“, отсече той.

Контрера припомни, че след няколко дни отбелязваме един от най-красивите български празници – 24-ти май, Ден на българската писменост, ден в който почитаме светите братя Кирил и Методий и тяхното дело.

„Ще отбележим празника на българската азбука, на която днес четат и пишат десетки национални държави. Дни като 24 май са повод за гордост, но и повод да поговорим за ценности. Какви сме, откъде идваме и накъде отиваме.  Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ или ще се претопим в блатото на новото модерно, което отрича граници, нации, езици. Новото „модерно“, което в своя див прогресивизъм иска да заличи всичко старо, включително моралния и етичен кодекс на българина“, коментира той.

„Точно след деня на светите братя Кирил и Методий София ще стане арена на едно псевдокултурно, срамно събитие, което е еманация на всичко онова „ново, модерно, прогресивно“ – говоря за „София прайд“, т.нар. гей парад. Това ли са новите ни ценности – публична демонстрация на хомосексуализъм, шествия с вой за признаване на трети, пети, десети пол, гей бракове. Това ценности ли са или манифестация на групови психични отклонения“,риторично попита воеводата.

Според него „София прайд“ е целенасочена демонстрация на групово психично отклонение.

„И не ми говорете, че става дума за нечии права. Всеки сам избира какво да прави или да не прави в спалнята си и никой не се интересува какво става там. Става дума за налагане на нов ред, на ново мислене. Да си го кажем открито – този прайд, тези гей паради, се случват и продуцират от НПО-та с неясно чуждо, външно финансиране с активното съучастие на няколко посолства. Да, това е налагане на нов ред и на „нови“ ценности отвън чрез няколко местни проксита и храненици на заплата, прощавайте, на грантове“, упрекна Контрера.

Той обвини Столичната община, че от години участва и съучаства в тези аморални действия, помага за случването на гей паради и всякакви подобни събития.

„Общината е взела на хранилка същите тези НПО-та и техни активисти, обслужва ги, обгрижва ги с парите на всички останали нормални граждани“, упрекна още общинският съветник.

Той посочи още, че въпреки недоволството на огромна част от обществото на 12 юни с подписа на кмета отново ще бъде затворен целия център на столицата, МВР ще докара кохорти полиция и жандармерия да блокират централната градска част, „за да пазят така важния и необходим пърформанс на хомосексуализма“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


553
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
305
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия - ВМРО - то на свинята Каракачанов са се притеснили сега за семейните ценности? Къде бяха и с какво помогнаха на бедстващи български смейства, когато бяха във властта и парламента? Май никъде и с нищо!
304
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заваляха гей минуси. спокойно "дами" и "господа". Никой не може да ви отнеме изкривеното мислене
303
3
 
2
 
! Отговори
Територията я преди 2 години
Продават! Хахахаха
302
1
 
5
 
! Отговори
За народа преди 2 години
Ще има голям прайд и още по голям Гугъл от мирните граждани.
301
5
 
17
 
! Отговори
gio преди 2 години
трябва да се спре тази пропаганда "София Прайд".Да бъдат каквито искат, но не искам на мен и децата ми да се натрапва тяхното поведение. Не ме дразни това какви са и с кого си лягат, а вулгарното и неморлано поведение.
300
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джамбазки ще участва ли!?
299
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората не са забравили, как от централата им хвърляха бомбички и поливаха с вода мирни граждани
298
1
 
3
 
! Отговори
Лозунг преди 2 години
Всеки младеж - гей. Държавата на Китай!
297
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквото и да говорят тия от ВМРО - повече няма да видят парламент
296
3
 
3
 
! Отговори
САЩ над всичко преди 2 години
То в бг всички са на другия бряг , понеже над 80 години ви го слагат
295
1
 
4
 
! Отговори
ПРОМЯНАТА преди 2 години
Затваряне на зелените коридори за ваксиниране и отваряне на гей парадите днес в Бургас утре в София със скъпа жандармерска охрана
294
14
 
25
 
! Отговори
Николай преди 2 години
А журналистката предала мнението на тоя хомофоб без никаква критика каква е? Срамно е да се говорят такива глупости и да бъдат съобщавани без никакъв филтър. ВМРО са едни псевдо-патриоти ***, които само търсят да си го изкарат на някого. Точно заради такива фашисти, който всячески се борят да ограничат права и свободи трябва да има прайд.
293
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
слабо ме интересува София прайд , който не ги харесва не ходи там , нито са му на двора нито в къщата с това тези пишман патреоти най малко ще ми спечелят симпатиите да гласувам за тях
292
20
 
12
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
До Винаги ги е имало и винаги ще ги има. Мъжете и жените винаги са си имали полови органи и винаги ще ги има, но това не е повод да си ги показват на улицата, нито да настояват за осиновяване на деца от ненормални, нито пък за легализиране на педофилията и други извpaщения на ненормалниците, които са се събрали там.
291
15
 
11
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Народът е много озлобен и изнервен в тая криза и е много глупаво обратните да провокират българския народ точно сега. На 26 май пак ще четем за бити,ритани и влачени прайдовци.
290
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе след резултата на последните избори тия не разбраха ли, че хората не ги засягат тези глупости?
289
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По някаква причина патрЕотите си мислят, че обратните са се появли изведнъж, а истината е, че те винаги са били там просто не са имали смелост да се покажат. Винаги ги е имало и винаги ще ги има. Това няма нищо общо с патриотизъм и подобни простотии.
288
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВМРО няма как да спре хората, които са решили да си бъркат по дупките. Като им е хубаво нека го правят, само да не е на публични места и пред малки деца!
287
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе напоследък обикалям разни патриотични и русофилски групи и се фейса и започнах да си задавам въпроса защо голям процент от тези хора душевно доблни и си отговорих на друг въпрос защо не са в управлението.
286
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Карлос,Джамбаз,Каракакачан - тия големи патриоти,нека си видят имената първо..бити карти