ВМРО: Спрете "София прайд", демонстрация на групово психично отклонение

Ще бъдат похарчени хиляди левове за охрана на това аморално събитие
Обновена: 20 май 2021 11:38 | 20 май 2021 11:30, Камелия Цветанова
553
ВМРО: Спрете "София прайд", демонстрация на групово психично отклонение
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Карлос  Контрера към Фандъкова: Изберете София с нормалните ли ще бъде или с ненормалните
Общинският съветник от ВМРО с остра декларация срещу „София прайд“

„София прайд“ не бива да бъде допускан, защото е вредно и аморално събитие, което струва стотици хиляди левове на гражданите само за охраната му, смята общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.

Още по темата

„София прайд“ е целенасочена демонстрация на групово психично отклонение. Столична община всяка година участва и съучаства в тези аморални действия, скочи  той по време за заседание на СОС.

Контрера настоя кметът Йорданка Фандъкова да заеме „страната на нормалността“.

„От „Патриоти за София“ ще поискаме и МВР, СДВР да си влязат във функциите и откажат да охраняват това безумие. Ако няма опасност за обществения ред, що щат хиляди полицаи  да пазят прайда?! Нали няма заплаха за обществения ред?! Нали било просто любов“, отсече той.

Контрера припомни, че след няколко дни отбелязваме един от най-красивите български празници – 24-ти май, Ден на българската писменост, ден в който почитаме светите братя Кирил и Методий и тяхното дело.

„Ще отбележим празника на българската азбука, на която днес четат и пишат десетки национални държави. Дни като 24 май са повод за гордост, но и повод да поговорим за ценности. Какви сме, откъде идваме и накъде отиваме.  Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ или ще се претопим в блатото на новото модерно, което отрича граници, нации, езици. Новото „модерно“, което в своя див прогресивизъм иска да заличи всичко старо, включително моралния и етичен кодекс на българина“, коментира той.

„Точно след деня на светите братя Кирил и Методий София ще стане арена на едно псевдокултурно, срамно събитие, което е еманация на всичко онова „ново, модерно, прогресивно“ – говоря за „София прайд“, т.нар. гей парад. Това ли са новите ни ценности – публична демонстрация на хомосексуализъм, шествия с вой за признаване на трети, пети, десети пол, гей бракове. Това ценности ли са или манифестация на групови психични отклонения“,риторично попита воеводата.

Според него „София прайд“ е целенасочена демонстрация на групово психично отклонение.

„И не ми говорете, че става дума за нечии права. Всеки сам избира какво да прави или да не прави в спалнята си и никой не се интересува какво става там. Става дума за налагане на нов ред, на ново мислене. Да си го кажем открито – този прайд, тези гей паради, се случват и продуцират от НПО-та с неясно чуждо, външно финансиране с активното съучастие на няколко посолства. Да, това е налагане на нов ред и на „нови“ ценности отвън чрез няколко местни проксита и храненици на заплата, прощавайте, на грантове“, упрекна Контрера.

Той обвини Столичната община, че от години участва и съучаства в тези аморални действия, помага за случването на гей паради и всякакви подобни събития.

„Общината е взела на хранилка същите тези НПО-та и техни активисти, обслужва ги, обгрижва ги с парите на всички останали нормални граждани“, упрекна още общинският съветник.

Той посочи още, че въпреки недоволството на огромна част от обществото на 12 юни с подписа на кмета отново ще бъде затворен целия център на столицата, МВР ще докара кохорти полиция и жандармерия да блокират централната градска част, „за да пазят така важния и необходим пърформанс на хомосексуализма“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


553
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
285
0
 
13
 
! Отговори
свобода на словото? преди 2 години
Кликнах да проверя колко коментара са изтрити. Както и очаквах, близо една трета.
284
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Далеч от всяка политизация на този въпрос, съм обнадежден като чета по-голямата част от коментарите. Радвям се, че българите не искаме да си подменим ценностите!
283
2
 
0
 
! Отговори
Джамбазки преди 2 години
Кристиян Карбучков сигурно има предвид такситата, които държи пред СУНо чак пък групово, май и двамата са си сами в експириънса на пенсионерския БСП булшитНе е лесно, такава драма
282
0
 
4
 
! Отговори
демек педераси преди 2 години
+
281
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво ме интересуват гейовете на социализма от БСП, и украина, и защо диригента и сие, трабвя да се бутат във ВМРО където не м е работата и да правят subversion на АлександровциКристиян и Карбучков разкарайте се и си ходете по вашите села и партийки, какви с а тезя никнеймове
280
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради тая мишка, дето кълне, наречена Вигенин, където се бута във ВМРО партията губи гласовеНужно ли е ВМРО да стои под БСП и да е в зависимост от пенсионерската партия?Такива изказвания Вигенин да прави на пленумана БСП?Защо ВМРО трябва да има вътрешни проблеми заради този
279
0
 
1
 
! Отговори
/KV преди 2 години
Вигенин, да не ти е лошо? Може да не си слънчасал? Може да е от SolarWinds, do not blow so hard и ще ти мине. Освен това да обвиняваш другите в твоите проблеми и да им ги прехвърляш, KV, сори, ама направи това изказване в БСП
278
0
 
1
 
! Отговори
/KV преди 2 години
Вигенин, да не ти е лошо? Може да не си слънчасал? Може да е от SolarWinds, do not blow so hard и ще ти мине. Освен това да обвиняваш другите в твоите проблеми и да им ги прехвърляш, KV, сори, ама направи това изказване в БСП
277
0
 
2
 
! Отговори
Nickname server преди 2 години
Вигенин, какъв е тоя прякор бе?Разкарай се от Александрово
276
0
 
1
 
! Отговори
Nickname server преди 2 години
Вигенин, какъв е тоя прякор бе?Разкарай се от Александрово
275
1
 
0
 
! Отговори
РЪНТЕ преди 2 години
Така като затваряте фр.салони.
274
1
 
1
 
! Отговори
Nasa преди 2 години
Карлос Кастанеда във ВМРО къде ги видя тея гейове, те нв бягат ли далече от индианцитеКакви прайдовеОсвен това с това македонско знаме дори и с измислен прякор, да търсиш в странните проблем е абсурдно.КВ, ти ли си бе? Ти нали си в БСП, пак ли си в клуба на ВМРО, разкарай се от там и престани да спамиш другите на зле, бе цайсат нае гей такъв.КВ бил единствения нормален гей, я дгдТой е толктва нормален, че SS може и хората да разреве с тея драмиСериозно, Вигенин разкарай се
273
0
 
0
 
! Отговори
Nasa преди 2 години
Карлос пак е пречел с *** и другите му се струват странни, ама то е от наркотиците.Освен това гейпрайда днес свърши хаха, за утре не знамА че дразни е вярно
272
2
 
0
 
! Отговори
АнГей преди 2 години
Карлос, не прави несъгласувани предложения
271
1
 
4
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 2 години
Ходете да ви ваксинират - на прайда плазмата на участниците прекарали коронавируса е пълна с антитела срещу него - набързо в Борисовата и ще сте защитени...
270
5
 
1
 
! Отговори
Nasa преди 2 години
Сата НАТО, как може да си кръстиш ваксината Satellite, сателит 2, сателит 5, фармакопея - космос 2, а пък терешкова е летяла в космоса, ама друг път, плюс това дори и като нейн sub, тея работи, летене в космоса, хамериканците ги плащат, те ги плащат, ти ги ползваш, не е ли нагло?
269
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изратеняците и психопатите от ВМРО освен от гей-порно от друго не се интересуват, като насаждат омраза срещу гейовете отиват много повече пари за охрана.
268
16
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Охраната на парада струва толкова скъпо именно заради такива като ВМРО и другите наци партийки.
267
20
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Ще отбележим празника на българската азбука, на която днес четат и пишат десетки национални държави.--------Този луд ли е или е спал на течение? Никой, освен България, не пише на бългаска азбука. А самата бългаска азбука е всъщност руска.
266
2
 
1
 
! Отговори
до zozo преди 2 години
Хахаха, научи българския а след това се напъвай да правиш преводи. Правиш ли разлика между гордо и достойно?