Явор Гечев е назначен за зам.-министър на земеделието

Същия пост Гечев е заемал в периода юли 2013 г. - август 2014 г.
Обновена: 26 май 2021 18:12 | 26 май 2021 18:12, Веселина Йорданова
58
Явор Гечев е назначен за зам.-министър на земеделието
Снимка: БГНЕС

Явор Гечев е назначен за заместник-министър на земеделието, храните и горите със заповед на премиера Стефан Янев.

Същия пост Гечев е заемал в периода юли 2013 г. - август 2014 г., след което работи в частния сектор, а от юни 2016 г. до настоящия момент е председател на Националния съюз на земеделските кооперации в България. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Явор Гечев е бил народен представител в периода май 2013 г.-юли 2013 г., преди това е управител на предприятие в земеделския сектор, а от 2004 г. до 2009 г. има натрупан опит в Регионалната разплащателна агенция-Пловдив към Държавен фонд "Земеделие", където заема длъжности от експерт до ръководител на регионалната агенция.

Притежава образователно-квалификационна степен "магистър" от Аграрния университет в Пловдив, както и сертификат за професионална квалификация от Съвета на Европа от 2009 г. по специалността "Политическа система и политики на Европейския съюз".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: Явор Гечевземеделие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Янкове от татко си се е учило. Кой друг татко е успял да направи всички милионери? И то като татко си е станало крадливо.
35
3
 
0
 
! Отговори
Янков преди 2 години
Браво, момчето е кадърно, беше началник на Разплащателна агенция в Пловдив, а сега е един Жоро Георгиев, типичен Бай ***, който дерибейства без грам свян!
34
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това, което става с европейските фондове е каша, забъркана за съжаление от алчни личности, който с красиви лозунги съсипаха всичко. Днес, днес пазарът е залят с внос откъде ли не. А, българската продукция се търсеше навсякъде.
33
1
 
6
 
! Отговори
БРАВО РАДЕВ преди 2 години
Не е виновен който краде баницата,а този който не го е вкарал зад решетките щото се правим на демократи и им зачитаме правата на такива из роди и на изборите помислете преди да гласувате за единия сеир
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На където и да се обърнеш, гледайки този служебен кабинет,все червени д*пета назначени!Промяна,ама на цвят "пембяна"!
31
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен31 В миналото бюджетът на държавата се се е крепял на земеделието. Докато народа живее в миналото като теб такаще е,хора заживейте в настоящето и се разделете с Б СП, Слажито,Радеф и другите червени мутри
30
3
 
7
 
! Отговори
izh преди 2 години
На крадливата счетоводителска мутра Румен Гечев синчето . Явно парите са на привършване
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В миналото бюджетът на държавата се се е крепял на земеделието. Ликвидирани бяха бившите ТКЗТ-сгради, складове, напоителни съоражения. Вместо да запазим тези бази и да ги преустрим в истински стопанства ние ги погубихме. Разпокъсаността на земята принуди много специалисти да напуснат дори и България. Земеделието и горите, изобилието на плодове зенчуци това, което беше създадено в този важен за държавата отрасъл в продължение на толкова много години, базата, която беше изградена до 1989 е разруше
28
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румен Гечев пак успя да уреди сина си Яворчо да папка!
27
3
 
11
 
! Отговори
Брюксел преди 2 години
Те и парите от ЕС ще спрат скоро.... и Виденова зима.....ама гласувайте си пак за ИТН и Майчето и Хаджито ,па на кой му пука.....само като ви огладнеят ду *** тата ше ви гледам сеира тогаз как пълните площадите
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До КРА ДЕЦ "Вече не е нито интересно, нито смешно ... " А на вас защо досега изборите и попълзновенията на комунистите ви изглеждаха "интересни и смешни", вместо да ги приемате за зашплаха за демокрацията в България? Или ви е по-важно шоуто? Сеир да става, така ли? Ами, скоро ще гледате сеир, само дето ще РЕВЕТЕ.
25
1
 
11
 
! Отговори
Ехаа преди 2 години
Мноого нови кадри в това правитилство бре. Дерзайте другарЕ.
24
3
 
12
 
! Отговори
КРА ДЕЦ преди 2 години
още един мо.шеник от кабинета Орешарски,Народе къде ти е ума по избори?Вече не е нито интересно,нито смешно,то си е трагично.
23
1
 
10
 
! Отговори
Николай преди 2 години
Тия са уникални, без избори завзеха властта!
22
3
 
4
 
! Отговори
фен преди 2 години
чок умници ,гласувайте за Герб за да си вземет още Бентлита и вили по Гърция и Испания. Лошо нема щом те кефи,а ти жули в завода за 800 лв!
21
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Седемте им гладни години свършиха, сега само лапане като за последно. Орешарски не смееше да излезе от Парламента, Корнелия не я качваха в такси и трябваше да маа пеш, дешпутатите ги изкарваха с автобуси и кордон. Историята ни е ясна.
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе дали сте ми повече пари ? Нищо ! Вземай и бегай и по тихо че повече няма да ни дадат от ЕС
19
3
 
16
 
! Отговори
Орешарски преди 2 години
Същият пост е заемал в кабинета на Орешарски!
18
6
 
2
 
! Отговори
бачкатор преди 2 години
Момчето е от кв Коматево,и не е от милионерски род. Прав е дедо долу сето е писал,познавам хората и са добри и работари. Преди няколко години загуби брат си ,който се уби на ски на х.Здравец. Не съдете!
17
3
 
13
 
! Отговори
моч преди 2 години
Я правителството на Орешарски заемаше същатата позиция и очаквано се издъни и катастрофира.....червен , болшевишки , некадърен от па дък !!!!