Ученици в трети клас с подарък за медици в Световния ден на спешната помощ

Децата нарисуваха рисунки за лекарите
27 май 2021 21:34, Петя Славова
8

Благодарности, пожелания и аплодисменти в Световния ден на спешната помощ, съобщава Bulgaria ON AIR. В знак на уважение и благодарност към медиците, третокласниците от столичното училище "Дамян Груев" подариха ръчно нарисувани картини с различни послания.

Спешните медици определиха своята работа като неописуема тръпка.

"С душа и сърце да работиш тази работа, с много всеотдайност, с много съпричастност и с цялата любов, внимание, грижа, знание, което може да продължиш при работата си в спешната медицина. То е призвание", заяви д-р Мариана Несторова.

Те споделиха за трудностите и удовлетворението, но и страховете и надеждите си по време на пандемията. А повече от година след началото на Ковид пандемията у нас, се надяват нещата да се подобрят.

"И откъм натоварване, и откъм вреда нанесена върху общественото здраве, наистина беше едно изпитание", сподели парамедикът д-р Явор.

И пожелаха да бъдем по-добри и здрави.

"Когато някой от Спешна помощ ти пожелае много здраве, той знае какво ти пожелава и защо ти го пожелава", категоричен е д-р Никифоров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
Леша преди 2 години
Децата нарисуваха рисунки за лекарите. Лекарите се разчустваха и обещаха да им забият не по 2, направо по 3 инжекции с Графен и Superparamagnetic iron oxide nanoparticles (SPION) + Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) Hydrogel.Според лекарите, окабелените, оскатените и програмираните роби (бивши деца) ще рисуват много по хубави рисунки.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 1В едно интервю Мангъров беше казал че са го черпили с банички.
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е подаръка,предназначен за Мангъров?