Заради книга за различна сексуалност ултраси нахлуха в "Радио Пловдив"

Приказката е за деца от 3 до 6 г., на представянето имало и родители
28 май 2021 08:40, Елка Василева
178

Напрежение е възникнало в центъра на Пловдив. Полиция е оградила сградата на Националното радио в града след скандал.

До напрежението се е стигнало, след като футболни фенове нахлули в сградата по време на представяне на книга на теми за различна сексуалност, предаде Bulgaria ON AIR.

Организаторите на събитието казаха, че футболните фенове започнали да се разправят с тях. Повикана била и полиция, която успокоила страстите.

Приказката е за деца от 3 до 6 години, а на представянето присъствали и родители с техните деца.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
4
 
42
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Като я слушам сега тая от видеото - "тези книги са създадени с много труд и разказват лични истории на хора". Чакай бе - книгата "Моята борба" на Хитлер също е създадена с труд и разказва личната му история. По тая логика трябва и нея да рекламираме, така ли??
58
3
 
24
 
! Отговори
Либераста преди 2 години
И аз съм либераст ама тая вече прекалява, как ще прави детски книжки за хомосексуални и ***? То е ясно, че ние либерастите сме ненормални и искаме да ви промием мозъците, но чак пък толкова тая прекалява.
57
1
 
32
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Такива неща на малки деца не трябва да се четат.
56
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Приказката е за деца от 3 до 6 години"Е, това ли е подходяща възраст за книга със заложена сексуална таматика ? Що за идиотия ?!
55
2
 
34
 
! Отговори
жална случка преди 2 години
Когато си извратен то е за винаги!И винаги го обясняват с някаква модерност!:)
54
6
 
19
 
! Отговори
арматуриста преди 2 години
Хомо пеерастията завладяла болшевиките в Русия.Ленин починал от сифилис,предаван по полов път.Брежнев раздаваше мокри целъвки уста в уста с Тодор Живков.Другаря Путин се старае да премахне джендърството при младото пококение.В България джендърството е явление изключително сред децата на богатите комунисти,предавано по наследство.
53
2
 
34
 
! Отговори
ЖивкоТодоров преди 2 години
... иначе по темата : проблема е сериозен! От неоформената, пластична психика на дечицата, нашите "доброжелатели" (тези, които инвестират и плащат публикуването на подобна словесна кал), искат да си подготвят човешки-зеленчук за парника си под формата на Прекрасния Нов Свят, който ни готвят.Човек не се раждаш, в човек се превръщаш чрез възпитанието! Нормално, в детските години сме най-възприемчиви. Борбата в световен мащаб е с традиционните обществени, семейни и човешки ценности.
52
18
 
4
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Това е метоприятие на ген.Атанас Атанасов,бивш милиционер,агент на ДС БКП,който чрез представянето на книгата,цели да отврати почитателите на демокрацията.Ще има още комунистически пистановки,проигравани с успех през " СоциализЪма",с цел промиване и чипиране на хората!
51
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам подробности, но от това което се разгласява мога да кажа само едно браво на момчетата!
50
0
 
44
 
! Отговори
999 преди 2 години
Хомолитература за деца трябва да бъде ИНКРИМИНИРАНА!!!! Не е нормално да се пълнят главите на деца с приказки ЗА СЕКС!!! Защото хомосексуализма НЕ Е ОБИЧ, А САМО СЕКС!!
49
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подтиква крехкото детско съзнание към сексуална обърканост- да вярва и мисли, че хомосексуалността е нещо естествено. Най-добрия лек в такива случаи е да се намери авторът на книгата и да му се счупят пръстите с които е писал. Със същия лек да се третират издателя, както и главния редактор на това радио.
48
0
 
38
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
ТАЗИ КНИЖКА НЕ Е НИЩО ДРУГО, ОСВЕН РЕКЛАМА И ПРОПАГАНДА НА ХОМОСЕКСУАЛИЗМА!!!! ЛЮБОВТА И ОБИЧТА НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СВЪРЗАНИ СЪС СЕКС, А ХОМОТО Е ТОЧНО СЕКС!!!! ПРОПАГАНДА НА СЕКС ЗА ДЕЦА ОТ 3 ДО 6 ГОДИНКИ??? КЪДЕ СА ПРОКУРОРИТЕ??? ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ НОРМАЛНАТА ПСИХИКА НА ДЕЦАТА НИ!!
47
2
 
10
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 71 А, така ли било в Русия? Ами като как така в Русия е бъкано с гейове? Наскоро публикуваха снимка на Кристиян Костов, облечен като гейша! А както добре знаем, Кристиян Костов е роден в Москва!
46
2
 
15
 
! Отговори
ЖивкоТодоров преди 2 години
До пияница мистикхаха ... мизерници сме били по тошово време :)) Седни си , слаб опит!Какво ще кажеш за обстоятелството, че Тошо ни вкара в топ 30 по разпространение, достъп и качество на образованието? По какъв друг признак регистрираме нивото на цивилизованост, ако не по нивото на грамотност и образование?? А, колко държави през 70те и 80те имаха подготвени и изведени в орбита космонавти, ами колко имаха цял космически сектор, научни програми , хм??
45
18
 
1
 
! Отговори
123 преди 2 години
Хахаха ***
44
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама каква са тия глупости - приказки за толкова малки деца...(от 3 до 6 години)!!! И на такава тематика. Държавата нещо куца.
43
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди хилядолетия гърците измислили секса. После дошли римляните, вкарали жените в него и така оплескали цялата работа
42
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия с античната варварска сексуалност ще станат роби на хората с алтернативна сексуалност. Докато господарите правят секс по свободен начин, консервите ще им прислужват. Ще им сервират плодове и ще им танцуват на каишка. А после ще чистят къщата, ще перат и ще гладят.
41
0
 
19
 
! Отговори
ЦЕЛТА Е преди 2 години
ВЕЧЕ ИЗНАСИЛЕНИТЕ ДЕЦА/ а и бъдещите такива/ ДА БЪДАТ УСПОКОЕНИ, ЧЕ ТОВА Е НОРМАЛНО! ИНАЧЕ ЗАЩО ЩЕ СЕ ПИШЕ КНИГА, ОТНАСЯЩА СЕ ЗА СЕКС, ЗА ДЕЦА ОТ 3 ДО 6 ГОДИНИ???????????
40
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
браво... поне първо хубаво нещо в родния футбол от класирането ни за Европейското 2004-та!