Министерството на отбраната се извини за случая в село Чешнегирово

Не е било упражнено насилие
Обновена: 29 май 2021 17:31 | 29 май 2021 16:52, Нели Христова
97

Не е упражнено никакво насилие от страна на въоръжени в Чешнегирово. Те са наредили на работниците в цеха да седнат. Това заявиха от министерство на отбраната.

От министерството поднасят извинение на собственика на цеха и работещите в него.

В Министерството на отбраната се проведе брифинг във връзка със случая в село Чешнегирово.

Военни нахлуват въоръжени и по погрешка в производствена фирма край пловдивското село Чешнегирово. Инцидентът е от 11 май и става въпрос за междунационално обучение.


97
Още от Общество
Най-чистите плажове: Кои ивици в България имат "Син флаг"?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Каракачанов незабавно да бъде задържан! Той е подписал заповедите за учението и е имал цялата информация за провеждането му.
90
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Каракачанов е позор! Присъда и затвор
89
0
 
2
 
! Отговори
грую преди 2 седмици
29 май ще влезе в историята на ***-получихме извинение от краварите за нападението в Чешнегирево,след 20 дни.Е,как да не се гордееш,че си българин-сега спешно александър йорданов да поеме инициатива за увековечяване на тази дата,най-малко паметник в Борисовата градина.
88
1
 
4
 
! Отговори
Гневен преди 2 седмици
Това е изключително неадекватна реакция на МО! Въоръжени до зъби американски войници с насочени към работниците автомати и къртечници не било насилие!? Може би трябваше да ги изпозастрелят хората на работните им места погрешка?! Защо всички институции в БЪЛГАРИЯ мълчаха досега като отровени? Първата реакция на МО беше,че незнаели,а уж се провеждало планирано военно учение?! Кой им планира на военните ученията в БЪЛГАРИЯ? Американските господари ли? Срам и позор за РОДИНАТА ни и за управниците ни
87
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Оставка за министъра на отбраната Георги Панайотов. Недоразумение няма. Ако изобщо има недоразумението - това е министъра. Седни, ОСТАВКА! А може и прав!
86
0
 
11
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 2 седмици
БИХ ПОПИТАЛ КОГА БЪЛГАРСКИ ВОИНИЦИ ЩЕ НАПРАВЯТ СЪЩОТО В С.А.Щ? КАКВА РАБОТА ИМАТ В БЪЛГАРИЯ КРАВАРИТЕ?НЕЗАБАВНО ИЗГОНВАНЕ ОТ БЪЛГРИЯ НА ВОИСКИТЕ НА КРАВАРИТЕ.
85
0
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 2 седмици
този министър на отбраната от къде го намериха ами тои говори като шефа наданс как е възможно такива кадрови грешки сега е 21 век къде ги намирате тезихора
84
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Къде е "ловецът" на руски шпиони Гешев.Къде е и посрания козел Паси да се изходи по въпроса.А оная смахнатата крадла на кремчета няма ли да изпълзи от дупката си.
83
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
боже,боже и тези щели да ни пазят от руснаците.....
82
0
 
15
 
! Отговори
Истината преди 2 седмици
Бих искал да зная ако аз синасоча законно притежаваната карабина заредена с бойни патрони към мой комшия без да я използвам, ще има ли последствия за мен. ПИТАМ ВИ ГОСПОДА ВЛАСТВАЩИ ?????????? Не ви ли е СРАМ ?! Защо тези чужди войници не са в следсвен арест до производство на присъда от Български военен съд.
81
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А за базите нещо да беше споменал!
80
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това е учение, не присъствие. И не ми говори, защото съм участвал в това учение. ======= Това сега също е учение.
79
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Министерството на отбраната да се изнася при техните любимци. Не е ли насилие да те заплашват с оръжие бре побърканяци ?
78
1
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 2 седмици
това е 3 инцидент в българия в япония още се раждат деца с увреждания въввиетнам *** в сирия ирак либия афганистан не се знае какво се използваведнага да напуснат родината ми не ме интересува никакво нато там сме безреферендум
77
1
 
17
 
! Отговори
Мехмед преди 2 седмици
Позицията на българското МО е пълен фарс. Американските войници нямат правомощие да нареждат каквото и да е на българските граждани...Ами освен вече янките да ни влизат в къщите и да ни наредят да се събличаме и...
76
2
 
2
 
! Отговори
Излагация преди 2 седмици
Прочистването да го направят съвсем реално. От понеделник с по една метла и да подредят малко тоя бардак в железарския цех.
75
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това е нищо в сравнение с кацналия самолет пилотиран от западногерманецът Матиас Рест на Червения площад през 1987г. Тогава никой не разбра как не са реагирали докато саломета Чесна е навлизал в територията. А уж големите сили. Горбачов стана за смях по онова време заради този случай. Сега изобщо не е случайно и не са се объркали. Цялата дандания е свързана с геополитически интереси и компроментиране.
74
3
 
3
 
! Отговори
Доколкото помня преди 2 седмици
Каракачанов не е министър от преди 11 май! Що се отнася до случая: добре е повече хора да разберат какво значи армия, дисциплина и органи на реда! В САЩ, АКО НЕ СЕ ПОДЧИНИШ НА ЗАПОВЕД- В АРМИЯТА СИ НА ВОЕНЕН СЪД! А ЗАПОВЕД ОТ ПОЛИЦАЙ- МОЖЕ С ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ ДА ОТНЕСЕШ КУРШУМ, И ТО НЕ ГУМЕН! ЖИВЯЛ СЪМ ТАМ И ВИДЯХ КАК СЕ ДЕЙСТВА! ТУК СМЕ КАТО В РАЯ! МРЪН.МРЪН, МЕДИИ, МИТИНГИ! ИДЕЯ СИ НЯМА КОЙТО НЕ Е ВИДЯЛ ДРУГАТА СТРАНА НС ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ!
73
2
 
5
 
! Отговори
Шефа преди 2 седмици
От утре всички бойци ги искам с работно облекло във фабриката. Да режат ламарина на плазмата. Имаме нужда и от заварчици. А на офицерите по една метла . Да метат от мен до другото дърво и да боядисват до обяд.
72
6
 
0
 
! Отговори
ПУНДА ПИНДАРОВА преди 2 седмици
ОТ ЦЕХЧЕТО СА НАБЛЮДАВАЛИ УЧЕНИЕТО....НЕ СА РАЗБРАЛИ ЧЕ ТЯХ ГИ НАБЛЮДАВАТ ПРЕДИ ПОСТРОЯВАНЕТО МУ