Джамбазки за филма "Змия": Педофилията нещо нормално ли е?

Политикът изпрати писмо до ДАЗД
51
Джамбазки за филма "Змия": Педофилията нещо нормално ли е?
Снимка: БГНЕС

Педофилията нещо нормално ли е? Защото това се твърди в скандалния филм "Змия", който е част от официалната програма на "София Прайд Филм Фест" и ще се излъчи на 6 юни в столицата.

Това пита в официално писмо до Държавната агенция за закрила на детето българският представител от ВМРО в Европейския парламент Ангел Джамбазки във връзка с недопустим сюжет на филм, който ще бъде излъчен на официален филмов форум, посветен на киното за гей общността.

Шокиращото в него е перверзният му сюжет, в който се разглежда педофилията като нещо нормално. В основата му е "приятелство" между 9-годишно дете и мъж гей. В резюмето на въпросния филм тази история е описана като "сладко-горчива", подчертава Джамбазки и допълва:

"Педофилията е болест, научно доказано сексуално разстройство. А действията за задоволяване на тези страсти трябва да бъдат наказвани с цялата строгост на закона, а не да се представят като нещо нормално".

Джамбазки също така призовава ДАЗД да спре излъчването на този напълно недопустим и откровено противоречащ на българските нрави и традиционните християнски ценности филм, като обръща и внимание на съдържанието на целия тенденциозен фестивал с наименование "София Прайд Филм Фест".

Още по темата
Подчертаваме, че той е разрешен от Столична община, както и фактът, че тематично предшества София прайд, срещу който ние от ВМРО от години се борим и искаме да бъде забранен. Подобна демонстрация на ненормалността е просто ненужна. Тя е вредна и целенасочена срещу културата, обичаите, вярванията и нравите на българите. Неслучайно ние от ВМРО от години водим своята битка срещу джендър пропагандата, чиято единствена цел е промиването на мозъците на децата и от там на цялото поколение, което всъщност ще бъде наследник на днешното общество. Нека ние от ВМРО попитаме и още нещо Държавната агенция за закрила на детето. В централата си получихме от Вас "Бяла книга за детето", в която прокламирате детското здравеопазване, правата на детето, запазване на психическото здраве, благосъстояние и социално включване – все теми, които са откровен контрапункт на рекламирането и излъчването на педофилски филми и узаконяването на скандални сцени на голи жени и мъже, демонстриращи своята извратеност, какъвто е гей парадът. Питаме Ви – какво ще направите? Ще спрете ли педофилския филм и ще се противопоставите ли на гей парада на 12 юни в София или тези луксозни книги, които носите по централите на партиите? Те са също толкова лицемерни, колкото и цялата Ви политика, насочена уж в защита на децата и семейството, но всъщност доста умело обслужваща интересите на различни НПО, които рушат всичко, залегнало в името и първопричината за Вашето съществуване?

Използваме повода, за да поканим всички нормални хора, изповядващи консервативните ценности, вярващи в традиционното семейство, изградено от мъж, жена и техните деца, да подкрепят „Шествие за традиционното християнско семейство“, организирано от Сдружение РОД с подкрепата на ВМРО. То ще се състои на 12 юни от 12.00 ч. и ще тръгне от Националния дворец на културата", гласи позицията на Джамбазки.

По-рано през деня Dnes.bg се свърза с организаторите на феста, които отхвърлиха всички нападки. Включително и режисьорът и сценарист на филма Андрей Волкашин, който определи нападките като "нелепи и фанатични". Тяхното мнение за филма можете да видите тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Сега си представете клоуните от дб да дойдат на власт, само подобни идиотщини ще се излъчват в медиите ;) !!!
16
6
 
6
 
! Отговори
Джамбазчето преди 2 години
Да се не прави на ударен с мокър ***, а да вземе да разкаже за техния дилър на български паспорти - ХаралампиевДа кажат с Каракачанката що го назначиха на тоя пост и колко пари прибрахаАко в щатите са наясно, че са корумпета
15
10
 
11
 
! Отговори
Защо преди 2 години
Баш патриотарите Джамбаза и Бялата Златка не са ходили в казарма!
14
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До бсп итн и радеф - ние ще създадем ново поколение хора без предразсъдъци и морални задръжки, старите хора ще ви изчегъртаме и претопим в биомаса - ________________ - разгеле чу се, но запознати сме с въжделенията ви особено на първите!
13
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
може да се каже същото, каквото е педофилията, такива са и пиршествата с печено прасенце или печено агънце-сукалче - много извратено е!
12
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ненормален да ти говори за нормалното, нормално ли е?
11
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а аз помислих, че е участвал във филма
10
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А нормално ли е с мазния ти шеф да пуснете чужда армия по-голяма от нашата ? Наздраве Алко! Иначе за филма - да се забрани веднага, а въпросните да бъдат изгонени от България!
9
27
 
6
 
! Отговори
бсп итн и радеф преди 2 години
да нормално е, ние ще създадем ново поколение хора без предразсъдъци и морални задръжки, старите хора ще ви изчегъртаме и претопим в биомаса
8
4
 
17
 
! Отговори
Абсолютно вярно преди 2 години
Е всичко, което предлага като позиция Джамбазки. Шефката на ДАЗД е голям мухъл.Хитра и мазна лицемерка, кариеристка.
7
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Kарането на автомобил пиян нещо нормално ли е? По всичко изглежда, че си е съвсем нормално. Щом това е нормално, зашо педофилията да не е нещо нормално? И нормално ли е такъв индивид да държи реч за морал? Всичко е нормално в тая държава.
6
18
 
13
 
! Отговори
Джамбазгей преди 2 години
Джамбазко знае най добре нали си развява маркуч пред децата на площад Славейков!
5
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дванайсет години си въртял аналлна връзка с нрофесор от Софийския, затова не си се дипломирал и си влачил изпити, готин!
4
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 2луп "А шофирането на автомобил пиян нещо нормално ли е?" То е напълно в унисон с националните ценности.
3
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бръснеш капуцината, Джъмби...Аг. Иван Шкембето като ти сяда на лицето да не му боцка.
2
10
 
23
 
! Отговори
Унгарчето преди 2 години
Джъмбс, довечера ще те чакаме...Има водосточна тръба за бягане ако ни хване някой..Мили мой!
1
14
 
25
 
! Отговори
2луп преди 2 години
А шофирането на автомобил пиян нещо нормално ли е?