Проф. Кантарджиев: Малко боли, като те рита краставо магаре

Той разбира от здравния министър, че трябва да напусне поста, който заема 33 години
175

Трети ден се провеждат протести в подкрепа на проф. Тодор Кантарджиев, който беше пенсиониран от здравния министър. Едва днес д-р Стойчо Кацаров коментира решението си, а дългогодишният директор на Националния център по заразни и паразитни болести се закани да заведе редица дела за клевета.

Проф. Кантарджиев разбира от здравния министър, че трябва да напусне поста, който заема 33 години.

"Не съм се унижавал да питам каквото и да било и да се моля за каквото и да е. Мисля, че всички знаят кой съм аз, какво работих и какво правих последната година. Не го очаквах, защото по време на епидемия никой не закача лекарите. Обикновено саморазправите от завист и на лична основа са след епидемиите", каза проф. Тодор Кантарджиев.

Още по темата
Според министъра на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров саморазправа няма. "Няма нищо изключително, извънредно или героично в това един служител на администрацията, когато навърши пенсионна възраст, да се пенсионира", заяви той.

Зад проф. Кантарджиев за пореден ден застанаха неговите колеги.

"Той живее с проблемите на хората и нашата молба към Министерството на здравеопазването е професорът да бъде възстановен като директор на центъра", сподели главният счетоводител в НЦЗПБ Елена Делчева.

"Помолих моите колеги да се въздържат от такива неща, защото някакви заплахи са отправяни от г-н министъра. На тези, които си помислиха за мен с добро последните дни, искам да им благодаря сърдечно", добави още проф. Кантарджиев.

Той каза, че въпреки протестите, трудно би се върнал в Националния център по заразни и паразитни болести дори при покана да го направи. Но вече има планове за свободното си време. Не се чувства нито жертва на реваншизъм, нито обиден от действията на министъра.

"За да те обиди – трябва да те обиди някой, който ти е най-малкото равностоен. Е, малко боли като те рита краставо магаре, да те ритне един кон е по-друго.", допълни проф. Кантарджиев.

Вижте повече в репортажа на Христиана Стефанова и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наскоро ББ излезе по тв и каза аз не съм отговорен за нищо. Какъв *** управляваше общо 20 г. и накрая аз не съм отговорен за нищо. Включвам г. като гл. секретар на МВР при Мадридския ***
76
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крастави, червени магарета управляват България в момента. Затова има санкции от САЩ и затова падат самолети, а цените хвърчат нагоре.
75
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А онзи другия плешивия с военните парцали беше казал много яко ще ***. И това е уж доктор. Пази боже от такива лекари.
74
16
 
23
 
! Отговори
Ха-ха! преди 2 години
Дъртото магаре нарече министъра "краставо магаре"
73
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След месец и нещо ББ пак ше излезе по тв и ще каже пак сме победите ли имаме 20% победите ли сме. На магарето чъдъро ББ си победител.
72
3
 
0
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Живели!
71
10
 
13
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
до пасарела.... Кантарджиев не е взимал отговорни решения. Документи с неговия подпис от участието му в НОЩ ->>> НЯМА! Печатът на НЦБЦГЗ си е държал вкъщи, затова уволнението му се забавило с един ден. Той си го имал за бащиния...
70
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 74 има професионалисти много добре образовани, само като им чуеш речника няма нищо общо с еднокнижника момотещ по тв.
69
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Освен крастави магарета в кабинета на Фигуранта друго няма...
68
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Д-р Кацаров се грижи за здравето на Кантарджиев, нали същият се оплака че имал хематологично заболяване. Тогава защо толкова драпа може би заради нищо правенето и получаването н 4-5 хиляди лв. на месец + бонуси. Този се ръководи от ББ каквото му каже това е.
67
9
 
14
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Той каза, че въпреки протестите, трудно би се върнал в Националния център по заразни и паразитни болести дори при покана да го направи. -----======----/ //:/ Оу, бой! Той се гърчи! :)))) Въобразява си как ще го поканят да се върне, но ще откаже! :)))))Пхахахахаха! Наздраве!
66
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що каза служебният здравен министър днеска при Цура Ризова, агитката на младежкото ГЕРБ го чака пред студиото, подкрепят Кантарджиев. И каза - значи съм в правилната посока.
65
14
 
9
 
! Отговори
пасарела преди 2 години
Мръсен народ сме ,трябваше още да сме под Ердоганово , та да ни дойде акъла !! Кой е тоя Стойчо , кой го лансира та започна да рита като краставо магаре !! Къде бе мушморок , когато се взимаха отговорни решения , а сега си като кротка вдовица преди покана за секс !! Така , ако слушкаме сричащия главнокомандващ , до никаде няма да стигнем !!
64
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кpacтави магарета до един са всички тези марионетки на Фигуранта в "кабинета" му, но скоро ще бъдат изчегъртани.
63
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки който говори лъжи трябва да бъде уволнен. Изтърването на неудобни истини е голяма лъжа. Особено, когато се стремиш да подтикнеш хората към ваксиниране за лична угода. Това да знае и текущия министър. Хората сте като моливи, най - лесно се изтъркват моливите и най-лесно се сменят. Проклет е този, който лъже народа и си играе със съдбините му.
62
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този реве за директорският пост.
61
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Случката с Кантарджиев показва че няма смисъл да работиш съвестно и професионално в България. Буташ през просото, чакаш си заплатката и толкоз. За какво да се мориш като всяка следваща политическа прoститyтка може да ти прeсeче пътя и да те изхвърли.
60
13
 
14
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Еми щом иска- ще го ритне и кон! Симпатяго, гледай си здравето и не си насилвай късмета до тук! Дай път на младите, които някога също ще реват, че са ги пенсионирали!!!
59
15
 
19
 
! Отговори
хх преди 2 години
Новата власт е пълна пародия. Жалко. От *** фуражки още по-*** министри. Ще се гласува пак за ГЕРБ, то се е видяло. Тия *** от БОЕЦ пак им подхвърлиха кинти от Дубай, грачат като недолюбени *** пред Съдебната Палата.
58
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя човек много се изложи с това изказване. Окончателно се самозатри.