Кунчев за пенсионирането на Кантарджиев: Законно е!

Мога да му кажа "Благодаря", коментира главният държавен здравен инспектор
10 юни 2021 13:10, Петя Славова
163
Кунчев за пенсионирането на Кантарджиев: Законно е!
Снимка: БГНЕС

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев коментира нестихващите протести в защита на пенсионирането на проф. Тодор Кантарджиев пред bTV.

Още по темата
Според него то е законно, тъй като всеки може да бъде пенсиониран без негово съгласие.Освен юридически аспект обаче пенсионирането на Kaнтарджиев има и човешка страна.

"Единственото, което мога да кажа, е моето голямо "Благодаря" на проф. Кантарджиев и за това, което направи в рамките на тази година и половина, и за това, че Центърът за заразни и паразитни болести през последните години направи много за надзора на заразните болести.

Можем да разчитаме изцяло на този център като научен гръб на министерството в областта на заразните болести и въобще на инфекциозната патология", каза още доц. Кунчев.

Той заедно с министъра на туризма е на инспекция в "Албена", чиято цел е да се запознае с мерките, които са предприети за безопасно лято както на туристите, така и на работещите в курорта. Двамата посетиха и ваксинационния център в курорта. Там 75% от работещите вече са ваксинирани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се чете:И-Б-Р-И-к-ч-и-я
63
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
този Кантар как е събрал 600 хил. от заплати...че по колко е получавал на месец...дори и да е взел застраховката на жена си...на всичкото отгоре и нагъл пенсионер...типично герберастко ***...
62
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия срам нямат. Един от най-добрите специалисти, който можеше да бъде полезен на обществото само защото не се хареса на протестърите го уволняват. Комунисти, сър.
61
2
 
4
 
! Отговори
ТОЯ... преди 2 години
Е ГЛЪТНАЛ БАСТУНА. КОЛКО СА ПРОТИВНИ. СЕ ТОПЯТ ЕДИН ДРУГЗА ДА СЕ ЗАПАЗЯТ. ИЛИ ОТ РЕВНОСТ. КОЙ Е ПО ГОЛЯМ ГЕПАДЖИИ.
60
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Румен Радев като е военен пенсионер и с 20 000 лв заплата той да стои ли *** работа или не?
59
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето, Бойко Рашков е на 67 години, той защо не даде път на младите, а?
58
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички, които работят на бюджетна издръжка трябва когато стигнат възрастта за пенсия, да се пенсионират. Път на младите. Ако си добър в областта, в която си работил ще можеш да се реализираш в частния сектор. Такива хора винаги могат да се изявят като външни експерти, но не и на постове, които обикновено са"на хранилка".Който иска да продължи да помага на хората го прави и без да е началник!
57
0
 
7
 
! Отговори
хм преди 2 години
Малко хлъзгав ми се вижда доцента...
56
5
 
16
 
! Отговори
пенсионер преди 2 години
Ама тук не става въпрос за пенсионирането-той може пак да си работи!Няма проблем,голям учен-нека е полезен.Ама човекът ИСКА ДА Е НАЧАЛНИК-това е проблемът.Само че - не е някак нормално някой дяа е половин век началник и така да демотивира други способни хора.Тогава те просто емигрират.
55
3
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Кантарджиев бе на заплата 4000 лв.в...Центъра.Сега кат...пенсионер ще взема...тавана 1450 лв.Както е казал народа по...друг повод;най...добрата пенсия е...заплатата.
54
4
 
5
 
! Отговори
дали преди 2 години
Ако "мерките " които е взел за защита от вируси и т.н. ДАВАНЕ НА РАЗРЕШИТЕЛНИ ЗА ОТКРИВАНЕ НА ЧАСТНИ ЛАБОРАТОРИИ ЗА ТЕСТОВЕ ЗА КОВИД НА БАСНОСЛОВНИ ЦЕНИ - веднага не само да си ходи, ами и да му проверят имотното състояние! Щото парите, които твърди че семейството е събирало за неговата трансплантация - остатъка от тях след извършването и е морално да бъдат подарени на друг нуждаещ се, както направиха десетки семейства, а не да ги държи в сметките си и да ги декларира като "спестявания от запл
53
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ха ха Много неща се неясни. Най-напред не се знае как е назначен Катаржиев от Борисов, конкурса как е проведен, другите кандидати по-добри има и т.н. Ако не е законен, трябва да го уволнят и без пенсия.
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който го вкара в листите си този, ще направи голяма грешка.
51
3
 
4
 
! Отговори
мазно Ла*ненце преди 2 години
излезна тоя, предател,,най-лошия вид човеци, забиват ти нож в мига в който си паднал
50
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тогава, пенсионирайте чекиста Рашков-ДС, той е по-стар от Др. Кантарджиев.
49
1
 
20
 
! Отговори
pbdan преди 2 години
A проф. Иван Иванов шеф на КЕВР на 75г. защо не пенсионират. Горкият дъвчи думите докато говори и сигурно е с памперс. На огромна заплата и с максимална пенсия?!
48
5
 
10
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
Е !!! Сефте се пенсионира дърт човек! Ако му се работи ,да върви в мината и да копае ***!
47
14
 
16
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
Никой не оспорва дали е законно или не е законно. Начина по който този човек след толкова години работа беше изхвърлен е много долен и обиден. Кунчев,ако и теб така те наритат , едва ли ще ти е приятно някой да ти каже : Ами ,законно е!
46
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кунчев е най противния от всички.
45
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
че е законно всички знаем но дали трябваше това е въпроса ако някой не е разбрал тук.