Обектите с ваксиниран персонал по морето със специални стикери

Това ще им позволи да привличат повече гости
99
Обектите с ваксиниран персонал по морето със специални стикери
Снимка: БГНЕС

Туристическите обекти, в които персоналът е ваксиниран, ще получават специални стикери от министерствата на туризма и на здравеопазването.

Първият беше залепен днес на един от хотелите в комплекс "Албена" от министър Стела Балтова и главния санитарен инспектор Ангел Кунчев, предаде БТА.

Идеята е стикерите да позволят на обектите да се рекламират по-успешно, че са безопасни и да привличат гости.

Кунчев уточни, че ще разпореди служителите на РЗИ по морето да популяризират новата инициатива сред собствениците на хотели и заведения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
7
 
! Отговори
несебърец преди 2 години
Преди вяколко дни охранител на бариерата беше бит и заплашван с пистолет.Драги журналисти, защо не го разгласихте?!Защо не писахте, че бияча е криминалнопроявен и от години прави каквото си иска??Това ли трябва да е лицето на България пред света и туристите?Защо не пишете за незаконните рибни борси?А пишете за проверки, дето нямат полезен резултат.Защо не пишете, че туристите са лъгани и притеснявани всяко Лято и няма край...и няма край?Знаете ли какво става в градчето късно нощем?
45
1
 
3
 
! Отговори
11 преди 2 години
Чи откъдя, накъдя???
44
0
 
5
 
! Отговори
авантаж на 2 гуми преди 2 години
затова и тази година ще си ходя със смейството по малко населените комплекси като камчия,кранево и т.н за да избягвам ей такива мушенгии и да им гледам злобните физиономии на хотелиерите чудещи се как да ти съдерат и последната кожа от гърба,,,
43
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Галин Костов-------------------------Глава си, ама лукова.
42
1
 
16
 
! Отговори
Не! преди 2 години
Бойкот! Ама тотален!
41
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много си промит антиваксърче
40
6
 
8
 
! Отговори
до Ваксърите преди 2 години
Представете си, че сте работодатели. Какъв работник ще предпочетете? Робот, който се пече няколко часа на слънце и е готов за работа, без да се оплаква, без да иска заплата, без да мрънка и т.н. или човек? Кой ще замърсява планетата повече? Кой ще е по-голяма опасност за вас и за властта ви, ако сте на нивото на Мъск или Гейтс примерно? Предполагам ще предпочетете робот. А тогава какво да правите с огромните маси от безработни, за да няма граждански войни по света? Ами ваксина... :)
39
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинираният може да е успешен преносител, ваксината пази него отнусложнения, а не посетителите на съитветната кръчма или демеен хотел. Ако ще и перо да си забият някъде все тая
38
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Да те светна - елитът има нужда от работници и потребители, които да им работят" - През 20-и век са имали нужда от това. През 21-и век роботите ще го изпълняват, но ти откъде да знаеш. Познай колко професии ще изчезнат в следващите 10-15 години - повечето. Дори хирурзите ще са роботи, но какво да обяснявам на хора като теб. Вие дори не сте чували, че чипирани хора има още преди пЛандемията и си мислите, че това е някаква фантазия на антиваксърите.Това никой не го крие, обаче щраусите не виждат.
37
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не бих влязъл в такова място за пропаганда... като са ваксинирани да се обслужват сами
36
2
 
22
 
! Отговори
Отлична идея преди 2 години
Да знам и със самолет да не минавам над тях.
35
2
 
26
 
! Отговори
Не! преди 2 години
Перфектно, тъкмо няма да влизам там!
34
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Доказано е, че интелигентните и богати хора се ваксинират" - кой го доказа това? Ти ли? хахаха Аз пък казвам, че е доказано, че интелигентните и богати хора не се ваксинират. И като теб няма да спомена нито едно доказателство. Някак си ми се струва, че приравняваш умен на богат т.е. умствения ти багаж е... :) ... няма го... Щом според теб умният е богат, значи Кубрат Пулев сигурно е някой гении, Стоичков пък е един от най-умните в България, а Митьо Пищова е трикратен световен шампион по шах...
33
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Супер да знам да не влизам там, се пак не сме Берлин 39
32
6
 
3
 
! Отговори
хм преди 2 години
До АнонименАлоу. Това на седянката пред панелния блок ли го чу? Да те светна - елитът има нужда от работници и потребители, които да им работят и да им потребяват стоките, които произвеждат и продават. Без тези 90%, за които говориш, няма да има ръст, оборот, печалби, дивиденти. Губи ви се финансовата логика, затова сте толкова заблудени.
31
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да кажат направо на туристическия бранш колко ще струва стикера. По-скоро си мисля, че ще се продава, отколкото да се дава на заведения с ваксиниран персонал. А и се питам това не е ли нарушение на онзи закон за личните данни? Все пак никой от персонала не е длъжен да споделя с когото и да било (изключвам институции) дали е ваксиниран срещу нещо си или не. Това си е нарушение на защитата на личните данни.
30
25
 
3
 
! Отговори
хм преди 2 години
90% от тези, които пишат, че в такова заведение няма да стъпят казват истината, но не защото ще стъпят в заведение с неваксиниран персонал, а защото нямат 2 стинки в джоба. Доказано е, че интелигентните и богати хора се ваксинират, а плебса търси в световните конспирации оправдание за жалкото си съществуване.
29
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Мръшляци, есента като ви затворят пак" - Естествено, че ще се затваря пак есента. Ти да не мислиш, че целта е постигната? 90% от населението в света трябва (поне според елита, не според мен) да се изчисти в следващите 10 години т.е. бая ваксиниране ще има. Не успяха да създадат вирус (СПИН, луда крава, пилешки, свински, ебола, Ковид), който да свърши работата, обаче за сметка на това направиха ваксинки и шараните клъвнаха. Тяхна работа... Щом им харесва да се боцкат...
28
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък напук ще си харча парите в обекти, които нямат такива стикери. А ако случайно попадна в такъв със стикер, бакшиш няма да оставя... Иначе винаги оставям около 10% от сметката, но явно ще трябва да си променям навиците.
27
11
 
6
 
! Отговори
хм преди 2 години
Мръшляци, есента като ви затворят пак да не ревете като вдовица за *** за помощи? *** отворените ***.