СДС срещу гей парада: Не на внушенията за нова "нормалност"!

От партията заявяват, че няма дискриминация, а арогантно натрапване
111
СДС срещу гей парада: Не на внушенията за нова "нормалност"!
Снимка: БГНЕС, архив

СДС категорично се противопоставя на натрапчивата демонстрация на ЛГБТИ - общността в поредния прайд на 12 юни в София. Това се посочва в позицията на партията, изпратена до медиите.

"Ние нямаме нищо против хомосексуалните хора. Всеки е свободен да бъде такъв, какъвто иска. Но тази общност има равни права с останалите български граждани и не е дискриминирана. Даже напротив, в много случаи различната сексуалност отваря широко вратите за развитие  и кариера.

Като дясна консервативна партия, ние ще отстояваме ценностите на нашия народ, завещани от предците ни. Ценности, според които традиционното българско семейство е от мъж и жена, които възпитават в здрава среда децата си", се посочва в позицията.

Според партията зад благовидни, уж образователни каузи, се посяга на психиката на невръстни деца, за да им се внуши, че "няма нищо лошо да сменят пола си или да живеят в семейство с две майки или двама татковци".

От СДС заявяват още, че постоянното и арогантно прокарване на идеите за нова "нормалност" от неолибералните движения в Европа и у нас, е опасно за бъдещето на нацията ни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: гей парадСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПРЕДПОЧИТАМ ГЕЙ ПАРАДА ПАРАДА ОТКОЛКОТО ШЕПАТА ЧИЧАЦИ НА ВМРО С ШКЕМБЕТА СТРОЕНИ ПРЕД ПИЛОНИТЕ НА НДК!
37
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В сегашния свят , не е добър вариант да си мъж , бял на цвят и хетеро .............
36
5
 
7
 
! Отговори
Мустафа манаф преди 2 години
С тоя парад не се постига нищо...Никой в България няма нищо против гейовете - нито са преследвани, нито дискриминирани, нито нещо им е забранено.И защо е този парад - по този начин умишлено ще бъдат намразени хора, към които никой няма нищо против в реалния живот!
35
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименДА РАЗБИРА СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАЙ СЕ КЪМ СДС ТАКА ОТ 10 ЧОВЕКА,КОИТО ЕВЕНТУАЛНО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ,ЩЕ СТАНАТ 11...
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
забравих ....и кучето
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък ще си взема жената и двете деца , ще се усмихнем широко и ще минем от там
32
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименЗАЩО НИКОЙ НЕ МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА:ТОМ ДЕЙЛИ ГОРДОСТТА НА БРИТАНСКИТЕ ВОДНИ СПОРТОВЕ,КОЙТО Е ОТКРИТ ГЕЙ ,ПСИХИЧЕН ИЗВРАТЕНЯК ЛИ Е,ДОЛНОПРОБЕН НЕНОРМАЛНИК ЛИ Е,КОЙТО ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ В НЯКОЯ ПСИХИАТРИЯ?
31
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Присъединявам се изцяло към позицията на СДС! Извън всякакви политически играчки и манипулации, ние като общество трябва да се обединим и да смажем всички опасни за обществото деграданти.
30
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
гей овете са платени от пат реотите - да им вдигат мижавия рейтинг!
29
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВЪВ ФБ НАПРАВИХ КОМЕНТАР ЗА ПЕЕ РА СИТЕ И МЕ БЛОКИРАХА ЗА 30 ДНИ, ГАДО ВЕТЕ! ПОЛОЖЕНИЕТО Е ТРАГИЧНО! НЕ СПЕТЕ, А ИЗЛИЗАЙТЕ НА ПЛОЩАДА!
28
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 11СРЕД ГЕЙОВЕТЕ ИМА МНОГО ДОБРИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И ТОВА Е ФАКТ...САМО ПОГЛЕДНИ ГЕЙ ПАРАДА В ЛОНДОН ПРЕДИ 2 ГОДИНИ БЕШЕ РЪКОВОДЕН ОТ ГОРДОСТТА НА БРИТАНСКИЯ СПОРТ.ЕДИН ОТ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ГМУРКАЧИ В СВЕТА-ТОМ ДЕЙЛИ!ТОВА СИМПАТИЧНО МОМЧЕ,КОЕТО Е ПЕРФЕКТЕН СПОРТИСТ СПОРЕД ВАС НЕНОРМАЛЕН ЛИ Е?НИСКО СЪЩЕСТВО,КОЕТО НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА ЖИВЕЕ?
27
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ-СДС напред !!! За дясно управление на България !!!
26
0
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ какво казват? преди 2 години
:)
25
7
 
13
 
! Отговори
Citizen преди 2 години
Парад на какво? На извратените желания да покажем колко сме различни от обществото? По тая логика утре за права и легитимност ще излезат педофилите, садистите, тия където го правят с животни и всякакви ненормалници за които долните им и извратени желаниа да се задоволят трябва да са нещо нормално. Че те и убийците ще поискат права утре. Ако това е нормално, незнам кое е ненормалното. Сигурно да си изсекнеш носа ще те анатемосат повече че и глоба може да гризнеш, защото е на обществено място.
24
2
 
5
 
! Отговори
преди 2 години
От партията по пронцип са прави но дали това не е заради политическа изгода ?
23
2
 
6
 
! Отговори
ВоваПодкин преди 2 години
СДС не са ми на душа,но още повече не са ми БСП.Хората,които спират шествията на националистите,но много държат на тези на побърканите.БСП са новите либерали,които винаги ще подкопават демокрацията и ще унищожават правата на мнозинството.Даването на повече права на малцинставата,е тактика,която води към разпада на държавата.За справка вижте САЩ.Белите целуват краката на черните,защото ония били роби и били брали памук.А ако случайно не искаш да падаш на колене или не целуваш,ядеш бой.
22
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СДС е против парада, който Герб разреши? Интересно.
21
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ние любителите на студената бира може ли и ние да направим протест за повече права, защото когато ни сервират топла бира по заведенията ни нарушават зверски правата!
20
3
 
16
 
! Отговори
до 11 преди 2 години
Стотици хиляди??? Хахахах... Човек, затова 80% от присъстващите утре ще са чужденци, специално дошли от чужбина затова. Хора които са платени и това им е професията - безплатни билети от НПО-та и командировъчни, да присъстват и да се разхождат със знаменцата. На тези хора им плащат! Утре ще са в София, другата седмица другаде и така нататък. Хора без професия, но добре платени от разни НПО-та! Истинските посетители, дошли за идеята без пари ще са не повече от 100-тина объркани българи!
19
14
 
16
 
! Отговори
КьоксалБаба преди 2 години
Аз подкепям идеята на Адолф Хитлер,и съм на мнение,че обратните нямат място на тази планета,камо ли да правят паради.Създания водени само от едно-да си го мушкат по дупките.От тях няма никаква полза.Нито деца ще направят,нито ще работят пълноценно,вместо това само ще си натрапват киселата хомо идея и ще пречат на нормалните хора.Изобщо,нисши същества с нулев принос към обществото!И все пак чичу беше прав.