СДС срещу гей парада: Не на внушенията за нова "нормалност"!

От партията заявяват, че няма дискриминация, а арогантно натрапване
111
СДС срещу гей парада: Не на внушенията за нова "нормалност"!
Снимка: БГНЕС, архив

СДС категорично се противопоставя на натрапчивата демонстрация на ЛГБТИ - общността в поредния прайд на 12 юни в София. Това се посочва в позицията на партията, изпратена до медиите.

"Ние нямаме нищо против хомосексуалните хора. Всеки е свободен да бъде такъв, какъвто иска. Но тази общност има равни права с останалите български граждани и не е дискриминирана. Даже напротив, в много случаи различната сексуалност отваря широко вратите за развитие  и кариера.

Като дясна консервативна партия, ние ще отстояваме ценностите на нашия народ, завещани от предците ни. Ценности, според които традиционното българско семейство е от мъж и жена, които възпитават в здрава среда децата си", се посочва в позицията.

Според партията зад благовидни, уж образователни каузи, се посяга на психиката на невръстни деца, за да им се внуши, че "няма нищо лошо да сменят пола си или да живеят в семейство с две майки или двама татковци".

От СДС заявяват още, че постоянното и арогантно прокарване на идеите за нова "нормалност" от неолибералните движения в Европа и у нас, е опасно за бъдещето на нацията ни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: гей парадСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СДС?ЧЕ ТАЗИ ПАРТИЯ НЕ СЕ ЛИ СПОМИНА ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ?МИР НА ПРАХА И!
17
10
 
5
 
! Отговори
ЛГБТИ преди 2 години
ДО СДС:ЕЛАТЕ И ВИЕ СРЕД НАС НА 12 ЮНИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ПЪК ДАНО ВСЕ ПАК НЯКОЙ СЕ НАВИЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ВАС!
16
2
 
20
 
! Отговори
Един от вас преди 2 години
Пеперуди имам в почти всички политически сили. Най-много от партииите на протеста. Без да конкретизирам. Знам-защото съм гей. Преодалял съм вътрешното напрежение от различността, отдавна. Не натрапвам сексуалността си, и не ми харесва това. Гей парадите-никога не съм ги разбирал. Какво се домонстрира с тях? Хетеросексуалните и те ли да правят паради? Ако зависи от мен-ще ги забраня категорично.
15
10
 
4
 
! Отговори
ЛГБТИ преди 2 години
И НИЕ КАТЕГОРИЧНО СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯМЕ НА СДС ДЕМОНСТРАЦИЯТА,КОЯТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НИ СЕ НАТРАПВА...
14
3
 
17
 
! Отговори
Естет преди 2 години
Демократична България подкрепя парада, защото 99,999% от членовете и симпатизантите на партията са с такива наклонности!Сега ако влязат в управлението, ще видите и Истанбулски конвенции как се ратифицират, както и други содомистки закони...
13
8
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Аз подкрепям семейните ценности и християнството най-вече. Всеки ден ходя на църква и се моля срещу ГЕРБ и да дойде певеца шоумен Слафчу да ме управлява заедно с БСП. Аз жена нямам, защото съм стар ерген, но ми харесва новата мантра за семейните ценности да се повтаря денонощно. С дядо ми през 1975 година, когато продавахме овце за Гърция се научих че секса с вакли овчици е по-добър от този с жената, нищо че не съм опитвал дори
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СДС не бяха ли гейове?
11
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В тия форуми гейовете са 5/4 от присъствуващите.
10
1
 
22
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Тръгнали на лов за патриотарски гласове. Избори идат все пак.
9
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Достатъчно е да прекараш 5 минути в хетеросексуален порно сайт, за да се нагледаш на "нормалност" и "здрави семейни ценности". Например "влизане през задния двор" и още много.
8
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВСИЧКИ СИ УМИРАТ ОТ ЯД,ЧЕ ГЕЙ ПАРАДИТЕ СЪБИРАТ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ...НЕЩО,КОЕТО НИТО ЕДНА ПАРТИЯ НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ.НАЙ-МАЛКОТО ПЪК СДС,КОИТО ИМАТ ПОДКРЕПА ОТ 0,0006 %...И НЕ БИХА СЪБРАЛИ И ДЕСЕТИНА ЧОВЕКА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ.
7
4
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До 4 === Я ми кажи в коя държава на планетата Земя, която според теб има нормално здравеопазване се прилага лечение срещу хомосексуализма? Не съм сигурен дори и че в Северна Корея има такова или че Ким Грух просто ги избива ако ги надуши, като Хитлер
6
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тези хора са ПОЛОВО Болни те не знаят кое нормално и кое НЕ
5
4
 
2
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Тогава не трябва да са в коалиция с Герб... Герб е за тези либералщини
4
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой нормален човек не може да подкрепи това. Абсолютен факт! Но ако имахме нормално здравеопазване за тези хора щеше да има необходимото лечение и психична помощ!
3
5
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
А БСП с каква позиция е? Явно и тя е против, нищо че са леви пeдaли повечето там и ни управляваше гея Серж начело на Тройната Коалиция
2
10
 
21
 
! Отговори
ЛГБТИ преди 2 години
Хаджигенов и пинокио сигурно ще носят разноцветните знамена, не дай си боже някой да ги подслушва или да им ограничи правото да минават по улиците, ЩЕ ОРГАНИЗИРАТ ПРОТЕСТИ
1
12
 
19
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
В СДС са най-големите пеперуди!!!