СДС срещу гей парада: Не на внушенията за нова "нормалност"!

От партията заявяват, че няма дискриминация, а арогантно натрапване
111
СДС срещу гей парада: Не на внушенията за нова "нормалност"!
Снимка: БГНЕС, архив

СДС категорично се противопоставя на натрапчивата демонстрация на ЛГБТИ - общността в поредния прайд на 12 юни в София. Това се посочва в позицията на партията, изпратена до медиите.

"Ние нямаме нищо против хомосексуалните хора. Всеки е свободен да бъде такъв, какъвто иска. Но тази общност има равни права с останалите български граждани и не е дискриминирана. Даже напротив, в много случаи различната сексуалност отваря широко вратите за развитие  и кариера.

Като дясна консервативна партия, ние ще отстояваме ценностите на нашия народ, завещани от предците ни. Ценности, според които традиционното българско семейство е от мъж и жена, които възпитават в здрава среда децата си", се посочва в позицията.

Според партията зад благовидни, уж образователни каузи, се посяга на психиката на невръстни деца, за да им се внуши, че "няма нищо лошо да сменят пола си или да живеят в семейство с две майки или двама татковци".

От СДС заявяват още, че постоянното и арогантно прокарване на идеите за нова "нормалност" от неолибералните движения в Европа и у нас, е опасно за бъдещето на нацията ни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: гей парадСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари