СДС срещу гей парада: Не на внушенията за нова "нормалност"!

От партията заявяват, че няма дискриминация, а арогантно натрапване
111
СДС срещу гей парада: Не на внушенията за нова "нормалност"!
Снимка: БГНЕС, архив

СДС категорично се противопоставя на натрапчивата демонстрация на ЛГБТИ - общността в поредния прайд на 12 юни в София. Това се посочва в позицията на партията, изпратена до медиите.

"Ние нямаме нищо против хомосексуалните хора. Всеки е свободен да бъде такъв, какъвто иска. Но тази общност има равни права с останалите български граждани и не е дискриминирана. Даже напротив, в много случаи различната сексуалност отваря широко вратите за развитие  и кариера.

Като дясна консервативна партия, ние ще отстояваме ценностите на нашия народ, завещани от предците ни. Ценности, според които традиционното българско семейство е от мъж и жена, които възпитават в здрава среда децата си", се посочва в позицията.

Според партията зад благовидни, уж образователни каузи, се посяга на психиката на невръстни деца, за да им се внуши, че "няма нищо лошо да сменят пола си или да живеят в семейство с две майки или двама татковци".

От СДС заявяват още, че постоянното и арогантно прокарване на идеите за нова "нормалност" от неолибералните движения в Европа и у нас, е опасно за бъдещето на нацията ни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: гей парадСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
0
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Религия , ценности, (ще добавим и сексуалната ориентация и себеопределяне) са като пениса! Хубаво е да го имаш и да си горд с него, но много неуместно да го навираш в лицето на всеки срещнат!
77
0
 
1
 
! Отговори
Питър преди 2 години
Боневa, дай ако обичаш някаква препратка към реномираното нАучно изследване, установило, че "Ако майката е под силен стрес през този период на бременността,вероятността детето да има хомонални отклонения при половото съзряване,силно нараства". Само да не са глупости на таркалета от всеизвестния професор по всичко Владимир Владимирович Путин
76
0
 
0
 
! Отговори
Боневa преди 2 години
Имам предвид поколението сега което обиждат на *** и хомосексуални,нямат вина!
75
1
 
0
 
! Отговори
Боневa преди 2 години
Научно е установено, че тази особеност се определят още в плода на майката, между 4-6 месец от бременността. Ако майката е под силен стрес през този период на бременността,вероятността детето да има хомонални отклонения при половото съзряване,силно нараства!Не е мода или западно влияние ако има увеличение на хомосексуалните. Помислете 30 г труден период как са се отразили на българите и каква може да е причината!Драмата е много по голяма,отколкото си мислят някой,че е модна вълна!Те нямат вина
74
2
 
1
 
! Отговори
Боневa преди 2 години
Навремето се считало за болест и се е лекувало с хормони в соцлагера. Анатомичните полови органи са считани за определящи. Докато на запад им позволяват да си сменят пола.За тях е важно,какво става в главата. Не сте прави,че не се били раждали такива. Бисексуалните може би са такива по избор. При хомосексуалистите има физиологична разлика,какви полови хормони мозъка сигнлизира на тялото да произвежда от това, какви са анатомичните половите органи на индивида.
73
0
 
3
 
! Отговори
Боневa преди 2 години
Дали хомосексуализмът е болест,или личен избор не е същественото! Кой им пречи да са такива щом го искат?Никой не им пречи,нека да си бъдат хомосексуални! Било по техен избор или защото им идва отвътре.Не може насила да ги правят хетеросексуални.Защо са им обаче,всичките тези паради?!Думата парад,идва от парадиране.Те парадират с това,че са обратни или хомосексуални,защо им е нужно това?Такива са окей,трябва ли да крещят по улиците,че са гейове и да размахват цветни знамена не е ли откачено?!?!
72
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 2 години
А коалиционния им партньор,герб-комунисти са, ЗА гей парада.
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заключвайте си вратите защото обратните са най-активни докато спите и може на другия ден и вие да сте минали под дъгата.
70
0
 
2
 
! Отговори
До 76 (2) преди 2 години
Как се е лекувала, ако не е тайна? Чисто любопитство...
69
0
 
12
 
! Отговори
444 преди 2 години
Някога и Хитлер,и Сталин искаха да ги унищожат!И после с велика изненада се дивяха,че те пак се появяват!А нещата се оказаха прости!Чисто и просто възпроизводството на човека като всяко производство дава брак!И този брак се основава на генетични грешки!Това не е болест!Така че на този етап няма лечение!А да правиш гей-паради и да политизираш нещастието на тези хора си е откровена дивотия!
68
5
 
12
 
! Отговори
2 преди 2 години
Хомосексуалността е болестно състояние и преди се лекуваше. Това е крачка към унищожението на света....нека един от тях роди ако може. Биологията и църквата са срещу това. Умишлено се трови психиката и провокират деца. Всичко е с цел. На кой не му е ясно?
67
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КОЙТО ИСКА ДА ИМА ДЪРЖАВА ЗАБРАНЯВА ВСИЧКИ НРО
66
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега остава да се регистрират към левите партии. При всички случаи ще влязат в парламента и вероятно ще правят коалиция с дългия, защото не са от статуквото.
65
4
 
16
 
! Отговори
До Анонимен преди 2 години
...."Гей парадите се организират от НПО"....Само че тези НПО-та на Сорос, гушат париот Бюджета, т.е. ние ги храним и издържаме с данъците си. Отделно тези организации гушат и от бюджета на ООН!
64
8
 
20
 
! Отговори
До 63 преди 2 години
Хомосексуалността присъства единствено при увредени генетично индивиди - това е научния факт, всичко останало са гей лъжи и манипулации.
63
6
 
6
 
! Отговори
организирано преди 2 години
Промяната на Радев грижа за обратните.
62
6
 
16
 
! Отговори
КьоксалБаба преди 2 години
До Анонимен Няма как да има ген на хомосексуализма,защото ако някой от родителите е гей,то няма кой да го направи и да го износи това дете.Някак се губи логиката.Досега никой не се е родил от *** и да са го правили през ***.Когато фактите говорят и обратните мълчат.Това е психическо заболяване,което се оформя с времето.Да си спори,който иска.Допреди няколко години се водеше заболяване,но под натиска на разни либерали накрая го премахнаха от списъците.Педеалски номера.
61
5
 
12
 
! Отговори
До 62 преди 2 години
Всичко се свежда на ДНК, гейовете просто са гететиченски увредени индивиди, както много други болести мъчещи човечеството. Няма как хомосексуализма да е наследствено явление, защото гейовете не се възпроизвеждат. Въпроса е друг - защо днес се опитват да ни убеждават, че да си гей е нормално, при положение че това е абсурдна лъжа!?
60
12
 
2
 
! Отговори
Мальчик-гей преди 2 години
Най-истинската и искрена любов (а и секс) можеш да се получи само и единствено между мъже!
59
5
 
6
 
! Отговори
СДС май, май преди 2 години
Искат да печелят гласове за ГЕРБ?