Кантарджиев ще консултира Столична община за ваксинацията

Професорът благодари на кметството за доверието
Обновена: 12 юни 2021 13:35 | 12 юни 2021 13:34, Елка Василева
163
Кантарджиев ще консултира Столична община за ваксинацията
Снимка: архив, БГНЕС

Проф. Тодор Кантарджиев ще консултира Столичната община за ваксинационния процес, обяви той пред Нова тв. След като беше пенсиониран и освободен от поста директор на Националния център по заразни и паразитни болести, той благодари, че от кметството на София му се доверяват в битката със заразата.

Още по темата

От своя страна кметът на София Йорданка Фандъкова написа във Facebook: "Благодаря на проф. Кантарджиев, че прие поканата ми да участва в организацията на процеса на ваксинация в София. Убедена съм, че както със знанията и опита си, така и с умението му да обяснява проф. Кантарджиев ще допринесе повече хора в София да пожелаят да се ваксинират".

По-рано Кантарджиев заяви пред БНТ, че трябва да се наблегне на имунизацията в страната и насочването към възрастни и трудноподвижни хора е правилно.

„Благодаря човешки на хората - разбрах колко много ме уважават. Искам да се поклоня пред колегите, защото станаха малко набързо нещата, но по-добър колектив за тези 140 години в Националния център по заразни и паразитни болести не е имало“, каза още проф. Тодор Кантарджиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
10
 
! Отговори
Из_Тре_Щял преди 2 години
Вижте му само хитрата селскомутренска физиономия...бай Тошо ряпа да яде.*** на тиквата и ненаситна хиена.Марш от яслата!!
55
1
 
8
 
! Отговори
с нашите пари преди 2 години
ТАЯ ПРИБРА ОПРАВДАНИЯ ПО БЪЛГАРСКИ МОДЕЛ БОРШОШ ЗА ДА ВЗИМА ЗАПЛАТКА, СЕГА И ТОЯ... САМО ЧЕ ПЛАЩАМЕ НИЕ НАРОДА ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ....ЕГАТИ МОРАЛА...И НЕЙНИЯ И ТЕХНИЯ
54
1
 
5
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Този престъпник може да консултира от Софийския затвор, където му е мястото!
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе котка по гръб не пада! Все ще се уреди някъде. Нали Фандупкова е гербаджийка.
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С Фандукята ще си говорят на съветски език, пардон, на руски език!
51
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"професоре" укроти топката , много политически се изказващ.До 65 г. може да си ръководител а след това на държавна заплата профисионално занимание ако имаш желание и ако те желаят......
50
1
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Настоявам за петорна психиатрична експертиза, преди този отявлен психопат да бъде назначаван на работа в общественото здравеопазване!
49
1
 
7
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
След като полковник Ботю дето не е разкрил нито едно убийство отговаря за детските градини,всичко е възможно!
48
1
 
15
 
! Отговори
родата в действия преди 2 години
Най-смешното е, че лъсна "роднинската" връзка Герп - Бсп! Едните ще го правят депутат тоя ДЕДО, другата му предлага ЗАПЛАТА за консултант!? С пенсия и заплата и в единия и в другия случай - и никой не го дава на КОНПИ и прокуратура и НАП за тия странни влогове и апартаменти! Защо бе политици, а? А искате да ви избираме - ми ето защо все по-малко ще гласуват за вас!
47
1
 
12
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Смрад брат смрад и зловоние навсякъде.
46
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека хейта да започне сега!
45
1
 
13
 
! Отговори
Ха-ха! преди 2 години
Намери ли се службица за дъртото магаре? Ха-ха! Нали затова рева досега?
44
2
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Аха, значи, червените професори, които се обогатиха с милиони, не ви пречат, че и министри ги направихте?!----////---- Кантарджиев е червен професор - бивш член на БКП, бивш сътрудник на службите и освен това "зелен чорап" (с последното сам се похвали) Бай ви Шиле е от най-мръсната комунистическа порода. Затова и Корнелия Нинова го защитава - защото БСП е абсолютно същото като БКП.
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аха, значи, червените професори, които се обогатиха с милиони, не ви пречат, че и министри ги направихте?!----////---- Кантарджиев е червен професор - бивш член на БКП, бивш сътрудник на службите и освен това "зелен чора" (с последното сам се похвали)
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям бот е този Бау, но поне не ми плащат за да троля.
41
2
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Против съм Столична община да плаща пари на този кре тен, за да му слушаме глупостите и да му гледаме маймунджалъците. Държавата има достатъчно щатни чиновници и експерти в областта на здравеопазването. Освен това този човен по никакъв начин не може да бъде полезен именно в областта на ваксинацията. Ако някаква група хора го харесват, да му събират пари в един буркан и да ги консултира по домовете.
40
6
 
3
 
! Отговори
Бау преди 2 години
голяма завист :D
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този гербаджия защо не отиде да работи в ковид отделение вместо да се намества на чиновническо кресло?
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
61 Аха, значи, червените професори, които се обогатиха с милиони, не ви пречат, че и министри ги направихте?!
37
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
46 А защо, трябва-най-голямата партия получила почти 27%, на последните избори ГЕРБ, да си отиде? Тя винаги ще е тук, като алтернатива на червената хунта, БКП/БСП/ДС, разграбвала десетилетия България, платена от червената мутра Божков, и служеща на Москва.