Кантарджиев ще консултира Столична община за ваксинацията

Професорът благодари на кметството за доверието
Обновена: 12 юни 2021 13:35 | 12 юни 2021 13:34, Елка Василева
163
Кантарджиев ще консултира Столична община за ваксинацията
Снимка: архив, БГНЕС

Проф. Тодор Кантарджиев ще консултира Столичната община за ваксинационния процес, обяви той пред Нова тв. След като беше пенсиониран и освободен от поста директор на Националния център по заразни и паразитни болести, той благодари, че от кметството на София му се доверяват в битката със заразата.

Още по темата

От своя страна кметът на София Йорданка Фандъкова написа във Facebook: "Благодаря на проф. Кантарджиев, че прие поканата ми да участва в организацията на процеса на ваксинация в София. Убедена съм, че както със знанията и опита си, така и с умението му да обяснява проф. Кантарджиев ще допринесе повече хора в София да пожелаят да се ваксинират".

По-рано Кантарджиев заяви пред БНТ, че трябва да се наблегне на имунизацията в страната и насочването към възрастни и трудноподвижни хора е правилно.

„Благодаря човешки на хората - разбрах колко много ме уважават. Искам да се поклоня пред колегите, защото станаха малко набързо нещата, но по-добър колектив за тези 140 години в Националния център по заразни и паразитни болести не е имало“, каза още проф. Тодор Кантарджиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари