Стотици шестваха в защита на семейството, искат дъгата за децата

Събитието е в отговор на "София прайд"
Обновена: 12 юни 2021 17:22 | 12 юни 2021 17:21, Александър Попов
100

Снимка: БГНЕС

Шествие в защита на традиционното християнско семейство се проведе в столицата. Събитието е в отговор на "София прайд", който започна в 16:00 часа пред Паметника на Съветската армия.

Според тях "София Прайд" е нарушение на Конституцията, защото "те рушат психичното и физическо здраве на младежта, като внушават поведенчески модели, водещи до възпрепятстване възпроизводството на нацията".

"И религията, и биологията са единодушни – има два пола и семейството е съставено от мъж, жена и техните деца. Всичко друго е отклонение от нормите. Всичко друго е извращение", заяви евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки. Затова ние отказваме тази пропаганда, категоричен беше той.

"Морално разложени типове се опитват да ни кажат, че ненормалното е нормално, отбеляза Джамбазки пред стотиците участници в митинга пред НДК. Той разкри, че масово международни компании у нас карат своите служители да присъстват на гей парада днес, наречен от Джамбазки „позорище“. Не се притеснявайте да се изразявате свободно, агресията не идва от нас. Езикът на омразата не идва от нас", обърна се към множеството Джамбазки.

Участниците скандираха "Не искам в моя град да има гей парад", "Върнете дъгата на децата", "Мъж и жена е равно на деца".

"София прайд" - събитието в подкрепа на ЛГТБ правата (лесбийки, гей, транс- и бисексуални) започна в 16 ч. пред Паметника на Съветската армия с концерт, в който ще участват Руши, Михаела Филева, Иво Димчев, Рут Колева, Мила Роберт, Прея, Виктория Георгиева, Деси Слава, Васил Гарванлиев и други.

Оттам ще започне и шествие, чийто маршрут не е предварително обявен. То ще започне в 19:30 ч. и ще продължи до 21:30 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Маллоумници
33
5
 
25
 
! Отговори
#КОЙ преди 2 години
#КОЙ финансира официално този гей-парад? #КОЙ е платил хонорарите на една камара звезди?
32
8
 
34
 
! Отговори
SS преди 2 години
Това шествие като гей парад трябва да бъде забранено.Дразните нормалните хора и провокирате омраза.От която разбира се се нуждаете за да може винаги да сте уж жертви.
31
11
 
27
 
! Отговори
Трябва преди 2 години
Да се забрани на джендърите да използват дъгата като свой символ, сякаш тя е създадена само за тях ! Нека си изберат символ, който ясно ги характеризира ! Опошлиха с извратените си страсти дори това красиво природно явление, дадено на хората от Бог като знак на обещание, и се стигна вече дотам, че мисълта за нея да се свързва с нещо нечисто ! Позор за управниците, които позволяват такова нещо !!
30
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подозирам ,че джуджето Жамбазко ще води гейпарада и ще маа *** начело , по точно боди с пайети. Сега се гримира в цветовете на дъгата....
29
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече официално ме е срам, че съм роден в България!Или казано по-просто: Ако Паисий беше жив сега нямаше да задава глупави въпроси...
28
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 14 Ясно е за кой лидер говориш от Втората Световна Война. И макар че Адолф Хитлер никога не се е женил, в края на войната, в бункера се жени за Евa Браун. Но в живота на фюрера разбира се е имало много жени. И всичките му връзки са приключвали трагично. А един друг лидер, на Щурмабтайлунг (SA), предшественика на SS, е напълно сигурно че е бил гей. И сред есесовците е имало много гейове, а напоследък член на една унгарска партия беше изловен да бяга от гей парти!
27
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неприятното е, че ВМРО са се калесали за защитници на семейството. А пък са обикновени крадци!
26
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма фашист християнин. Фашистът може да е всичко друго - суеверен, масон, атеист, езичник, но не и християнин.
25
5
 
8
 
! Отговори
Гей преди 2 години
Искам дъгата да дам на японците ,че измислиха Букаке
24
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Очуден..,,,,,... Амк като вадиш кафяв мармалад от задния буркан на жена ти, не се ли умирисваш?
23
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм член на традиционно християнско семейство и не искам тези интелектуални инвалиди да ме защитават.Един пияница и наркоман не може да бъде мой представител.Същия кара пиян,хвърля пиратки и ги залива с вода майките на болни деца и ще ми обяснява за християнското семейство.Християните не създават омраза и приемат останалите хора по света като себеподобни и ги обичат.Тези от ВМРО според мен са представители на дявола.Даже дявола е по-достоен от тях.
22
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който дава дъга на детето си, се едно си п.кае на родословното дърво!
21
4
 
8
 
! Отговори
Тенджър преди 2 години
Най-бързо се кара в лявата лента!
20
5
 
19
 
! Отговори
До СатаНА ТО преди 2 години
Всички хора са били, или все още са деца, но не всички са хомосексуалисти ! Така че - дъгата на всички, а не само на гейове и лесбийки !
19
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А еднополови бракове ши има ли ? А банани ? А преподаване на майчин за Мехмет от Мюнхен ? Щот той от дойч не разбира.
18
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Прея и тя ли е обратна?
17
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква дъга искате?Дъгата да не е нечия собственост?Все едно да искате въздуха и водата или листата на гората.Нека Канада да ми върне листото на Дъба. Или Македония слънцето. Или други лъва.Абсолютно анти-интелектуално шествие и протест.Загубени хора,смешници.
16
10
 
7
 
! Отговори
Благоевград преди 2 години
Подкрепям ги
15
13
 
15
 
! Отговори
Религии много преди 2 години
Всяка си има свое разбиранеПовечето одобряват полигамиятаАми сега?Има даже семейства от двама мъже и една женаВ Тибет мисляА пък това за биологията направо ме разсмяБиологията е да онодеш женската веднъж годишно с цел зачеванеСекса е нещо другоСекс правят само три вида на тази планета- хора- делфини- шимпанзетаДелфините даже имат и хомосекс и изнасилванияСекса е за кеф или поради соцялни причиниНе е биологично обусловенАма *** още не са разбрали , че земята се върти