"100% ваксинирани" за обектите в туризма? Да, но доброволно

Със стикерите министерството насърчавало усилията за грижа за здравето
53
"100% ваксинирани" за обектите в туризма? Да, но доброволно
Снимка: БГНЕС

Ваксинирането е напълно доброволен процес и никога пред работодателите в туризма не е било поставяно изискване или условието задължително да ваксинират своя персонал, както и да оказват натиск от всякакъв характер в тази посока.

Това заявяват от Министерството на туризма във връзка с инициативата им да поставят стикери "100 ваксинирани" върху туристически обекти.

Още по темата
В същото време Министерството на туризма насърчава усилията на всички представители на туристическия бизнес, които подхождат с грижа за здравето на своя персонал и на своите клиенти, които ползват туристическа услуга, за да подсигурят безопасна ваканция и да утвърдят името на България като сигурна дестинация.

От ведомството напомнят, че при избора си на дестинация туристите вземат под внимание два показателя – ниво на заболеваемостта и ниво на ваксинирани в страната.

Министерството на туризма продължава солидарно да подкрепя усилията на Министерството на здравеопазването, ясно и последователно, следвайки политиката на България и кабинета, както и утвърждавайки световните практики в стремежа да бъде сложен край на пандемията с COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Госпожа 70 %от хотелите на черноморието и балкана са на герб ,тост нашите бивши застрахователи от повече от 25г .много добре знаете ,така че не говори за хотелиери )
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
sichki s burki ;-)))
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Муждените идват у нас точно защото тук все още се диша по-свободно. Като закатанят и тук, никой няма да ви стъпи по заведенията - нито чужденцити, нито нормалните здрави-прави неваксинирани с бок* луци българи.
41
0
 
8
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
Пич единственото,което искам е рускините да се върнат по-морето
40
1
 
7
 
! Отговори
ГМО фючър преди 2 години
Ще е ужас, ако ваксинираните станат социопати, а сена са само страхливци.
39
1
 
7
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
До ХемусПич, какъв фашизъм ви гони само? Фашизъм е имало при Мусолини и е политическо течение. Това са либералните ценности,а не друго. Нали искахте демокрация и Европа мулти-култи на ви. Освен сексуалните малцинства ще ползват и учени и доктори от африка и арабския свят и ваксинирани против останалите нормални в ЕУ.
38
5
 
2
 
! Отговори
Шопа преди 2 години
Няма лошо, само казвам.
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Шопа Англичаните понеже не са темерути, се вакснаха и се оправиха напълно, а. Или нещо друго стана, обърквам се вече с ковид сюжетите
36
9
 
2
 
! Отговори
Шопа преди 2 години
Може да сме бедни, но сме темeрути и може би затова сме бедни...
35
2
 
14
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
Точно,че чужданците искат да идват към България заради свободния режим!И с евреи говорих,масовата ваксинация в Израел,е довела до повече заболели там!Немци с кеф маха маските като напуснат летището!Италианци и румънци също!Зародил се е един фашизъм навънка,молете се да не дойде и при нас
34
0
 
16
 
! Отговори
Майстора преди 2 години
Толкова хубава ваксина, че от сутрин до вечер пишат рекламни статии и кроят планове за форми на принуда, с които да насилят хората да се набодат. Толкова безопасна, че всяка седмица откриват нови ужасни ефекти. И това срещу вирус толкова страшен, че от сутрин до вечер пишат легенди в кое задморско кралство се появил двуглав и триглав вариант, и пускат списъци със "загиналите". А грипа "изчезна".
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е вал съм ги чужденците. Дреме ми за тех.
32
13
 
2
 
! Отговори
Българин в чужбина преди 2 години
Няма да дойдат чужденците, защото ви се носи славата, че не се ваксинирате.
31
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голямо драпане да си прокарате опитните химии, голямо чудо! На всеки нормален човек ще му светне лампата, колко е гнило това. Ако някой наистина иска да помогне на човечеството, до сега щеше да е решен проблемът със световния глад и безводието. Хора, не на всички паниката им е изпила акъла. Даже на повечето не им е. Достатъчно сме видели и преживели, за да сме наясно, че тия нечовешки напъни за насилствено поголовно ваксиниране целят много други неща, но не и да помогнат на човечеството.
30
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази дебела леля има ли представа какво значи истинска работа? Личи, че пада от Марс.
29
2
 
15
 
! Отговори
До Анонимен 27, преди 2 години
Чужденците не са се изтрепали да идват тук. За единия стикер няма да се помръднат дори. А хората, които са запазили здравия си разум, ще участват в бойкота на тези заведения. Мисля да разпространим идеята и в чужбина. Лесно ще стане. Не ме плаши на какво ще карам. Аз не съм на тролска заплата, като теб.
28
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 28 : Много ясно че няма да стъпят в такова заведение. Те повече от кварталното капанче едва ли могат да си позволят. Тези заведения не са за всеки.
27
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пука ми! Ще си нося сандвичи. И ще ги ям на пейката пред заведенията със стикери. Ми то и там доброволно се влиза, нали?
26
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 23 : Утре като им скръцне със зъби някоя руска или западна агенция и им каже че няма да им праща туристи ако нямат стикери и темата ще стане интересна. Да видиш как ще изхвърлят всички дето не искат да се ваксинират, и отворковци като теб включително. Дори ваксинираните ще са привилегировани с по-добри договори защото ще са рядкост, а ти ще караш на хляб и вода докато ти дойде акъла.
25
0
 
8
 
! Отговори
Весело прионче преди 2 години
"Доброволно " де, знаем, само тези, които искат да останат на работа, останалите не ги караме! Играта е прозрачна! И нагласена! А защо би било от каквото и значение за ВАКСИНИРАНИТЕ ТУРИСТИ не смея и да питам! В нито една част от КОВИД-религията няма никакъв смисъл и логика.. Само "вярвам" и "слушам" знаят ковиNPCтата