"100% ваксинирани" за обектите в туризма? Да, но доброволно

Със стикерите министерството насърчавало усилията за грижа за здравето
53
"100% ваксинирани" за обектите в туризма? Да, но доброволно
Снимка: БГНЕС

Ваксинирането е напълно доброволен процес и никога пред работодателите в туризма не е било поставяно изискване или условието задължително да ваксинират своя персонал, както и да оказват натиск от всякакъв характер в тази посока.

Това заявяват от Министерството на туризма във връзка с инициативата им да поставят стикери "100 ваксинирани" върху туристически обекти.

Още по темата
В същото време Министерството на туризма насърчава усилията на всички представители на туристическия бизнес, които подхождат с грижа за здравето на своя персонал и на своите клиенти, които ползват туристическа услуга, за да подсигурят безопасна ваканция и да утвърдят името на България като сигурна дестинация.

От ведомството напомнят, че при избора си на дестинация туристите вземат под внимание два показателя – ниво на заболеваемостта и ниво на ваксинирани в страната.

Министерството на туризма продължава солидарно да подкрепя усилията на Министерството на здравеопазването, ясно и последователно, следвайки политиката на България и кабинета, както и утвърждавайки световните практики в стремежа да бъде сложен край на пандемията с COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, много *** народ!!! Страхливци
23
1
 
10
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
А някой лев отгоре за персонала обач е е тема ТАБУ,за министърката и хотелиерчетата
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А пробвайте със стикерите, смешници! Пробвайте пък да видим! Заведенията ви ще са по-празни и от април миналата година! Искате ли да биете една плоба? А? Кого плашите? Кого се опитвате да изнасилвате? Много я прекалихте май. Освен със заплахи и от позицията на някаква, макар и твърде спорна, сила, можете ли по друг начин да комуникирате? На насилието мисля да отговорим с насилие - тотален бойкот на всеки стикер! Аз мога и до края на живота си да не стъпя в замедение или хотел. Много сме такива!
21
1
 
13
 
! Отговори
До ей 18 преди 2 години
Оправи си речника. Ти преди ваксината ли бе така безнадеждно глупав или едва следкато те набодоха изпорстя? Не се отчайвай - нормална последица е.
20
1
 
6
 
! Отговори
Шопа преди 2 години
И аз ги бойконтирам тия. Стоим си дома и не им носим кюлчета.
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що за оксиморон? Що за простащина? Що за фашизъм? Що за геноцид? "100% ваксинирани" за обектите в туризма? Да, но доброволно" - едното изключва автоматично другото. Болшинството от хората не желаят да участват в биологичните опити, наречени "ваксиниране против ковид". Как ще ги намерите тези 100% ваксинирани? Знаете ли как се намира въобще персонал, бе, некадърни лежачи, които разчитат само на сигурни бюджетни заплати?
18
2
 
15
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
Кракът ми няма да стъпи в обект с тези стикери . Дошло е време разделно.
17
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Влизането в заведение е също доброволно. Не влизам в заведение, хотел или магазин, маркирани със стикер за ваксиниран персонал! Това значи, че индиректно участвам в гнусната акция по насилие за участие в медицински експерименти на този персонал! Не съм фашист. Не мога да си позволя такова нещо!
16
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво подскачате, доброволно е.
15
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стикери? Ако почнете да ми се правите на поредните фашаги, в заведение със стикер "ваксиниран персонал" няма да стъпя! И не само аз! Не съм куче, че да ме дресирате! От къде - накъде ще сепоставят лепенки за това кой ваксиниран и кой- не, след като никой не е длъжен да се подлага на медицинския експеримент, който върви в момента?! БОЙКОТ НА СТИКЕРИТЕ! Знаете ли колко последователи ще намеря за нула време? Опитайте само!
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На роднина, която работи в ресторант на морето, й плащат т.нар. "зимна заплата" - застраховка за работодателя й, че от май месец до октомври следващата година пак ще работи при него. Ха, познайте, дали работодателите са на сметка да плашат персонал? Ясно е, че няма да стане така, ами отваряйте кебапчийницата и дарявайте по обяд на ваксиниран, поне няколко маймуни с трици да изловите. *** май не останаха.
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
100% доброволно няма и на теория само във комунизма и фашизма
12
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В ресторантите реват на умряло за персонал. Мислите ли, че някой ще се сецне и ще тръгне да се трови зорлем, щот някой решил да се прави на интересен и да заплашва? У нас дереджето с кадрите е страшно в почти всеки отрасъл, извън бюджетните лежачи. Няма никого да стреснете с поредния си опит за насилствена кас*трация.
11
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз, като турист, въобще не се вълнувам дали ми сервира ваксиниран, преболедувал или никога не боледувал от ковид. Всеки може да разнася вирус. Всеки може да ме зарази. Тъй като не сепритеснявам точно от ковид - това ми е последната грижа. Не сме спирали да ходим по хотели, СПА и заведения, освен когато не са бивали насилствено затворени.
10
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха-ха-ха! Без друго за рабжота в БГ-туризма у нас кадрите са кът, оставя и да ги насилвате да се ваксинират. Съвсем няма да намерите! Естествено, че ще доброволно. Иначе ще си сервирате и готвите, ще сиоправяте легла и ще пери сами, господа и дами ресторантьори и хотелиери!
9
24
 
5
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
Ако искат да вземат парите на туристите ще се ваксинират. Ако някой от персонала не ще - ще го сменят. И най-добре да им спрат помощите ако нямат 100% ваксинирани
8
14
 
2
 
! Отговори
Свен преди 2 години
Ако това им е демо версията на "на Радев хората" тръпнем какво ще ни се стовари като вземат властта.
7
6
 
9
 
! Отговори
Друг Помнещ преди 2 години
Комунистически номерца.
6
2
 
29
 
! Отговори
Аман преди 2 години
ДНЕШНИТЕ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ФИРМИ НАДМИНАХА МЕНГЕЛЕ И ХИТЛЕР
5
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ти дават "избор" в който единият вариант е гладна смърт, всъщност не ти дават избор.