Битка за туристи: Хотелиери се надпреварват с примамливи оферти

Колко ще ни струва почивката това лято?
206
Битка за туристи: Хотелиери се надпреварват с примамливи оферти
Снимка: БГНЕС

Битката в туризма започна още в началото на сезона. За да привличат повече посетители, тур агенции и хотелиери предлагат всевъзможни бонуси и отстъпки. Повече нощувки на цената на по-малко, безплатни атракции, безплатни чадъри и шезлонги са само част от атрактивните предложения.

Още по темата

Сезонът започна и с примамливи цени на нощувките. До два пъти по-евтино би ни излязла почивката по родното Черноморие този месец, отколкото в разгара на сезона – през юли и август.

Колко ще ни струва морето в началото на сезона – при нас и при съседите? Офертите за евтино море в началото на сезона това лято започнаха още в края на май. Без да чакат най-горещите дни повечето хотелиери в Слънчев бряг обявиха атрактивни пакети за почивка през юни.

"Имаме специална отстъпка в момента за нашите клиенти от България и не само – минус 20 % през целия юни месец. Като цените за юни започват от 70-75 лв. на човек на база ол инклузив и ултра ол инклузив", заяви Баяр Бекир, маркетинг мениджър на верига хотели в Слънчев бряг пред Нова телевизия.

След слабия сезон миналото лято – сега в битката за всеки клиент хотелиерите засипват туристите с всякакви
атрактивни предложения.
 
"Тази година сме се насочили към семейния туризъм – в нашите хотели имаме специален пакет – при двама възрастни – 2 деца до 12 г. се настаняват безплатно.  Специално за нашите гости с деца подготвили сме изненади – вкл. имаме и детски луна парк в един от нашите хотели – с батут, с бънджита и с водни лодки", посочва Бекир.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още по темата: мореплажХОТЕЛпочивка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
2
 
23
 
! Отговори
стар гларус преди 2 години
Спомени за цял живот даваше морето... Сега е едно голямо нищо!
123
2
 
5
 
! Отговори
пенсионер преди 2 години
Добри парици си правехме през сезона- допълнителни доходи към заплати и пенсии.
122
1
 
6
 
! Отговори
частните квартири преди 2 години
Какво ще стане с поминъка на местните рибари и построените от тух 2-3 ката къщи?За сведение при соца през активния сезон имаше по няколко акции за часни квартири.Обслужващият персонал освобождаваше общежитията и го извозваха в околните села
121
0
 
5
 
! Отговори
туристите преди 2 години
У тях ся парите а у нас хотелите без пари.
120
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма нормален българин, който да почива на българското море. Какво изобщо коментираме?!
119
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да фалират, всички хотелиери да фалират. Така ще е най-добре за България.
118
3
 
16
 
! Отговори
късно е чадо, преди 2 години
Черноморието пожълтя и замириса! През соца ухаеше на вносна козметика и цигари.
117
2
 
5
 
! Отговори
пред врати на адема! преди 2 години
ОСТАВИ ВСЯКАКВА НАДЕЖДА!...
116
4
 
5
 
! Отговори
морски преди 2 години
До Врачанка има и оферти с миналогодишни цени, но стаята няма изглед към морето, а това искат всички.За сметка на това има вана, но байганьовеца иска да е на първа линия 1:1 със морето, но да е еФФтино ...нали е тарикат?!?!
115
3
 
32
 
! Отговори
Врачанка преди 2 години
Като гледам , че цените са с 50% отгоре от миналата година се чудя какви са им примамливите оферти
114
14
 
4
 
! Отговори
Мен-чети внимателно преди 2 години
Евтино може да е по реклами, но мноого от вас се пазарят за суперевтино, имат космически претенции, както един дето искаше да му върнат парите заради облачно време.Викнаха един гард - оня се ньака прав.Взе жена си под ръка и ВЕДНАГА спря да се прави на мъж.Още щом кажете "ама не може ли"...ясно е какво искате.
113
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко пъти да обяснявам, че от съдия, мутра и нотариус хотелиер не се става, ама на сите съдебна власт с по хотелче по бетон.ком-а и чака дивиденти. Са ше чекате само багерите и пръшта у трътката. Честито ве!
112
15
 
2
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 2 години
до До от СТАРИЯ НЕСЕБЪР Нямам нищо против възпитаните хора, дори ШОПИ.И аз се старая с добро, по законния път да викам паяка.Имам обаче много лyди съседи, които ще ви спукат гумите напр.После, ако пак се отваряте - главите.Шоп турист - пишмантурист!Носите стока дето никой няма да я купи, дори с 1% печалба да я продавам.Смятате така престоя да ви излезе без пари.Айде бегайте бЕЕ!Със автобуси идват организирани туристи, които знаят какво искат.Плащаш - ПОЛУЧАВАШ !!
111
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Альо хотелиерчетата нале ви казах преди два месеца кво ше прайте с дедовия съдран крачол?! Е честито де, загрявайте устнички и пускате примоцийки за фул панцион.
110
0
 
16
 
! Отговори
Бизнеса преди всичко преди 2 години
Всичко е в полза на бизнеса хотелиери, ресторантьори, казина, клубове - ще фалират обикновените работещи за жълти стотинки хора. За простите хора ще има високи данъци и дългове да плащат докато бизнеса си натрупва печалби и събира бонуси и държавни помощи.
109
4
 
10
 
! Отговори
Мен преди 2 години
До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРДа те цитирам "евтино качествено няма". Нашето море от много години има репутацията и даже се рекламира като НАЙ-ЕВТИНАТА морска дестинация.
108
0
 
24
 
! Отговори
... преди 2 години
И без ковид цените ви са ненормални за стандарите на България и това което предлагате масово
107
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи, както се бориме здравеопазването да е достъпно за всички, трябва и за почивката да е така. Но... уви сме в други възприятия.
106
0
 
20
 
! Отговори
верно преди 2 години
господин маркетинг меринжея на хотела да прочете коментарчетата на Айтос-окръг "гражданите" и да разбере защо нормалните хора избягват бетономорието. иначе благодарим за екстрите като батут, детски кът и детски столчета в ресторанта (наистина все такива за които си струва да дойде турист)
105
0
 
21
 
! Отговори
Алчни и Яростни преди 2 години
Такива бонуси, помощи, привилегии, фондове, данъчни облекчения и беззаконие на всичко това се радва мутренският бизнес.