Битка за туристи: Хотелиери се надпреварват с примамливи оферти

Колко ще ни струва почивката това лято?
206
Битка за туристи: Хотелиери се надпреварват с примамливи оферти
Снимка: БГНЕС

Битката в туризма започна още в началото на сезона. За да привличат повече посетители, тур агенции и хотелиери предлагат всевъзможни бонуси и отстъпки. Повече нощувки на цената на по-малко, безплатни атракции, безплатни чадъри и шезлонги са само част от атрактивните предложения.

Още по темата

Сезонът започна и с примамливи цени на нощувките. До два пъти по-евтино би ни излязла почивката по родното Черноморие този месец, отколкото в разгара на сезона – през юли и август.

Колко ще ни струва морето в началото на сезона – при нас и при съседите? Офертите за евтино море в началото на сезона това лято започнаха още в края на май. Без да чакат най-горещите дни повечето хотелиери в Слънчев бряг обявиха атрактивни пакети за почивка през юни.

"Имаме специална отстъпка в момента за нашите клиенти от България и не само – минус 20 % през целия юни месец. Като цените за юни започват от 70-75 лв. на човек на база ол инклузив и ултра ол инклузив", заяви Баяр Бекир, маркетинг мениджър на верига хотели в Слънчев бряг пред Нова телевизия.

След слабия сезон миналото лято – сега в битката за всеки клиент хотелиерите засипват туристите с всякакви
атрактивни предложения.
 
"Тази година сме се насочили към семейния туризъм – в нашите хотели имаме специален пакет – при двама възрастни – 2 деца до 12 г. се настаняват безплатно.  Специално за нашите гости с деца подготвили сме изненади – вкл. имаме и детски луна парк в един от нашите хотели – с батут, с бънджита и с водни лодки", посочва Бекир.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още по темата: мореплажХОТЕЛпочивка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
6
 
16
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
Всички, които коментират тук Гърция, колко било готино, чисто и т.н. си набиват автоматично автогол, защото една голяма част от нашите *** и простаци, решават да посетят южната ни съседка. Съответно почивката на нормалните хора се разваля и отново се чувстват изолирани, заобиколени от рогачи с домати, краставици, домашна ракия, булсатком, чалга, миризми и шум...
63
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евввааал съм ви у хотелите,в Созопол за 20лв частна квартирка,сам в стая,на голямо лего ,телевизорче,хладилник всичко си има,друго не ми трябва.
62
1
 
8
 
! Отговори
РусенецЪ до 93 преди 2 години
От Черна Гора до Хърватската ривиера ми е час път. Но за Албания подкрепям - чувам много добри неща за цялостна почивка там.
61
1
 
25
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Само да питам още ли са така масови рекламите по нашето море на лекарства за разстройство? Преди време едни познати с аптека в лозенец ми казаха че за един месец продават лекарства за разтройство по морето колкото за цяла година в софия във всичките им аптеки. Сигурно е заради чистата вода и прясната храна.
60
4
 
20
 
! Отговори
Патриотизъм??? преди 2 години
Целият патриотизъм ми се изпари още преди 9 год, когато с детето 2 дни бяхме на системи в Бургас след "почивка" в Созопол. Още на втория ден в 4**** хотел се прехвърлихме в болницата.НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!Само в Гърция-никога сме нямали проблеми, идеална почивка.
59
3
 
18
 
! Отговори
РусенецЪ преди 2 години
Гърция вече ни е позната. Тази година за втора година сме за две седмици в Черна Гора. Вярно, че ми идва по далечко, но си заслужава всяка секунда път! Къщичка под наем в планината ни е точно 35 едро на вечер за цялото семейство. А къщичката както е в планината е на 8-10 минути път с колата до плажа на Будва. Красиво, чисто, може би 25% по ниски цени в магазините. Препоръчвам силно!
58
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.
57
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 96Стига си блял бе ***.Не разбра ли че никой не говори за скъпо и евтино а за качество?
56
0
 
7
 
! Отговори
хахахаха преди 2 години
Вие това вервате ли си? Хахахаха...
55
3
 
11
 
! Отговори
Море=Болница преди 2 години
Като тръгваш към нашето море, все едно се тръгва към болница- половината багаж са хапчета. А уж отиваш на почивка?!Благодаря ,но не.
54
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 86Местните са наясно, малко ли софиянци станаха собственици на хотели :)) Против са, но нали Софето е столица, нема оплакване :) Сега положението е 50/50, софиянци и местни мутри, играят заедно :)
53
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някакви пингвини тука се опитват да го избиват на патриотизъм, говорят за предатели... Същите тия патриот чета обаче харчат паричките изпратени им от роднини миещи тоалетни в други държави, тоест от такива които не плащат данъци в България и с нищо не допринасят за бг икономиката. Та сега тия същите патриоти ли са или не са, м?
52
0
 
26
 
! Отговори
??? преди 2 години
Нашите така и не разбраха, че туризъм е сложен бизнес, учи се години и да работи тази микроикономика трябват висококвалифицирани кадри/у нас ги няма или не се допускат до управление/с бизнеспланове години напред.ТОВА НЕ Е ЗА МУТРЕНСКИЯ МОЗЪК С ЕДНА ГЪНКА!!!Ако не срутят всичко до основи, въобще да не чакат възраждане.
51
5
 
12
 
! Отговори
Оффф преди 2 години
Сигурно от повече от 10 години не съм стъпвал на хотел. Все още тук там има по някое диво плажче. Преносимата баня си я изграждам за 20 минути. Още 30 минути да се изкопае тоалетна /традиция е когато си тръгваме да бодваме по дръвче отгоре, кеф си е след години да видиш какво дървище е станало/, две палатки, къмпинг оборудване, 15 минути дневно да изхвърлиш чувала с отпадъците и да заредиш храна и вода. Семейство с две деца ни струва 1000 лева за месец почивка заедно с пътя.
50
1
 
10
 
! Отговори
:) преди 2 години
Само не разбрах дали ще раздават памперси на децата преди ползване на батута, че като знам какви храни предлагат по черноморието, не ми се ще да си представям картината...
49
1
 
4
 
! Отговори
Gryk преди 2 години
До МЯРКА:И какво си мислиш, че ще тръгнат да се къпят във фекалните ви води ли? По-скоро ще оставят доматите да втасат и вие ще ги продадете на алл инклузива, а пък те ще си направят почивка пак, но с 1 ден по-кратка.
48
0
 
24
 
! Отговори
О, НЕ НЕ НЕ преди 2 години
А ,не-мерси ,но НЕ!!! Шум, мръсотия, лошо обслужване,бетон, ужасна храна- това си е мазохизъм.А да не се забравя +една чанта лекарства, все едно ,че идва втора ужасяваща пандемия.От години ходим само в Гърция и Турция-ще дам 10 пъти повече пари ,но искам качество и истинска почивка
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 78Нещо се опита да кажеш ли?Пробвай пак че това малко т ъпо ти се получи. Бееее.
46
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баси и отстъпката 20% и 70-75 лв на човек на места със съмнителна чистота, лоша храна и неадекватно обслужване от персонал, който говори на диалект и не му се разбират думите...Направо съм потресена от щастие, че българският хотелиер изключително щедро нема да зима кинти за деца под 12 години и даже и по един батут ще им фърли (ся той ще се плаща сигурно 20 лв за 5 мин)...Тея от умствени смущения ли страдат се питам...
45
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Би трябвало местните да са най-против срещу презастрояването по морето,защото този бетон ги завлеча тях в морето.А то е точно обратното.