Петко Петков със запис как купува пури и ром

Нито той, нито Пламен Узунов имали притеснения да се срещнат
118
Петко Петков със запис как купува пури и ром

Пет дни след разпространения видеозапис с президентския секретар Пламен Узунов, другият участник в клипа - бившият митничар Петко Петков, предостави на Bulgaria ON AIR нови кадри. На тях се вижда, че малко преди срещата с президентския секретар в столичен ресторант, Петков купува уиски и пури за Пламен Узунов.

В предоставените на Bulgaria ON AIR  кадри се вижда, че в 13 часа и 44 минути на 19 май, Петко Петков влиза в магазин за алкохол и цигари. Той избира ром и пури, които продавачът поставя в хартиен плик – подобен на този, който се вижда на разпространените от сайта "Афера" кадри, заснети в столичен ресторант.

"Нито г-н Узунов, нито аз имахме притеснение да се срещнем публично в този ресторант, още повече, че на съседна маса седеше депутатът от ГЕРБ Делян Добрев", каза Петко Петков.

"Малко преди това посетих магазин за алкохол, където избрах чисто мъжки подарък – бутилка ром и пури, които продавачът постави в познатата на цяла България торбичка", допълва още Петков.

На кадрите, предоставени от Петков ясно се вижда, че след направения избор на покупка, той плаща с дебитна карта, поръчва си кафе и напуска магазина пет минути по-късно в 13 ч и 49 минути.

Петков определи разразилия се скандал в последните дни като атака срещу президентската институция. И уточнява, че поводът за срещата му с Узунов и подарения плик е израз на неговата благодарност към президентския съветник.

Петков разказва, че преди време е помолил Пламен Узунов за помощ, тъй като се е нуждаел от трансплантация на черен дроб. Президентският съветник го свърза с наш сънародник в чужбина, който го насочва към клиника в Швейцария, в която е извършена животоспасяваща операция.

На този етап службите не проверяват записа, на който съветникът на президента Пламен Узунов е заснет да взима плик с неизвестно съдържание от бившия митничар Петко Петков.

"На този етап няма проверка на видеото с плика. Ясно и точно казано", подчерта заместник-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов.

Петков уточнява, че разполага с касовия бон и извлечението от дебитната карта, с която е заплатил и е готов да ги предостави на компетентните органи при необходимост.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
2
 
! Отговори
бай Иван преди 2 години
Митничар,дори и бивш,никога не са се бъркали да купуват алкохол и пури.Всеки митничар може магазин да отвори от събраните " подаръци" от рекетирани преминаващи през границата.
92
0
 
3
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Комунистите взеха власта с пигром и се готвят да маниполират изборите,че едни записи и превод ли няма да нагласят!?
91
0
 
3
 
! Отговори
Ууууу преди 2 години
Айде стига глупости, а ще има ли запис как след като е купил ром и пури в колата си е добавил и белия плик с пачките в големия. Писания за наивници.
90
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
стига сте плюли кога подкупваха и получаваха подкупи и рушвети ГЕРБ не ревахте. 560 МЛР. ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СУБСИДИИ СА МИ МИНАЛИ ПРЕЗ РЪЦЕТЕ НА ГЕРБ. КЪДЕ СА ПАРИТЕ И КАКВО ИМА НАСРЕЩА РАЗНЕБИТЕНИ МАГИСТРАЛИ, ПРАЗНИ ЯЗОВИРИ А ДА ВИЖ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО ОТ ХОТЕЛИ ЯЙЦЕ ДА ХВЪРЛИШ НЯМА КЪДЕ ДА ПАДНЕ АМИ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО МИЛИАРДИ КРАДЕНИ.
89
3
 
9
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Отдавна чакам оставката на П. У. -Хитлера......Но президентът ни е резидент, така че нищо добро не ни се пише.
88
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 92 "Дори и пакет дъвки да има вътре пак е подкуп. Даже няма да споменавам абсурдното държание по време на далаверата." Това е абсолютно вярно, но "новите" подкупите ги мислят за нещо естествено, да не говорим пък едрите такива.
87
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори и пакет дъвки да има вътре пак е подкуп. Даже няма да споменавам абсурдното държание по време на далаверата.
86
5
 
23
 
! Отговори
КАДЕ СТЕ бе ЧАЛГАРИ преди 2 години
Защо мълчите като пукали ...??? НАЛИ ИСКАХТЕ промяна къде е тя ??? Или събрахте пари от протестите за почивка на море ????
85
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев ако искаш поне малко да покажеш че не си корумпиран, уволни Пламен Узунов и хората назначени от Петко Петков с ваша помощ в митниците. Поне веднъж в живота си бъди мъж. Ама май не ти стиска защото Пламен Узунов ти знае всичките бакии.
84
3
 
17
 
! Отговори
ЕХАА преди 2 години
ПЕТКО ....КАК СПИШ СПОКОЙНО , ТИ СИ СВИКНАЛ НАЛИ ТЪЙ ДА КОПУВАШ ПУРИ И АЛКОХОЛ ....НО ЗАЩО ПИШЕШ ЛИСТЧЕТА И ОСТАВЯШ ТЕЛЕФОНА НА ДРУГО МЯСТО ???? НАЛИ СТЕ ПРИЯТЕЛИ И НЯМА ТАЙНИ ?????
83
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След тоя комедиен филм Радев съвсем ми падна в очите.
82
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе какъв ром, какви пури. Хубаво имало ром и пури. Искат да ни уверят, че нямало нищо незаконно. Защо тогава цялата тая конспирация с криене на телефони и разговори написани на нистчета. Тия съвсем ни взимат за будали.
81
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков засне видео, режисирано откапутите, от ДСсъвенниците в президентството. Видеото е по идея на руския *** Радев, който изказа специални благодарности на всички участници.
80
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е, когато се подаряват ром и пури за "мъжка постъпка" се води кореспонденция на списани на ръка листчета и телефоните настрани, за да не стане ясно колко голям "мъж" е Узунов .... или неговия шеф. Ако тоя народ и след такива доказателства не си направи изводите, бягайте от тая държава ... не ви чака нищо добро.
79
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така, този запис от магазина не доказва абсолютно нищо, дори може да е купил тези неща като алиби, защото не се вижда какво точно дава на Узунов. НО възниква въпроса как един държавен служител има средства да си плати за чернодробна трансплантация в Швейцария, където цените за това се движат около 350-380 000 шв. франка, а после има редовни контроли на всеки 6 мес.които се плащат допълнително. Откъде има този поне половин милион шв франка?
78
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 79 Няма такива доказателства. Затова ДС е спретнало най-елементарното обяснение: не че се интересуват дали хората му вярват де, на тях зора им е да ги отминат последиците.
77
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То ако имаше само ром и пури в торбата Пламен Узунов след като погледна в нея щеше да му я надене на главата на Петко Петков. То бяха писаници по листчета, то бяха криене на телефони на 5 метра от масата, абе 100%-това корупция на две закоравели корумпета от бандата на Радев.
76
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 77 Ами, какво чакате, викайте го. Такива като теб понеже сте толкова корумпирани в начина на мислене дори не виждате нищо нередно в "обяснението" на държавен служител, че "порадарява" подаръци на друг такъв: в нормалните държави това е строго регламентирано, а такива подаръци са директна причина за уволнение. Да не говорим за това дали наистина това е имало в тоя плик. Изобщо сте жива трагедия, а щяхте да сте "Новото начало".
75
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хммм, кое е доказателството, че това е същият плик, който получи Узунов в пицария? И че бутилката и парите, са закупени в същия ден? В този магазин Петков дори е облечен в друго, по-късо и по-тъмно яке, от това, в пицария. И дали, към бутилката и пурите, не е добавил и някоя пачка.
74
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 75 A Борисов на полиграф кога ?