Янев и Заев ще разговорят утре по двустранните въпроси

Официална делегация от РСМ ще бъде на посещение в България
60
Янев и Заев ще разговорят утре по двустранните въпроси
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Стефан Янев съобщи, че утре у нас ще бъде на посещение официална делегация от Северна Македония, водена от премиера Зоран Заев.

"Ще проведем надявам се разговори и в общата политическа картина, и в дълбочина и конкретика, в търсене на подходящи решения в интерес на народите на двете страни", каза премиерът в началото на редовното заседание на правителството.

По думите му въпросите, които ще бъдат разгледани, са от особена важност за двете страни.

Надявам се практическите стъпки, които можем да направим между двете правителства, да намерят по-късно отражение в позиция, която ще бъде разгледана в българския парламент и да се търси дълготрайно решение в интерес на европейската интеграция и перспектива на всички страни от Западните Балкани, каза още Стефан Янев.

По думите му богатото съдържание на дневния ред на заседанието днес е доказателство, че се търсят решения на важни и неотложни въпроси.

Ще търсим този позитивизъм, за който говорим, за да избегнем негативния тренд да показваме само недостатъци на това, което сме заварили, каза премиерът.


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
Прожектор преди 1 месец
Вдигане на ветото единствено ако Скопие ратифицира договор за официално осъждане на сърбоюгославската комунистическа идеология на отродяване от, противопоставяне на и омраза към българския народ, история и култура !
57
0
 
8
 
! Отговори
Стамболов преди 1 месец
След като Заев обиколи почти всички държави, за да ги дезинфирмира и настройва за натиск над България и се убеди, че номерата му не минават, сега с какви очи идва отново да ни уверява в "честните" си намерения ?Лицемерно селянче !
56
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А Великият ГешефТ какво ще каже за новия Матю Харев:::: Делян Добрев е същинска Мата Хари в панталони! Бившият министър на хунтата излъгал, че е полицай от Шесто РПУ, за да гепи записите на срещата между Пламен Узунов и Петко Петков в софийската пицария Виктория, научи Narod.bg. Записът от срещата между секретаря на президента по правни въпроси и антикорупция Узунов и бившия шеф на столичната митница Петков, е бил предоставен на хора, представили се за ченгета от Шесто районно полицейско управление, които работели по сигнал за престъпление.
55
2
 
4
 
! Отговори
1 преди 1 месец
До до СТРАНДЖАТА,лично тиквата ,е засадил с райграс,"ремонтираните"язовири,да можеМинистър Петков,да си направи селфи,край "пълния "язовир,според тиквата,даже и снимка показа,от 31.05.само не се знае коя година ,е правена снимката.
54
4
 
3
 
! Отговори
1 преди 1 месец
До Ще се поздравят,може да е заек,но не и тиква.
53
4
 
2
 
! Отговори
1 преди 1 месец
До Ще се поздравят,братята Найденови,се надяваха тиквата,да ги спаси,след като свидетелстваха,срещу Божков,но уви,сега се чака новия списък от хамериканците,като в него,ще фигурира и б.м.б.,той мисли,че ще му се размине.
52
5
 
6
 
! Отговори
Ще се поздравят преди 1 месец
З. Заев: Язе сум Зоран Заев, драго ми е! Стефчо Янев: И на мен мие драго, аз пък съм още заек.
51
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В интерес на истина Радев е човек на американците, а не на руснаците! Точно защото се разбра с американците, гербавите повече няма да видят власт никога! На троловете им като Странджата, това ще им е най-трудно да го преглътнат - че американците си избраха Радев, пред техния бандит с джипката
50
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това правителство ежедневно доказва, че трябва да остане поне още четери години, то е пълен контраст на предишната мутренската власт
49
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Янев и Радев да внимават в картинката. Да не ги отсвирим на бърза ръка.
48
7
 
5
 
! Отговори
Брей, преди 1 месец
толкова години да се нагласяш на американците, пък те да вземат, че да са против корупцията и злоупотребите и да те ударят с Магнитски...Тц, тц, тц. Язък за герб!
47
1
 
7
 
! Отговори
до СТРАНДЖАТА преди 1 месец
То до 11 юли не остана много време! Пак ще си говорим/пишем. Е, ако в пандиза има свободен достъп до нет!!!
46
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ФИГУРАНТА НА ФИГУРАНТА ЩЕ ГОВОРИ РУСКИ ГЛУПОСТИ НА МАКЕДОНСКИЯ ПРЕМИЕР.
45
4
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 месец
Радев отива при КТБ при своите спонсори
44
5
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 месец
До до СТРАНДЖАТАДА, ВИДЯ СЕ. КОРУМПИРАН Е РАДЕВ, БСП И РУСОФИЛИТЕ. ТОЗИ ПЪТ ЩЕ СА В ПАНДЕЛАТА! НО НЕ ТУК, А В СИБИР.
43
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До до СТРАНДЖАТАСАМО РУСОФИЛИТЕ СЪС СПЕЦИАЛНИ КОРУПЦИОННИ ПОТРЕБНОСТИ СА ПРОТИВ ГЕРБ
42
4
 
5
 
! Отговори
до СТРАНДЖАТА преди 1 месец
То се видя кой е корумпиран! Далаверите с БВР и язовирите са само хилядна част от това, което предстои да се разкрие! Тоя път вече ще е пандела!
41
4
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 месец
До до СТРАНДЖАТАГЕРБ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ, И ТРЯБВА ДА СИ СЪС СПЕЦИАЛНИ КОРУПЦИОННИ ПОТРЕБНОСТИ ЗА ДА ОТРИЧАШ ТОВА.
40
6
 
4
 
! Отговори
до СТРАНДЖАТА преди 1 месец
Човек трябва да е със специални потребности, за да се заблуждава, че ГЕРБ ще се върнат на власт. Не само, че това няма да се случи, но висшият и средният им ешелон са бъдещи затворници. Този път разминаване няма да има. След като и американците вдигнаха ръце от тях - да се стягат. При бай някой си. За надзирател иде реч!
39
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ФИГУРАНТА НА ФИГУРАНТА НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО СЕ СРЕЩА С ПРЕМИЕРА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ЗА ДА МУ ГОВОРИ РУСКИ ГЛУПОСТИ.