Борисов: Целта съм аз, това е голям сценарий!

Бившият премиер заяви, че се разиграва цирк с разпитите в МВР
Обновена: 18 юни 2021 15:03 | 18 юни 2021 13:34, Веселина Йорданова
768

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че самият той е целта на разпитите на бивши прокурори и следователи от днес сутринта в МВР.

"Поразучих малко, защото те подписват декларация, че няма да разпространяват. Става въпрос за някакъв сигнал от 2009 г. Нито го познавам тоя човек, нито го знам. То се оказа, че е от друг човек сега, защото този, за който твърдяха от началото, работи в одита на Министерство на здравеопазването. Той е член от много години. А някой чул, бил уволнен някога през 2009 г. и аз трябва да си спомня някой дали е идвал през 2009 г. при мен. Сега разиграват целия тоя цирк, целия този панаир, не срещу прокурори, следователи или бизнесмени, целта съм аз", обясни Борисов по време на брифинг в центарлата на ГЕРБ, на който се появи неочаквано по средата.

В началото на месеца служебният вътрешен министър Бойко Рашков разказа, че Борисов оказал натиск върху следовател по дело, за да спаси свой министър от влизане в затвора. Случаят бил от 2009 г.,

Това е началото и края на един голям сценарий, ядоса се Борисов.

Източиха язовир, за да се снимат, като им виждам конспирациите как работят, какво им е мисленето... Колко време мина, къде е Планът за възстановяване, попита още той.

Според него служебното правителство е провалило ваксинацията и ни чака изолация от другите страни.

Борисов коментира и че има поголовна чистка навсякъде, а голяма част от сменените не са от ГЕРБ.

На Слави Трифонов му стискам палци и да поемат отговорност, каза Борисов, според когото това означава Трифонов да стане премиер, ако ИТН спечели изборите, а не да гледа отстрани.

Борисов пожела здраве и на президента Румен Радев, който днес има рожден ден, както го желаел на всеки българин.


768
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
677
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Просто не трябваше да управлявате 3 мандата, г-н експремиер, а Вие се борите и за 4-и мандат. След втория мандат времето тече обратно, в смисъл СРЕЩУ ТОЗИ, дръзнал да се прави на Т.Живков. Правилото е 1-и и 2-и мандат управляващият се грижи за хората, третият "приватизира" в смисъл краде за себе си. на 4-ия вече смята, че е Тато и винаги губи. Можеше да починете един мандат и сетне отново надпревара. Това го знае всеки нормален човек, но къде у пожарникар толкова ум?
676
0
 
3
 
! Отговори
Федотов преди 1 месец
Следствие,прокуратура,съд,затвор,това е пътя на олигарсите обзскървили държавицата ни.Там трябва да са и прокурорите,охранените "чеда" на България,прикривали огромните кражби на лай..рите от т. нар. високи етажи на управлението ни.
675
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тя целта е видима с просто око. Само се чудя що за г,а,д. ина трябва да си, за да участваш в сценарий ала 1944 година
674
0
 
3
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Борисов, престани да се правиш на Людовик Шестнайсти: Държавата - това съм аз! На всички е ясно, че имаш мания за величие. Първо, не си Людовик ХV, и второ - не сме 17-ти век, а 21-век!
673
1
 
2
 
! Отговори
Чуй! преди 1 месец
Целта не си ти, целта са парите, които се очакват, но до тях се стига през твоя политически труп! Ти носиш вината на прекаленото "аз" и с това изложи на риск съдбата на държавата! Работиш много и си всеотдаен, но егоцентрозмът ти пречи и създава врагове. Гледай Славчшои и ще видиш себе си! Жалко, че направи много, но рискуваш ориентацията на страната! Промени си маниерите! Другото те обрича на самота, а това, което може да дойде ще е фатално за страната ни!
672
4
 
4
 
! Отговори
ОНЗИ преди 1 месец
АБЕ ОНЗИ ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ СИ НИКОЙ В ТАЗИ ДЪРЖАВА - ОГРОМНИЯ ВЪНШЕН ДЪЛГ НА БЪЛГАРИЯ Е ОЦЕНКАТАНА ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ !!!!! ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ И ......!!!!
671
6
 
1
 
! Отговори
биоматематика преди 1 месец
АЗ съм и сланината, и кокъла и мисълта, АЗ , да се чете А три, ок. а З до дупка да се чете ЗаТникът е пора която някъде по продължението й има клапа наричанаАнус, а по селата тръДка. Влизането в математическо конвергиране доказва че АЗ е Анузъткойтотрътка
670
7
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 1 месец
Брей,колко много клакьори и лизачи ,зачислени на КОТЛОВА ХРАНА от генералите имало тук ! Простотия до шия!!! Намерили по кого да плюят ?! А вие самите какво сте направили, бре ,освен да ръсите под диктовка измишкьотините си ?! *** !!!
669
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Естествено,че целта си ти.Трябва да се започне от главатаря на мафията и после останалите по веригата.
668
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е ПА ВРЕМЕ Е И БОЙКО ДА СЕ ИЗОКА.ЧОВЕК И ДОБРЕ ДА ЖИВЕЕ ПАК ДО ТУЙ СЕ СТИГА
667
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Самият ти си един голям сценарии, вожде на крадците!!
666
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Диктаторите никога не разбират, когато ги свалят от власт.
665
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре,че Кошлука не прекъсва и европейското да му излъчва несвързаните простотии.
664
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ким Тик Вун така и не разбра,че свърши!
663
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако беше реформирал държавата, нямаше да си цел, ама нали е по-лесно да се краде.
662
9
 
28
 
! Отговори
мишо преди 1 месец
ТОЗИ НЯМА ГРАНИЦИ
661
10
 
31
 
! Отговори
Кики преди 1 месец
Жалък страхливец, самозабравил се нарцис с цъкаща под седалищните части бомба от недоволството на хиляди провалени съдби.Боко жалния позор за ЕС.
660
10
 
35
 
! Отговори
Деян преди 1 месец
Бойко ти така ли не разбра,че България не е царство и ти не си тиквеният и владетел.
659
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Върнете бойко на власт, не се е6авайте със статуквото, всеки път когато някой реши да прави промяна в тази ми3ерна държавица последствията са катастрофални.
658
11
 
33
 
! Отговори
Боко вика.. преди 1 месец
На Боко вечният номер е да вика "Кой ми cрa в гащuте , това е сценарии"