89 деца у нас вече са ваксинирани срещу COVID-19

Те са на възраст между 12 и 15 години
22 юни 2021 12:20, Ния Христова
50
89 деца у нас вече са ваксинирани срещу COVID-19
Снимка: БГНЕС
89 български деца на възраст между 12 и 15 години вече са ваксинирани срещу COVID-19. От Министерството на здравеопазването обявиха, че считано от 3 юни, ваксината на "Пфайзер/ БинТех" вече е позволена да се прилага и на деца над 12 години, предаде Нова тв.
 
Именно от тази дата информацията била налична в кратката характеристика на ваксината, но заради множество постъпили запитвания, се публикува от министерството сега.
 
Ваксинацията ще се осъществява при личните лекари, както и във всички ваксинационни пунктове.
Още по темата
 
Д-р Гергана Николова обяснява, че лекарите нямат въпроси по отношение действието и ефекта на ваксината.
 
"От 3 юни бе променена кратката характеристика на продукта. Производителят казва, че може да се поставя на деца. Това обаче подлежи на решение от властите във всяка държава. Решението на министерството вече е друго и ние можем да започнем ваксинацията на деца", добавя д-р Николова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Честотата на миокардити след ваксината е 0,0055%. Проверих. Нали се сещаш, че без ваксина честотата е по голяма.
36
1
 
5
 
! Отговори
Thalidomide baby преди 2 години
До Анонимен 43 - да, прав си, точно така работи. Рискът да умрат няколкостотин деца и да бъдат трайно увредени хиляди (всичко това напълно безсмислено) е нищо в сравнение с печалбата от милиарди. За справка виж ИСТОРИЯТА
35
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ са ваксинирали вече 4 милиона деца. Израел не знам точно колко. Европа и тя ваксинира. Ако рискът превишаваше ползата, нямаше да го правят.
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Клоуи Джиавази, 12 годишна и успешна тенисистка , се ваксинира и се спаси завинаги от ковигрип. Понеже умря. Боцкайте и вашите деца. Да ги предпазите от безопасна за тях болест чрез доказано смъртоносна експериментална ваксина.
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Десетки хиляди регистрирани умрели, стотици хиляди регистрирани осакатени и разболяни, а още в самото начало на боденето на деца - близо 800 сърдечни заболявания само в САЩ. Кое точно не е ясно, къде е базата данни, за която коментираме? Убийствените експериментални псевдоваксини, които не създават имунитет, а тестовете им приключват през 2023г? Как може никога нищо да не знаете, ковиваксъри? Как живеете така?
32
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква е разликата между 18 годишния и 17 годишния? Какъв ви е проблема? За какви експерименти говорите? Повече от 1 милиард ваксинирани, не ви ли стига базата данни? Да вземем и марсиански да ваксинираме, че да повярвате???
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори продажната античовешка организация СЗО в момента НЕ ПРЕПОРЪЧВА да се инжектират децата с експерименталните вредни псевдоваксини. Може да проверите на сайта им. Но по-добре тичайте да си набодете детето, и дано не получи сърдечно заболяване.
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да... Скоро ще почнат... съвпаденията :|
29
17
 
6
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Браво на децата и родителите :) Има надежда за територията.
28
0
 
1
 
! Отговори
До 19 и 21 преди 2 години
Сарказма ви е много добър, за съжаление доста от хората явно са много глупави за да го видят. По-добре си спестете този му вид исказване, че ще останете неразбани :)
27
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пълно с антиваксъри тука, вероятно са и вегани, но нали е модерно да си ***
26
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои плачевни коментари имат прекалено много плюсове, защото днес.бгто се е продало на дявола. По отношение на това да се ваксинират деца, всеки интелектуално "специален" или да го кажем така - ненапреднал ментално родител с деца ще го направи. Какво умно да се очаква от такива хора.
25
17
 
18
 
! Отговори
Бил Гей преди 2 години
89 български деца вече няма да могат да имат деца! Каква чудесна новина за богоизбрания народ!
24
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Незабавно да се отнемат родителските права на тези, които са го позволили!
23
19
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв изпаднал трябва да си, за да си играеш на руска рулетка с живота на детето си, като го предаваш за опитна мишка на експериментална "ваксина"?!
22
20
 
9
 
! Отговори
к*видиоти цъкащи &qu преди 2 години
Tук настроили алгоритъма да дават на к*видиотите да цъкат минуси на воля, понеже човек първо гледа палците, после решава дали да прочете коментара. Е, по този начин напълно ме убедихте за нелепостта на тези "ваксини-чудо" срещу болест фантом!
21
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шведи, норвежци, финландци, франсета, белгийци, финикийци и прочее западняци са *** - за америкнците вече го знаем - и затова се имунизират масово. Кво да речем за нашенските ИТН гласопУдаватели, те и 100- най-умните фъф фселената. D:
20
25
 
35
 
! Отговори
Не! преди 2 години
Ваксинират се деца за да имат защита срещу вирус, от който нямат нужда от защита. Прочее, родителите със сигурност са неграмотни и не са прочели листовката. Ваксината предпазва само срещу тежко боледуване, не спира заразата и оставаш преносител. Защо по дяволите е всичко това?
19
53
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксината е информационна, дава информация на имунната система, не е вирус. Родителите са го обсъдили с лекаря и са взели решение. Коментарите ви се меко казано неуместни.
18
34
 
10
 
! Отговори
ко видя преди 2 години
89? Явно още не са почнали да обикалят училищата да ваксинират цели класове както по мое време... и това ще стане скоро...