Три българки се удавиха в Рейн, в спасителната акция участвали 160 души

Момичетата на 13, 14 и 17 години от една фамилия
Обновена: 22 юни 2021 08:02 | 22 юни 2021 08:00, Камелия Цветанова
109

Три момичета от една българска фамилия са се удавили в река Рейн в Германия. Инцидентът е станал на 16 юни край град Дуисбург. Момичетата на 13, 14 и 17 години потънали, след като преминаващ кораб направил по-големи вълни, съобщи Bulgaria ON AIR.

Спасителните екипи са извадили най-голямото 17-годишно момиче, но реанимационните им действия не дали резултат и то е починало. В акцията по издирването на другите две деца са участвали над 160 спасители, полицаи, пожарникари.

Извършено е претърсване на реката с катери и водолазни екипи. В операцията са се включили и хеликоптери, но без резултат. Телата на двете момчета са открити едва в неделя след като изплували в холандската част на река Рейн.

Назначена е ДНК експертиза, резултатите от която се очакват в края на седмицата. Местните медии подчертават, че течението на Рейн е много мощно и бързо - скоростта на водата на моменти достига 12 км/ч., а вълните от преминаващите кораби правят плуването опасно дори и за опитни плувци.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мисля, че е някаква загуба за България това... даже напротив.
13
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До българин 19 "Че кой ще влезе да се къпе в Рейн ??! Това е пълна глупост !" Грешиш, прочети какво се случва в Дуйсбург през последните 20 години, откакто градът стана индо-"български" - германците отчаяно се опитват да се измъкнат оттам, но имотите им са напълно обезценени и живеят в ГЕТО, от което не могат да се спасят. Бягат от "българи", не от "римляни"! Познайте как ще ви посрещнат там с "български паспорт"!
12
2
 
36
 
! Отговори
мдаа преди 2 години
ДПС да организира курсове по плуване !
11
15
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
МАХАЛИТЕ В ЧУЖБИНА ГЛАСУВАТ ЗА ВИНЕТУ! ГЕРБ ИЗГУБИ 3 БЪДЕЩИ СВОИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛЯ!
10
3
 
50
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НАД 100 ХИЛЯДИ РОМИ СЕ ПРЕМЕСТИХА В ГЕРМАНИЯ ДА СМУЧАТ СОЦИАЛНАТА ИМ СИСТЕМА ОТ КАКТО БЪЛГАРИЯ ВЛЕЗЕ В ЕС! ПАРИ ИМ СЕ ДАВАТ ЗА ВСИЧКО НО ТЕ ХОДИЛИ НА РЕКАТА ДА СИ ПЕРАТ ДРЕХИТЕ ЯВНО ТАКА СИ ЗНАЯТ!
9
1
 
57
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Българки малко пресилено казано. В немските вестници не пише да са българки. Навсякъде в немските медии пишат за три момичета от Дуисбург. Явно са имали немски паспорти. В един репортаж който излгедах, една немкиня обясняваше, че къпането и плуването в река Рейн е забранено, защото било опасно. Но тези момичета си ги броят за техни граждани. Нито думичка, че са българки.
8
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Испания си "интегрира" африканските въшки от столетия колониални традиции, затова и нашите индийци не им пречат особено, най-вече ако не колят испанци. Да де, но ние не сме колониална империя, и с "братска" Румъния се опитваме да населим Еуропата с индийци. Е, как ще ни иска някой, покрай сухото гори и суровото - щом прочетат "българин" в паспорта ти, веднага те гонят. Преди 20 години изгониха приятел - синеок, почти двуметров, защото бил "българин". Айде бе, българите са дребни и черни!
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам какво им става на нашенките, но постоянно *** в Немско. Сякаш там им изключва инстинкта за самосъхранение. Сещам се за епизода "Бай *** в Германия" - и там нашенка се беше утрепала от некви скали.
6
1
 
49
 
! Отговори
до 7 преди 2 години
да.. Дуисбург, Дюселдорф просто е Ужас, само Амед и Хасан. Ако някой за 1во път отива там може да получи шок хахахаа
5
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ром им Райн...
4
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе вие някога имали ли сте въшки, и още по-хубавото - ***? Сигурен съм НЕ сте, затова и си приказвате и си траете по коМУНЬОстически. Първо, не можеш да си поставиш диагнозата - къпеш се по три пъти на ден и все се чешеш. Второ, Марчето от кварталното магазинче ви казва - а бе я се пробвай за въшки. Викаш бръснар вкъщи, обръсва ти главата до голо върху вестници на балкона, маже с отрова и изгаря вестниците, а на теб заповядва да спиш под небето. Някаква разлика с индийците в глобален мащаб?
3
0
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едва ли е разрешено да се плува в тази река, ама нашенския ромул нищо не спазва.
2
0
 
50
 
! Отговори
ДДТ преди 2 години
Живял съм на различни места по бреговете на Рейн на германска територия. Навсякъде е забранено за къпане. Има огромни табели на много места,че е забранено. Жалко за децата, но не са се били научили, че забраната е наложена за да запази живота им,а не да им пречи на забавленията
1
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До не разбрал 1 "Сигурно ли е, че са българки?!" Индийско-турските имена вече не вършат работа дори в Европата - и там се уплашиха от тях и почнаха да им режат детските и социалните, макар и с 32-годишно закъснение. Все още разчитаме на Скандинавието, където им е мястото и на нашите "шведи" нали? Не забравяйте, че още при първите нашествия на нашенските шведи там веднага след отворихме границата през 1990г., шведите ни изгониха. Пак ни ги натресоха и на главата, и на скъсания джоб.