Патриотите: Долу ръцете от Милена!

Нападението на "демократите" било парад на лицемерието
Обновена: 23 юни 2021 17:53 | 23 юни 2021 11:07, Красимир Ангелов
101
Патриотите: Долу ръцете от Милена!
Снимка: БГНЕС

Нападението на "демократите" над Милена Славова е парад на лицемерието на необолшевизма. Това се чете в позиция на ВМРО и "Българските патриоти", разпространена до медиите, след като профила на рок иконата във Facebook бе блокиран заради коментар за гей парада в София.

"Преди седмица ние, "БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ", направихме един клип, с който изразихме несъгласието си с гей парада, с парадирането, с агресивната подмяна на традиционните ценности и истинския дневен ред на обществото. Пуснахме този клип в социалните мрежи.

Още по темата
Случи се така, че певицата Милена Славова – рок икона и символ на поколения рокаджии, попада на него и вероятно не го доглежда до края, защото веднага го споделя. Ако го беше догледала може би нямаше да го сподели. Първо, защото е наш, т.е. политически. Нямаше да го сподели и за да си спести това, което последва - обиди, заплахи, подигравки, преследване и докладване от розовата фашистка Фейсбук полиция, на чиято енергия и отдаденост може да завиди всяка тайна служба по света“, се чете в позицията на патриотите.

От там допълват, че певицата е била подложена на обиди и е получила грозни намеци само защото е изразила позицията си.

"Милена обаче – впрочем майка и съвестен български гражданин – бе нападната от свои. От онези, които до оня ден я обичаха. Които слушаха песните ѝ и ги бяха превърнали в знаме на бунт, революция, отстояване на права и непримиримост. Онези, които се оплакват от сутрин до вечер, че нямат право на мнение. На изразяване. На всичко.

"Умните“, "красивите" и жертвите на дискриминация обиждаха една жена, уважавана на българската и световната сцена като изпълнител, служейки си с най-грозни епитети. Това са същите онези, които не спират да повтарят, че не външността е важна, а как се чувстваш отвътре“, се чете в позицията.

Според патриотите рок звездата е направила точно това, за което участниците в прайда се борят – право на изразяване.

"И защити ценностите, в които вярва. Ценностите, благодарение на които, между другото, всеки един от Вас се е появил на тоя свят", се чете в позицията, която завършва:

"Долу ръцете от Милена! Защото, уважаеми, всеки има право на мнение, нали? Тя го има. И то е различно от Вашето. Не бяхте ли Вие "толерантните"?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АлоУ вмрото, верно ли си мислите ,че с евтини панаири и една забравена милена Народа ще гласува за вас ? що ни имате за амеби ? Га бяхте на власт само Папкахте и всички беха убави и дпс и хомото и макетата
42
1
 
4
 
! Отговори
до House M.D. преди 2 години
и ти си за стесняване май
41
11
 
11
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Гей клубът МВРО в количеството си на какъв се изказва?
40
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
евалА Миме, само бой за извратеняците на природата
39
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо за мезе ни взимат в тая държава. Турчетата години на ред получаваха 1 единица отгоре за вход в университет в знак на равенство, ро*мите мрънкат че трябва да им плащаме тока и сметките, в знак на толерантност, г*овете пък сега ще ни учат как да отглеждаме правилно децата се и в какво да вярваме. Осъзнавате ли че вече ни писна? И че в интерес на "онеправданите" е просто да спрете на време.
38
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свобода на словото в днешно време - имаш свободата да изразиш това, което се очаква от теб и е в съответствие с дневният ред. Иначе си... какъв ли не.
37
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото тия са патриоти, толкова и Милена е певица.
36
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЛГБТ общността, се борят за узаконяване на връзката , за да могат да осиновяват деца и да онаследяват имоти и др. това е борбата им .Аз не съм против тях , но ме дразни цялата показност и претенции . Само ще кажа Милена е пич !
35
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека се замислим, с какво чуваме за ЛГБТ общността - само пошли скандали и репресии срещу останалите хора, накърняване свободата на хората и човешките права.Та за какво се борят ЛГБТ НПО-тата освен за финансиране чрез скандали.До преди 10г. хората бяха почнали да ги приемат, после измислиха още 100 джендара и почнаха да нападат всеки който е различен от тях.Реално не искат равноправие. Иначе щяха да почнат кротко да излизат на светло на работните си места и хората нямаше как да не ги приемат.
34
32
 
11
 
! Отговори
Демоктар преди 2 години
Дърта бабичка е Милена. Жалко, че беше надежда на поколението от 90те години.СДС и ВМРО са върхът на лицемерието!
33
1
 
22
 
! Отговори
1 преди 2 години
***, лесбийките и другите "транс" са толкова ***, че не разбират, че това е една долна пропаганда за настройване на обществата срещу тях. Когато нещата излязат извън контрол - те ще са първите жертви на тълпите...Политиците са хитри и зли.
32
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А нима аз не съм дискриминирана? Аз съм семейна жена с деца, но нямам правата на гея. Те не създават деца, не се грижат за тях, но имат претенции как да бъдат възпитавани и обучавани. Искат равенство, но ми бутат ориентацията си в лицето. Аз моята бутам ли я на някого? Твърдят, че сме гнусни, защото сме раждали и не приличаше на 10 годишни, а те се мажат като клоуни и приличат на карикатури. Но ако им го кажем сме фашисти. Като искат равенство, тогава да не претендират за повече права от нас
31
2
 
40
 
! Отговори
Lina преди 2 години
И какво е нецензурното в мнението на Милена?? Тя няколко пъти подчерта , че НЯМА НИЩО ПРОТИВ С КОГО СИ ЛЯГАТ. Мнението и , че Е ГРОЗНО някой да крещи по гол г×з в центъра на София е правилно. Кое е красивото на крещящите , показващи си предниците и з.адниците в центъра. Кой въобще се вълнува от чуждите чаршафи, очевидно този, който държи да си ги( го) развее ба Витошка. Грозно , да не кажа пошло...
30
2
 
10
 
! Отговори
до 27 преди 2 години
Гей си, нали?!
29
1
 
20
 
! Отговори
Факт преди 2 години
По време на управлението на ГЕРБ и Патреорите парада си се провеждаше ежегодно без никакви проблеми - не помня да са го спирали, когато те бяха на власт. ФАКТ.
28
2
 
30
 
! Отговори
ivailo преди 2 години
Браво Миленче ,супер си!Бой по розовите диктаторчета.
27
37
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гейовете не са от днес,те са си тук от началото на съществуването на хората.Това ,че ние не ги искаме те няма да изчезнат.Скоро като подпишем Истанбулската Конвенция ,такива като Милена ,която иска евтина реклама ще бъдат съдени.В Интернет у нас има много омраза и проява на фашизъм и дискриминация.Това са вредни за обществото и много по-вредни за децата от гейовете и всички различни от вас хора.
26
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евтина реклама както на Милена ,така и на ВМРО и СДС.и трите изброени бе стават за нищо.
25
9
 
4
 
! Отговори
Герпееразин преди 2 години
МЛАДЕЖКОТО И СТАРОТО ГЕРБ НЕ ПОДКРЕПЯТ МИЛЕНА!
24
5
 
6
 
! Отговори
дърт джендар преди 2 години
аууу колко е хубаво да галя 10 годишни деца.Проблемът е че някой трябва да ги ражда